Digidexo.com

hvordan styrke sener

Hvordan styrke Sener

Sener fester muskler til bein. Skader og overforbruk kan skade sener og forårsake smerter og betennelser. Du kan gjøre flere ting for å styrke dem for å minimere risikoen for sene skader og maksimere ytelsen.

Bruksanvisning

•  Vurdere profesjonelle leksjoner eller instruksjoner for å lære riktig teknikk for noen sport eller aktiviteter du deltar i. Læring riktig bevegelser, posisjonering og bruk av utstyr kan styrke sener og muskler som er involvert i aktiviteten.

Riktig forberede deg på aktiviteter og idretter du ta del i. Gjør øvelser som styrker relevante deler av kroppen. Hvis du er usikker på hvordan du går frem, ta kontakt med din coach, en idrettsmedisin lege eller en profesjonell opplært i trening og fitness. De kan anbefale egnede øvelser.

Strekk minst et par minutter før og etter trening eller sportsbegivenheter. Dette oppmuntrer optimal bevegelsesområdet, styrker sener og reduserer virkningen av repeterende bevegelser.

Få tilstrekkelig hvile mellom treningsøktene eller spill. Gi dine sener og muskler tid til å komme mellom utbrudd av aktivitet gjør dem sterkere. Den passende resten Tiden kan variere avhengig av aktiviteten. En coach eller trener kan anbefale en tidsplan.

Hvordan styrke Sener og leddbånd

Sterke sener og leddbånd er grunnlaget for å utvikle høye nivåer av muskelmasse, ifølge "The Body Sculpting Bibelen for menn." Sener og leddbånd er fiberkabler som kobler leddene til skjelettet og beskytte deg fra å skade deg selv under hard trening. Stretching daglig i kombinasjon med å blande opp treningen rutine kan hjelpe deg å forbedre din rutine i det lange run.Your kroppen trenger for å ha tilstrekkelig støtte for å styrke musklene, noe som betyr at du trenger å utføre kort rekkevidde bevegelser under treningen å bygge opp sener og leddbånd, ifølge BodyBuilding.com.

Bruksanvisning

•  Strekk i 10 minutter for å varme opp. Warm-ups bidra til å forberede kroppen din for anstrengende aktivitet ved å løsne opp leddene og kan lindre stølhet etter en treningsøkt også.

Bruk høy styrketrening, noe som tvinger deg til å jobbe sener og leddbånd mer enn du vanligvis ville på grunn av mengden av vekten. Som kroppen din blir vant til vekten, gradvis øke mengden til å sjokkere dine sener i å jobbe hardere.

Trening med en kort utvalg av bevegelse. Trene normalt funker musklene, men redusere rekkevidden til knebøy, benkpress, skulderpress eller leg heiser fokuserer på sener og leddbånd.

Ta det sakte. Å legge for mye press på sener og leddbånd kan føre til en sprukket ligament eller senebetennelse, som er betennelse i sene.

Tips og advarsler

 • Arbeid med en personlig trener hvis du er usikker på dine oppgaver.

Hvordan styrke Sener etter en operasjon

Sener koble musklene til knoklene i ulike leddene som kne, akilleshæl, håndledd, hofte, skulder og til og med tilbake ryggvirvlene. Etter en operasjon, alle sener er stramme. Dessuten vil de fleste leger har sin pasient bære en felles skinne i flere uker for å tillate den sene tid til å gro. Den beste måten å forsterke ethvert sene etter at operasjonen er utført ved rehabiliteringsøvelser. Dette vil etter hvert bidra til en individuell gevinst full bruk av deres felles og sene.

Bruksanvisning

Bygge Styrke tilbake i Sener

Hvis du gjenoppretter fra håndleddet kirurgi, rette armen foran deg med håndflaten vendt opp og fingrene utvidet. Grab fingrene med den andre hånden og trekke tilbake på fingrene, strekke dem så langt tilbake som mulig. Hold i 15 til 30 sekunder, deretter slappe av. Gjenta tre ganger. Deretter slår hånden slik at håndflaten vender nedover mens du holder armen rett. Grab fingrene med den andre hånden og presse dem ned så langt som mulig. Hold denne posisjonen i 15 til 30 sekunder. Gjør tre repetisjoner. Til slutt, presse en tennisball i fem sekunder, deretter slappe av. Gjør så mange repetisjoner som du kan. Gjenta disse øvelsene daglig. (Se res. 1 nedenfor for flere øvelser)

Hvis du har hatt kne kirurgi, ligge på en seng med begge knærne utvidet. Stramme sakte ditt lår muskel og presse baksiden av kneet til gulvet. Hold denne posisjonen i 5 til 10 sekunder. Gjenta 10 ganger på to minutter. Sitte i en stol. Plasser den andre foten over ankelen din skadede benet. Ved hjelp av litt motstand fra toppen foten, sakte løfte leggen opp så langt som mulig. Hold denne posisjonen i 5 til 10 sekunder. Senk begge bena tilbake. Gjør så mange repetisjoner som du kan. (Se res. 2 nedenfor for flere kneet øvelser)

