Digidexo.com

Hvordan behandle Obsessive Compulsive Disorder Med johannesurt

Johannesurt er en vanlig urt som fikk berømmelse i naturlig helse samfunnet i begynnelsen av 1990 som en effektiv måte å behandle mild depresjon. Det kan bli tatt som en te, i en kapsel eller som et skjær. Dets bivirkninger er få og dens fordeler er mange. Best av alt, det er lett tilgjengelig i de fleste helsekostbutikker. Videre har nylige studier vist at den er også effektiv til behandling av obsessive kompulsive forstyrrelser. Faktisk er det ikke vanskelig å behandle tvangslidelser med johannesurt.

Bruksanvisning

•  Ta Johannesurt i kapselform å behandle tvangslidelser. Mens urten er tilgjengelig i te eller skjær form, har studier vist at bruk av tørket urt i en kapsel er den mest effektive, fordi det gir mer av de aktive komponentene i urt å være tilgjengelig for kroppen.

Ta 450 mg av johannesurt to ganger om dagen uten mat. Å ha mat i magen kan forstyrre urten opptak, så pass på å ta det minst en halv time før eller etter måltider.

Drikk et komplett 8-oz. glass vann når du tar Johannesurt kapsel. Vannet vil bidra til å mykne opp skallet på kapselen slik at den oppløses raskt i magen.

Vær tålmodig når du venter på resultater fra å bruke johannesurt å behandle tvangslidelser. Det tar minst 12 uker, og noen ganger mer å se noe resultat fra urt. Dette er fordi nivået av serotonin forsterke egenskaper johannesurt trenger tid til å bygge opp til brukbare nivåer i systemet.

Vær på utkikk etter utslett eller følsomheten av øynene til lys. Disse er både vanlige bivirkninger av johannesurt, og hvis du opplever dem, kan det hende du trenger å redusere dosen eller slutte å ta det helt. Hvis du ikke er sikker på om din reaksjon er alvorlig nok til å slutte å ta urten, spør legen din om råd.

Tips og advarsler

  • Johannesurt er allment tilgjengelig på stoff butikker, helsekostbutikker og hvor kosttilskudd er solgt.
  • Ikke ta johannesurt hvis du planlegger å ha kirurgi i løpet av neste måned, eller hvis du nylig har hatt en operasjon, som det kan forstyrre blodets evne til å levre seg. Av denne grunn er det også bør ikke tas med blod tynner.
  • Ikke ta johannesurt med MAO-hemmere, som det kan ha negativ innvirkning på effektiviteten av denne klassen legemidler.