Digidexo.com

CytoGainer Fakta

CytoGainer er et populært mysebasert kosttilskudd for idrettsutøvere og kroppsbyggere. Produktet, som inneholder store mengder protein og komplekse karbohydrater, er spesielt utviklet for å stimulere vektøkning og anabole aktivitet. CytoGainer er svært høy-kalori og høy-karbohydrat forhold til de fleste "lean" workout produkter; mange kroppsbyggere foretrekker dette fordi en høy-kalori diett er viktig for muskelvekst. Mens CytoGainer kan være nyttig for folk som tar sikte på å gå opp i vekt, kan det være usunt, og til og med farlig, for visse høyrisikogrupper.

Cytosport

CytoGainer er laget av sports-ernæring selskap Cytosport, som spesialiserer seg i etableringen av anabole produkter for idrettsutøvere og kroppsbyggere. Cytosport produktportefølje inkluderer også populære kosttilskudd som Muscle Milk, Monster Milk, Cytomax og CytoLean. Mens noen av Cytosport produkter er designet for vekttap, others-- inkludert CytoGainer og Monster Mass-- er produsert for det formål å hjelpe til vektøkning og anabole vekst. På grunn av dette, de inneholder mer kalorier per porsjon enn "Lean" produkter som Muscle Milk Light.

Protein

Hver servering av Cytosport inneholder 54 gram protein. Mye av dette kommer i form av whey, en melk-hentet protein som har et sterkt rykte for å stimulere veksten av muskelmasse. Whey inneholder naturlig forekommende forgrenede aminosyrer (BCAA) som er viktig for muskelvekst; Det er også en utmerket kilde til utvinning bærende aminosyren L-glutamin. Mysen i CytoGainer er delvis hydrolysert ("pre-fordøyd") og inneholder svært lite laktose, så mange forbrukere synes det er lettere å fordøye enn standard mysebasert protein tilskudd.

Karbohydrater

Raffinert sukker som fruktose, sukrose og høy-fruktose mais sirup er kjent for å forårsake en rekke helseproblemer, inkludert type 2 diabetes. På grunn av dette og andre helse-relaterte bekymringer, inneholder CytoGainer ingen raffinerte karbohydrater. I stedet utnytter den maltodekstrin, en kompleks, langkjedede karbohydrater, som den primære kilde for karbohydrat-baserte energi. For å gi en søt smak uten å legge ekstra raffinert sukker, bruker CytoGainer også sukralose (handelsnavn Splenda) som sukker erstatning. Mesteparten av kaloriene i CytoGainer komme fra komplekse karbohydrater og protein.

Forberedelse

CytoGainer kommer i form av et pulver, og det er vanligvis fremstilt ved å blande med formelen: med melk eller vann. Avhengig av smak preferanse og ernæringsmessige behov, kan det også være blandet med soyamelk, rismelk, mandelmelk, iskrem, halv-og halv eller krem. På grunn av sin svært høyt proteininnhold, betyr CytoGainer pulver ikke bland godt med en skje. En shaker-flaske eller blender er vanligvis anbefales. Populære CytoGainer smaker inkludere Cookies and Cream, Banana Cream og Chocolate Malt. De fleste forbrukere tankene CytoGainer er smaken til å være overraskende behagelig når den er tilberedt som anvist.

Utilsiktede effekter

Protein pulver og kosttilskudd ikke bygger muskler; bare trening kan gjøre det. Mange mennesker konsumerer CytoGainer og andre proteintilskudd under den tro at de vil bygge muskelmasse uten trening. Men utover calories-- enten i form av protein, karbohydrater, eller fats-- lagres i fettvev med mindre brukeren jevnlig engasjerer seg i fysiske, muskel-byggeaktiviteten. I fravær av trening, vil CytoGainer bare føre til fet vektøkning, ikke muskelmasse. I tillegg CytoGainer bør ikke brukes som eneste næringskilde. Et variert kosthold er viktig for å opprettholde helsen til hele kroppen.