Hvis du gjenoppretter fra rotator cuff eller skulder kirurgi, utføre følgende oppgaver: Grab baksiden av albuen og trekk det mot brystet. Hold denne posisjonen i 15 til 30 sekunder. Gjenta tre ganger. Deretter Stå i døråpningen med albuen bøy på 90 grader. Plasser baksiden av håndleddet mot dørkarmen og trykker mot den. Hold i fem sekunder. Har tre sett med 10 repetisjoner. Til slutt, mens du står, holder et kosteskaft bak ryggen med håndflatene vendt bakover. Beveg kost så langt bakover som mulig. Hold stillingen i fem sekunder, deretter slappe av. Gjenta 10 ganger. (Se res. 3 nedenfor for flere skulderøvelser)

For postoperativ korsryggen styrke, ligge på gulvet med knærne pekende opp og begge føttene på gulvet. Trykk sakte korsryggen i gulvet. Hold i fem sekunder, deretter slappe av. Gjenta 10 ganger. Neste, knele på et teppe eller matte med begge hendene ned. Sakte løfter høyre kne på gulvet og strekker beinet så langt tilbake som mulig. Hold i fem sekunder og deretter ta med beinet ned igjen. Gjenta samme bevegelse med venstre ben. Gjør 10 repetisjoner med hvert ben.

Hvordan styrke en skadet sene

Hvordan styrke en skadet sene


Sener er et fleksibelt, bindevev består av millioner av kollagen proteiner, fibroblastceller og vann. Den primære hensikten med senen er å koble våre muskler til våre bein, og når en sene skade oppstår, påvirker det både benet og den vedlagte muskel. Mange metoder finnes som kan bidra til å styrke revet, dratt eller skadde sener og bidra til å gjenopprette sine tidligere tøffe, senete selv.

Bruksanvisning

Hvordan styrke en skadet sene

Analyser sene skade ofte for hevelse og ta over-the-counter ibuprofen som instruert.

Hvil skadet sene umiddelbart etter skaden din. Bruk en medisinsk spenne, som kan mindre fleksibilitet og mer ubehag, men det vil stabilisere og hindre ytterligere skade.

Utfør lette øvelser på det berørte området av kroppen din. Med mindre du har tidligere erfaring eller ekspansiv kunnskap på feltet, kan du se en fysioterapeut for å sikre forsvarlig omsorg og behandling.

Forskning fysioterapi modaliteter som en mulig form for terapi. Fysioterapi modalitet behandling kan styrke din sene via varme, kulde, laser, ultralyd eller elektrisk stimulering behandlinger.

Bruk is til det berørte området for å berolige noen langvarig smerte.

Tips og advarsler

 • Inneholde rikelig med protein i kosten som ekstra aminosyrer vil styrke din skadet sene.
 • Bruk ibuprofen å redusere hevelse og is for å lindre dvelende smerte etter fysioterapi øvelser og / eller modaliteter.
 • Spør fysioterapeut om akvatiske øvelser. Fordi vanlige fysioterapi øvelser kan være kjedelig, er vann terapi mer avslappende og en mindre stressende måte å utøve.
 • Iført en spenne bidrar til å hindre ytterligere skade på senen.
 • Ikke overexert selv om du føler senen blir sterkere. Jo lenger du holder senen, jo sterkere og tøffere vil det bli.

Hvordan styrke hjertet etter et hjerteinfarkt

Hvordan styrke hjertet etter et hjerteinfarkt


Hjerteinfarkt er den ledende dødsårsaken for både menn og kvinner i USA. Samtidig ha et hjerteinfarkt var lenge ansett som en risiko først og fremst for menn, flere kvinner er tilbøyelige til å ha et hjerteinfarkt i dag enn sine kjønns kolleger var et tiår siden. Faktisk flere kvinner dør av hjerteinfarkt hvert år i USA enn alle kreftformer til sammen. Men bare fordi du har hatt et hjerteinfarkt betyr ikke at du ikke kan gjenopprette og nyte et fullverdig liv. Hjelp deg selv ved å lære hvordan å styrke hjertet etter et hjerteinfarkt.

Hvordan styrke hjertet etter et hjerteinfarkt

Lær å styrke hjertet etter et hjerteinfarkt

•  Start en regelmessig mosjon rutine. Trening er en av de viktigste tingene du kan gjøre for å styrke hjertet etter et hjerteinfarkt. Hjertet er tross alt en muskel, og kardiovaskulær trening som sykling, jogging, tennis eller gå raskt vil hjelpe ditt hjerte gjenvinne styrke.

holder seg til et hjerte-sunt kosthold ved å hoppe raffinert mel (herunder begrense noen pasta) og sukker og laste opp på hele korn, friske frukter og grønnsaker. Hvis ris er en stift i huset ditt, bytte til hele korn og brun ris, i stedet for bearbeidet variasjon.

