Digidexo.com

Raw vegetabilsk kosthold Advarsler

Den rå vegetabilsk kosthold er en av mange kjepphest dietter som lover bedre helse og vekttap. Som mange dietter er det mulig helserisiko forbundet med kostholdet at du ikke kan være klar over. Grønnsaker er høy i vitaminer og næringsstoffer, men bør ikke være den eneste næringskilde for lange perioder av gangen. Mens du er på diett er du nekter kroppen fett, protein og nok kalorier. Før du går på den rå vegetabilsk kosthold, ta kontakt med din lege eller kostholdsekspert for å finne ut om denne dietten er trygt for deg.

Fat

Mens mettet fett er usunt fett som bør begrenses, helt fjerne fett fra kosten kan føre til en rekke helsemessige komplikasjoner. Fett blir brukt som energi som er brent av i løpet av dagen. Grønnsaker inneholder ikke fett, og uten nok energi kroppen din forbrenner lagret fett og muskler. Fett finnes i melkeprodukter, fisk, egg og kjøtt. Ifølge The Complete Idiot guide til Eating Raw kroppen går inn i sult-modus når den ikke får nok næringsstoffer. Dette fører til at stoffskiftet å bremse ned også.

Protein

Protein gir energi, reparasjoner muskelvev og styrker immunsystemet. Ifølge Harvard School of Public Health du kan oppleve tap av muskelmasse, svekket immunsystem og luftveisproblemer når du kutter ut proteinrik mat. Protein gir næring til hodebunnen nødvendig for sterk hårvekst og også styrker neglene. Dette viktige næringsstoffet er funnet i fisk, meieriprodukter, egg og kjøtt. Protein er også funnet i enkelte grønnsaker, inkludert spinat, asparges, bønner, purre og mais, men det er ikke nok, ifølge Harvard School of Public Health. Du bør spise 8 g protein for hver 20 kg kroppsvekt.

Kalorier

Selv om kalorier er ofte tenkt på som "dårlig" i kosten, trenger kroppen din daglig minst 2000 kalorier for kvinner og rundt 2500 kalorier for menn. Ifølge American Heart Association, bør du bare konsumere så mange kalorier som du kan brenne av. Grønnsaker er lave i kalorier og krever masse forbruk for å nå mengden kalorier trengs daglig. Enten du går eller ler, noen fysisk aktivitet fører til at du forbrenner kalorier. Som nevnt tidligere, fører til en mangel på kalorier kroppen din til å gå inn i sult-modus ved å brenne lagret fett og deretter muskelen. Kroppen din trenger karbohydrater finnes i korn for energi og også å føle seg mett etter å ha spist. Bivirkninger av den rå vegetabilsk kosthold kan omfatte svimmelhet eller tretthet, og bør avsluttes dersom bivirkningene forverres.