Digidexo.com

Naturlige måter å kurere MS

Multippel sklerose (MS) er en sykdom i sentralnervesystemet som forstyrrer kommunikasjonen mellom hjernen og andre deler av kroppen. Alvoret av sykdommen varierer sterkt mellom individer. Selv om det ikke er fullstendig helbredelse, er det flere naturlige legemidler som antas å bidra til å redusere symptomene.

Alpha Lipoid Acid (ALA)

Ifølge Dr. James Forsythe på Century Wellness Clinic, forskere fra Department of Veterans Affairs Medical Center i Portland, Oregon, forsket på effekten av Alpha Lipoid Acid (ALA) i trettisyv personer med MS. Undersøkelsen viste at ALA er i stand til å senke nivåene av visse metalloproteinase stoffer, som er høy i individer med MS, og dermed kan det vise seg å være nyttig i behandling av MS. ALA er en antioksidant som kan kjøpe i pilleform i de fleste helse-butikker.

Storfe råmelk

Bovin kolostrum er den pre-melk fluid som er produsert av kua melkekjertler i løpet av de første dagene etter fødselen. Mange tror at storfe råmelk har makt til å helbrede MS. Jay Geary, en organisk hagebruk konsulent som studerer holistisk helse og naturlig helbredelse, bemerker at mange personer med MS hevder å ha blitt kurert av storfe råmelk i så lite som en måned. (Se http://rans-usa.com/ms-multippel-sklerose-kan-lett-være-helbredet-by-disse-fem-natural-remedies.html) Likevel er forskningen på dette området sparsom og har ennå ikke avdekke noen fordel.

Trening

Trening kan bidra til å lindre noen av symptomene på MS. Ifølge Dr. Forsythe, kan varierende ditt treningsprogram fra tid til annen forbedre funksjon. Imidlertid kan varme intensivere symptomer på MS. Følgelig øvelser som ikke overopphete kroppen, for eksempel yoga og svømming, er mest ønskelig.