Få en kolesterolet under kontroll ved å unngå mettet fett. Kolesterolet og triglyserider nivåer bør være 180 mg / dl (mg per desiliter), med 150 mg / dl være ideelt. Bør også streber etter å ha HDL kolesterol (god slag) nivåer av rundt 60 mg / dl, med en lipoprotein-nivå på 25 mg / dl.

Slutte å røyke, hvis du ikke allerede har. Røyking øker risikoen for å ha en andre (eller tredje) hjerteinfarkt. Men å slutte nesten umiddelbart reduserer denne risikoen.

Begrens alkoholforbruk. Hvis du drikker, velger rødvin som inneholder katekiner som bidrar til å styrke hjertet og blodsirkulasjonen, men bare i moderate mengder. Vanligvis 02:59 glass per dag er greit.

Hint

 • For å styrke ditt hjerte med trening, må økten øke hjerterytme i minst 20 minutter. Hvis walking er utøvelse av valget, gjør det raskt i 40 minutter, fire ganger i uken.
 • Legen din vil trolig anbefale at du deltar i et hjerterehabiliteringsprogram, som vil bestå av rådgivning og støttetjenester knyttet til hjerte trening, kosthold og ernæring og generell hjelp med livsstilsendringer.
 • Snakk med legen din om andre helsemessige forhold som kan gjelder for deg, og som kan øke din risiko for å få et hjerteinfarkt, slik som diabetes, for tidlig overgangsalder eller høyt blodtrykk.

Hvordan styrke aldrende hud

Ingen liker tegn på aldring - rynker, dype rynker, posete hud rundt munnen og halsen. Men forskere ved University of Michigan som undersøkte mange anti-aging behandlinger si denne prosessen kan bli stanset. De fant at ytre tegn på aldring kommer fra et strukturelt sammenbrudd i huden, og nullet på behandlinger som er konsekvent effektive. De tre behandlinger er anbefalt av hudleger alt stimulerte veksten av nytt kollagen, Deres konklusjoner, basert på mer enn et tiår med studier ble publisert i mai utgaven av Archives of Dermatology. Ikke bare gjør disse behandlingene alle forbedre hudens utseende, men de også øke hudens evne til å holde fra blåmerker og rive, viktige kvaliteter siden vår hud er vårt viktigste barriere mot smitte fra sengen sår og virus. Kollagen er produsert i sub-overflatelaget av huden kjent som dermis. The University of Michigan rapport viser at fordelingen av dermis er svært viktig i å forårsake aldring. De gode nyhetene er at det er lettere å reparere strukturen av dermis enn det er å endre komplekse genetiske faktorer som også kan bidra til å aldrende hud. Ved å følge en av disse tre behandlinger, vil du være i stand til å styrke din aldrende hud.

Bruksanvisning

Hvordan styrke aldrende hud

•  Hvis du velger å bruke Retinsyre å styrke huden din, kan du kjøpe det som Retinol over disk, eller be legen din om en resept på et produkt som er lik. Det er spesielt effektivt for hud som har blitt skadet av solen. Retinsyre kan brukes på ansikt, hals, bryst og overarmer. Retinsyre stimulerer kollagenproduksjonen, som fyller i fine linjer og dypere rynker.

Hvis du bestemmer deg for å bruke karbondioksid laser kirurgi, finne en hederlig hudlege og be ham eller henne om du er en god kandidat for denne prosedyren. De vil spørre deg om andre hudproblemer, om du arr lett, og om du har hatt denne prosedyren før. Sørg for å svare nøye og fullt. Når det gjelder tid for avtalen, vil legen eller en assistent vaske alle oljer fra huden din, bruk et antibiotikum, og gå over huden din med en lysstråle fra en liten instrument. Dette instrumentet vil fordampe de ytre lagene av huden. Selv om det finnes andre laser-kirurgi metoder foruten karbondioksyd, og denne fremgangsmåten med hell blitt brukt i lang tid.

Den tredje teknikken forskerne undersøkt og funnet verdifulle var Injeksjoner av en stabilisert, ikke-animalsk hyaluronsyre og vann. Dette stoffet ligner den Hyaluronsyre som forekommer naturlig i kroppen. Ved å fylle naturens tilførsel av Hyaluronsyre, fyller det i sagging dermis, noe som gir en mykere, plumper looka 2007 studie sett på Restylane, markedsført som en dermal filler, og funnet ut at injeksjoner av produktet forårsaket dannelsen av nytt kollagen, og også begrenset nedbryting av collagen.Again, er det viktig å finne en hudlege opplevd i disse injeksjonene og spør mange spørsmål for å sørge for at dette er den rette måten for deg.

Tips og advarsler

 • Forskerne som analyserte de omfattende rapporter om behandling fant at i hvert fall at behandlingen fylt i kollagen, det hadde også den ekstra effekten av å stimulere mer naturlige kollagenproduksjon.
 • En fuktighetskrem eller over-the-counter anti-inflammatorisk krem ​​kan brukes for en hvilken som helst irritasjon intermittent med topisk retinsyre.
 • Gravide kvinner rådes til å holde seg borte fra å bruke aktuell vitamin A (Retinsyre).
 • Hvis du arr lett, er det best å unngå laser kirurgi med mindre legen din sier noe annet.
 • Bruk alltid solkrem på hud som har blitt behandlet med laser, aktuell Retinsyre, eller fylt med Hyaluronsyre. Diskuter med legen din, den beste form for solkrem for huden din.

Hvordan styrke Hamstrings

Hamstrings er ofte oversett, men er likevel en betydelig del av benet. Ved å styre bøyning av benet, eller kontrahering av det, er hamstring styrke avgjørende for styrken av hele underkroppen, så vel som evnen til å arbeide på riktig måte på andre muskler. Å ha sterke hamstrings gjør det ikke bare mulig for deg å arbeide de andre musklene i bena til sitt fulle potensial, men sterke hamstrings også bidra til å gi grunnlag for lavere kroppen styrke. Når det kommer til gåing, løping, klatring eller rett og slett plukke ting opp, vil du være takknemlig for dine sterkere hamstrings.

Bruksanvisning

Hvordan styrke Hamstrings

Design en plan. Hvis treningsøktene er planlagt og planlagt, finne et sted for hamstrings som skal blandes i. Mange jobber hele sitt ben på samme dag, inkludert quadriceps og kalver, men noen foretrekker å dele dem opp. Hvordan du planlegge dine treningsøkter er et enkeltvedtak, men sørg for å inkludere hamstrings i noen plan.

Strekk musklene riktig. Hamstrings kan være en svært delikat muskel, slik at riktig strekking er viktig. Reaching ned og berøre tærne vil strekke hamstrings. Ikke sprette når som strekker; i stedet, hold posisjonen mens du teller til 10-15 sekunder.

Den primære funksjon av hamstring er til kontrakt beinet, bøye kneet fra straight-leg posisjon. Mange av de øvelser som normalt forbindes med quadriceps vil også arbeide hamstrings, spesielt på den negative del av bevegelsen. Holde en velbalansert trening er avgjørende for full utbygging av alle muskelgrupper.

For styrke, start med stiv-legged dead lift. Denne bevegelsen er enkel, men utfordrende, og sannsynligvis den beste samlede styrke trening for hamstrings.To utføre denne øvelsen, legger du en vektstang med en beskjeden mengde vekt (start med omtrent halvparten av hva du sitte på huk) på gulvet. Holde bena rett, men ikke helt låst, løfte vekten opp fra gulvet og bringe deg til en oppreist posisjon. Returner vekten til gulvet for å fullføre en repetition.This øvelsen kan gjøres stående på en liten plattform for å skape et større spekter av motion.It er viktig å opprettholde god form gjennom denne øvelsen, spesielt å holde en rett rygg. Når du gjør noen form for dead lift, er det viktig å aldri la ryggen for å bli avrundet.

I tillegg til døde heiser, hamstring curls er en god øvelse for målretting av hamstrings. Denne øvelsen utføres på en hamstring curl maskin på treningsstudio. Det er den maskinen der du lå med ansiktet ned og krølle hælene oppover mot din hamstrings.This øvelsen er en av de eneste isolasjonsøvelser for hamstrings. Det er ikke så bra for styrke som en stiv-legged dead lift, men er bra for den generelle egnethet nivå i hamstrings.Use en lavere vekt når du starter hamstring curls og jobbe deg oppover til du finner en vekt som du kan fullføre 6- 10 repetisjoner med før de når svikt. Du bør aldri løfte mer enn 50% av vekten du kan løfte med en kvadricep forlengelse på en hamstring curl maskin.

Fortsett å jobbe resten av beina. Hamstrings kan styrkes med øvelsene ovenfor, men vil styrke mye bedre som en del av en komplett etappe trening. Enten du gjør dem på samme dag eller ikke, blant annet knebøy i beinet treningen er avgjørende for å styrke hamstrings.In tillegg til knebøy, utføre andre quadriceps øvelser som lunges og ben presser kan også bidra til å styrke hamstrings.

Tips og advarsler

 • Aldri ofre perfekt form for mer vekt.

Hvordan forbedre sene styrke

Øke styrke og tone musklene dine er et godt mål, men med svake sener du øke dine sjanser for å bli satt på sidelinjen på grunn av en skade. En stor mengde av din styrke styres ikke bare av muskler, men av musklene arbeider i samarbeid med sener. Nærmer din fitnesstrening med disse "muskelseneheter" i tankene vil hjelpe deg å bygge styrke og holde deg trygg i prosessen.

Hvordan forbedre sene styrke

Utfør øvelser som knebøy, benkpress, bak nakken presse og utvidelser som fokuserer på å bygge muskelstyrke. Men for å fokusere på dine sener du må utføre disse øvelsene over en kortere bevegelsesutslag. For eksempel vil benk-trykke på en avstand av bare fem inches fokusere mer arbeid inn i sener.

Øk fleksibiliteten ved å gjøre øvelser som pilates eller yoga. Sene styrke er ikke bare definert av hvor mye senen kan støtte, men også av sin samlede fleksibilitet. Enhver sene-styrke trening du deltar i bør ha elementer av fleksibilitet trening.

Snakk med en personlig trener med en dyp kunnskap i sene styrke. Forskjellige øvelser krever ulike typer sener, og din trener kan hjelpe deg å finne det beste løpet for hva du trenger. Som et eksempel, løpere nytte stivere kneet sener på grunn av mekanikken i løping, mens vektløftere kanskje ikke. Som med alle treningsprogram, jobbe med hva som er best for deg.

forplikte seg til å forbedre muskel og sene styrke på en daglig basis. Enkle øvelser som å ta trappen eller gjøre noen push-ups kan hjelpe deg å bygge sene styrke på dager som du ikke kan treffe gym.

Hvordan å gjenoppbygge og styrke Sener

Skader i sener er vanlig for idrettsutøvere og aktive individer. Gjenoppbygging og styrke en sene etter skade er grei. Med tålmodighet, hvile og styrkeøvelser, kan senen gjenvinne sin fulle styrke og funksjonalitet.

Bruksanvisning

Hvil senen, og unngå alvorlige atletisk aktivitet eller andre handlinger som kan føre til ytterligere skade. Hvile er viktig for å gjenvinne styrke og bevegelighet.

Bruk is til sene i 15 minutter hver time på dagen for skaden. Ice reduserer hevelse og smerte.

Ta en anti-inflammatorisk for å redusere hevelse og smerte, og å tynne blodet for lettere sirkulasjon og raskere helbredelse.

Pakk sene med en elastisk kompresjonsbandasje for å hindre ytterligere skade. Ikke stram bandasje eller du kan kutte av sirkulasjon.

Begynn rehabilitering øvelser med en fysioterapeut som kan foreslå riktige øvelser. Strekk før noen fysisk aktivitet for å unngå ny skade.

Hvordan Styrke jeg Bones, ledd og sener?

Hvordan Styrke jeg Bones, ledd og sener?


I hvilken grad bein, ledd og leddbånd kan styrkes er mye debattert. Folk som lider av osteoporose, leddgikt og skadet leddbånd blir ofte rådet til å gjennomføre en rekke tiltak som bør minst forbedre tilstanden og deres livskvalitet. Osteoporose (noen ganger kjent som benskjørhet) er vanlig, særlig hos eldre kvinner, og er forbundet med en mangel på kalsium i dietten. Leddgikt, en immunforstyrrelse, rammer mange mennesker, spesielt de eldre, og leddbånd blir ofte skadet under trening, spesielt blant den atletiske.

Bruksanvisning

Movement

•  Gå i minst 30 minutter, de fleste dager. Svømming støtter ledd og bein i en skånsom måte. Selv om du ikke svømme, gå på aqua fit klasser. Spør din lege råd på annen egnet form for trening for din tilstand. Ta kalsiumtilskudd, men bare etter å ha sjekket med legen din. Unngå kullsyreholdige drikker, da disse er tenkt å hemme opptaket av kalsium.

Se problemer med avrevne leddbånd til din lege. Følelsen av at beinet plutselig "gir måte" kan være en indikasjon på dette. Be om å bli henvist til en fysioterapeut. Gjør øvelsene du har fått av henne. Dette kan omfatte bruk av et balansebrett, noe som bidrar til å styrke den berørte beinet.

Bli med på en yogatime og lære å strekke trygt. Gjennomføre regelmessige tøyningsøvelser. Hvis du lider av leddgikt, be om å bli henvist til en ernæringsfysiolog. Undersøke om enkelte matvarer eller drikker forverre tilstanden. Diskutere muligheten for smerte-drap eller anti-inflammatoriske medisiner med legen din, hvis din leddgikt er svært smertefullt.

Tips og advarsler

 • Bruke trappene når det er mulig. Prøv å holde vekten innenfor normale grenser som overvektig vil sette ekstra belastning på leddene.
 • Alle treningsregimer bør begynne forsiktig og øke i frekvens, intensitet og varighet.

Hvordan styrke lårmusklene

Hvordan styrke lårmusklene


Toning lår gir en rekke fordeler, ikke minst som er å holde kjernemuskulaturen sterk og fleksibel. Faktisk, å utføre bestemte øvelser for å målrette lårene har effekten av å styrke hele kroppen.

Hvordan styrke lårmusklene

Klatre et sett med trapper. Sakte trapper er trolig den enkleste lår øvelsen rundt, og en du allerede vet hvordan du gjør. Du kan klatre så mange du vil så ofte du vil. Jo saktere du gjør dette, jo mer vil du styrke lårene.

sitte i en stol og stå opp igjen. Når du har nådd en full stående stilling, lene deg tilbake ned. Gjenta denne bevegelsen i en langsom, jevn mote. Du vil bli overrasket over hvor mye du kan føle musklene i lårene arbeid mens du gjør denne øvelsen.

Legg deg ned på din side og støtter hodet i håndflaten. Legg den andre hånden håndflaten ned på gulvet foran deg. Bøye benet på toppen så foten er flat foran deg, ca 3 meter foran kneet. Hold denne etappen fortsatt.

Løft bunn etappe av gulvet så høyt som du kan godt, og senk den på ryggen på gulvet. Gjør denne bevegelsen sakte og jevnt. Gjenta dette 10 til 20 ganger før du går videre til den andre siden.

Hvordan Heal Sener i Thumb Joint

Sener i tommelleddet kan bli skadet i en rekke måter og i forskjellige grader av alvorlighet. Oftest er senene i tommelen anstrengt eller bli betent gjennom idrettsskader eller andre anstrengende aktiviteter. At-hjem behandling kan riktig helbrede mindre skader på senene i tommelleddet.

Bruksanvisning

Behandling

Hvil senen. Hviler tommelen senen er avgjørende for dens helbredende raskt og riktig. Unngå friidrett hvor hendene trenger å bli mye benyttet. Resten vil også hindre ytterligere forverring av senen.

Bruk is til tommelen sene. Glasur sene i perioder på 15 til 30 minutter vil redusere svelling og tillate blod å sirkulere lettere. Ikke bruke is direkte på huden; i stedet bruke en komprimering pack.

Bruk en håndbøylen. Ved hjelp av en håndbøylen levert av din lege vil hindre tommelen senen fra å bli ufrivillig anstrengt eller forverret. Den stramme også vil korrekt plassere tommelen og sørge for skikkelig hvile for effektiv healing.

Ta en anti-inflammatorisk narkotika. En anti-inflammatoriske medisiner gitt av legen din vil både lette smerter og kontrollere nivået av hevelse i det berørte området. Sørg for å følge legens resept nøyaktig.

Styrke senen. Utføre tommel-styrkeøvelser som tilbys av legen din vil bidra til å fullstendig leget senen og gjenvinne riktig utvalg av bevegelse. Pass på å strekke senen før trening det å unngå smerte.

Tips og advarsler

 • Hvis tommelen sitter fast, kan ikke bøyes eller rettet, er smertefullt når den bøyes, eller ikke leges i løpet av få dager, bør du oppsøke lege.

Hvordan styrke Kundalini

Hvordan styrke Kundalini


Kundalini er et begrep som brukes av den indiske kulturen til å bety en coil. Dette coil er visualisert som innpakning rundt ryggmargen på personen. Fra denne spolen framgår en bevisstløs og instinktiv kraft representert som legemlige energi. Kundalini er ofte forbundet med bestemte typer yoga eller meditasjon, selv om essensen av kundalini er ikke begrenset til en bestemt praksis. Styrking kundalini er ofte målet for både yoga og meditasjon som et forsøk på å bedre kontroll følelser, kaotisk tenkning og forvirrede seksuelle impulser.

Bruksanvisning

•  Identifiser chakraene dine, og hvor de befinner seg i kroppen din. Chakraene er sju punkter på kroppen der energi er fokusert. Den første chakra er i perineum; den andre er tre inches under navlen; den tredje er over navlen; den fjerde er i midten av brystet; den femte er i halsen; den sjette er mellom øynene; den syvende er på kronen av hodet. Øv visualisere ett chakra gangen under meditasjon eller yoga. Fokuser din tenkning om ditt forhold til din chakra og elementene i kroppen forbundet med hvert chakra.

meditere ved å åpne sinn og tenker slik at din aktiv tenkning prosess eller tankene skravling bremser ned så sakte som mulig. Mind skravling er når sinnet tenker fremover til hva du vil gjøre, eller tenker tilbake på det som skjedde tidligere i dag, uke eller år. Meditasjon som en praksis er en teknikk for å holde fokus innover på mekanikken i hvordan du tenker, flytte og føler slik at du blir mer bevisst og tilstede.

Flytt energi gjennom chakraene dine. Slapp av og puste dypt, slik at du kan føle energi, eller chi, flytting. Den følelsen ofte føles som et kløende varme. Legg merke til hvordan arealet av en chakra blir aktivert når dine følelser stige. Den enkleste chakra å føle er solar plexus, som er 2 eller 3 inches over navlen. Når du er sint, kan magen føles stram. Som energi stiger, kan du også føle deg varm.

Ta hensyn til hvordan hver chakra åpnes og lukkes under den vanlige flyten av dagen din og hvordan du kan stenge ned din energi flyt når du er i situasjoner hvor du føler deg fysisk motstand eller konflikt. For å styrke kundalini, til kanalene der energistrømmer må renses ut og åpnet tillate energi til å passere med minst motstand.

Styrke bevegelsen av kundalini ved å lære å puste inn gjennom den tredje chakra. Ved å visualisere under meditasjon og puste prosessen, kan sinnet bruke bevegelse av pusten til å flytte og styrke flyten av kundalini. Inhalerer klarhet i sinnet, en åpning av hjertet, og en forståelse for hele menneskeheten. Når du danner disse intensjonene, grunnlaget for den energien spolen blir sterkere.

Arbeid på deg selv til å fokusere, senter og uttrykke din åndelig energi. Systematisk identifisere problemstillinger og områder innenfor din som skaper indre motstand. Disse kan være negativ tenkning, dårlig ernæring, mangelfull mosjon, mangel på sympati og empati for andre og andre lignende konsepter. Arbeide med å forbedre og fjerne disse formene for motstand, slik at din åndelige energien ikke er viderekoblet, og reduseres med interne og eksterne konflikter.

Tips og advarsler

 • Arbeide med andre mennesker som er interessert i å styrke deres kundalini. Hvis ingen grupper er tilgjengelig i ditt område, finne kvalitets bøker om emnet og kontakt med grupper på nettet for å svare på spørsmål eller prøve nye teknikker.

Hvordan Heal sene skader

Hvordan Heal sene skader


Sener er bånd av tøff, bindevev i kroppen som kobler muskler til bein, slik at kroppen til å bevege seg. Når leddene eller musklene er utsatt for stress, kan senene i kroppen bli skadet. I noen tilfeller kan skade være så mild som mindre inflammasjon, mens i andre tilfeller den sene kan rive eller snap helt. Alvorlighetsgraden av en seneskade vil avgjøre hvor lang tid det tar å helbrede og nøyaktig behandling som vil være nødvendig.

Bruksanvisning

Hvil berørte senen umiddelbart etter skade. Vanligvis krever dette ikke engasjerende muskelen som senen er festet, eller flytte den felles ved siden av senen.

Bruk is til skaden i 15 til 20 minutter annenhver time til smerten avtar. Ice grenser betennelse. Når du bruker is, sørg for å bruke en klut ermet eller et tynt stykke tøy mellom huden og ispose. Isposer kan forårsake skade eller "kald brenner" hvis den anvendes direkte på huden.

Pakk det berørte området med en kompresjonsbandasje når du ikke er ising. Dette reduserer betennelse og gir litt støtte.

Planlegg en legetime slik at han kan inspisere skaden din. Hvis skaden består kun av mild sårhet eller smerter som forsvinner raskt, så en lege eksamen kan ikke være nødvendig. For moderate til alvorlige skader, se en lege for å finne ut om du trenger kirurgi. Følg instruksjonene legen gir deg, og planlegge en kirurgisk operasjon hvis det er nødvendig.

Støtt sene eller felles med en spenne eller atletisk tape, hvis det er aktuelt. Avhengig av sene skade, kan det være mulig å gi noen støtte med en spenne eller atletisk taping. For eksempel kan en skadet akillessene bli støttet med taping, og muskel sener i håndleddet kan støttes med en håndleddet spenne. Legen din bør kunne gi anbefalinger om kundestøttealternativene.

Utfør fysioterapi øvelser for sene og sakte gjenoppta normale aktivitetsnivå. En lege eller fysioterapeut vil kunne gi anbefalinger for øvelser knyttet til din spesifikke seneskade. Milde øvelser som styrker musklene rundt senen og strekke senen kan øke stabiliteten og tilrettelegge en raskere tilbake til tidligere aktivitetsnivå.

Hvordan styrke ryggen muskler

Hvordan styrke ryggen muskler


Hvert år millioner av mennesker lider av ryggsmerter og skader. Styrking dine ryggmuskler forebygger ryggproblemer. For å styrke ryggmuskulaturen, fokuserer ikke bare på ryggen, men også på de områdene av kroppen som støtter ryggen som din mage, hofte flexors og hamstrings. Styrking ryggen hjelper folk i alle aldre til å leve mer levende og aktivt liv. Lær hvordan du med disse trinnene.

Bruksanvisning

•  Stå i en løperens utfall med den ene foten foran den andre som om du hvor du starter en som kjører løpet. Bøye kne foran før det er rett over ankelen. Plasser hendene flatt på gulvet. Trykk hoftene ned mot bakken inntil ryggen kneet berører gulvet. Gjenta denne øvelsen 10 ganger. Deretter strekke ti ganger med venstre ben foran. Strekke hip flexors som dette bidrar til å lindre stress på ryggraden.

Utfør en kiste heis. Ligg med ansiktet ned med hendene på gulvet. Hendene skal være ved siden av brystet. Med lår og hofter på gulvet løft brystet opp fra gulvet. Jobbe med denne øvelsen før du er i stand til å gjøre denne øvelsen i tre sett med 10.

Gjør en figur-fire strekningen. Lå på ryggen med hodet flatt på gulvet. Trekk høyre kne opp over kroppen din mot venstre skulder. Gjenta med venstre ben mot høyre skulder. Har 10 strekninger med hvert ben. Hold skuldrene flatt på gulvet under denne øvelsen.

Ligg på bakken og trekke begge knærne i brystet. Grab baksiden av lårene og trekk knærne så nær kroppen som er behagelig. Slipp bena. Gjenta strekningen 10 til 20 ganger.

Knel med hendene på bakken foran deg. Plasser skuldrene rett over håndleddene. Hoftene må være rett over knærne. Sag ryggen og hold strekningen. Flytte tilbake til en nøytral posisjon og deretter bøy ryggen. Hold strekken. Gjenta hele motion 10 ganger. Denne øvelsen strekker ryggmuskulaturen.

Øvelse hamstrings ved å gjøre en straight leg raise. Ligge på bakken, bøy knærne og holde begge føttene flatt på bakken. Løft og rett hvert ben, ett om gangen uten å løfte hoftene opp fra gulvet. Plasser hendene bak kneet og trekk benet mot brystet mens du holder beinet så rett som mulig. Gjør 10 leg raises med hvert bein.

styrke musklene som støtter korsryggen. Lå på ryggen med knærne bøyd og hendene plassert bak hodet. Gjør en abdominal crunch, ved å presse korsryggen i gulvet og løft øvre del av ryggen opp mot knærne. I stedet for å trekke opp på hodet ditt med hendene, bare hvile fingertuppene nær ørene. Gjenta 10 ganger. For best resultat, gjør øvelsen sakte.

Tips og advarsler

 • Styrking ryggen tar tid. Noen mennesker kan føle en forskjell etter å gjøre to eller tre økter av disse øvelsene, mens andre kan kreve flere økter for å se forbedring.
 • Hvis noen av disse øvelsene føre til overdreven smerte, stopp og ta kontakt med legen din.

Hvordan behandle sene skader i armen

En sene er et bindevev som fester muskelen til beinet. Selv om sjeldne, kan en seneruptur være et alvorlig problem, som resulterer i smerter og varig uførhet når venstre ubehandlet. Sene brudd kan skje i armer, ben, føtter eller hvor som helst hvor det har vært en innvirkning. En berørte armen må behandles for å gjenopprette funksjonaliteten. Du kan behandle skaden hjemme, så ta kontakt wth legen din.

Bruksanvisning

Home Care

Følg standard RICE [Rest, Ice, Compression, Elevation] terapi hjemme mens søker medisinsk hjelp. Hvil det berørte området

Påfør Ice til den berørte delen forsiktig, pakke det i et håndkle eller en plastpose.

Komprimer det berørte området ved løst bandasjerer den med en ACE bandasje for å redusere hevelse

Heve området. Det anbefales at bruddet i biceps må immobilisert i en slynge med albuen bøyd i 90 grader.

Medisin og kirurgi

Tenk kirurgi hvis du er yngre eller middelaldrende. Leger vanligvis ikke råde sene kirurgi for eldre pasienter som gjenopprettingsprosessen er lang og og skaden kan ikke forstyrre normal aktivitet.

Sett armen i fatle i noen dager etter operasjonen. Det tar normalt 12 uker for en seneskade å helbrede.

Spør legen din om spesielle range-of-motion øvelser som et første skritt i rehabilitering. Disse inkluderer rotator-cuff øvelser, arm-styrke øvelser og løfte små vekter for å gjenopprette styrke og funksjonalitet.

Tips og advarsler

 • Unngå å løfte vekter under utvinning.
 • Ikke bruke is direkte på huden som det kunne føre til ytterligere skade hvis igjen på over en lengre periode.
 • Bandasje løst å sikre at det ikke kutte blodstrømmen i det berørte området.

Hvordan Stopp sen kveld snacking

Amerikanerne handler om mat, og de elsker å snack. Men noen ganger snacking kan gå for langt - langt på natt, er det. Mange mennesker kan få kilo etter kilo uten å realisere det kommer fra snacking når klokken slår midnatt. Småspising ikke behøver å skje for sent på kvelden. Her er noen forslag til hvordan stoppe det etter mørkets frembrudd vane som kan legge til et par inches til midjen din.

Bruksanvisning

•  Start med å spørre deg selv hvorfor du er snacking så sent. Finn ut om du spiser fordi du er lei, ensom eller om du tilfredsstille en søt tann. Mange ganger disse er årsakene bak spise nattmat. Etter å ha gransket hvorfor du gjør dette, kan du begynne å finne en løsning for å stoppe sen kveld snacking.

Ta snacks ut av huset. Dette vil forlate deg tomhendt når det gjelder tid til å knaske litt etter å ha sett de sene kveldsshow. Når du strekke oss etter de munchies i skapet, kan du finne deg selv å ta tak i noe. Etter en stund, vil ditt sinn og kropp bli opplært til å vite at det er ikke en ting igjen å snack på i huset.

Drikk sen kveld snack. Mange mennesker liker å erstatte varm sjokolade eller varm te for sin nattmat. Denne måten du fortsatt få det aspektet av å ha en liten godbit, men du er ikke snacking på junk mat eller spiser alle slags kalorier før sengetid.

Spis et velbalansert kosthold. En enkel måte å gjøre dette på er å legge til mer grønnsaker, frukt og protein til middag. Dette holder kroppen din fornøyd og vil fylle deg lenger. Dessuten er det en fin måte å begynne å spise litt bedre.

Hold på en tidsplan. Hvis du bestemmer deg for å begynne å spise middag klokken seks hver dag og eliminere din snacking, så hold deg til det. Noen ganger spiser middag senere er en god måte å få næring i og deretter distrahere deg selv med oppgaver å fullføre før du slår ut lysene.

Hvordan styrke akillessenen

Styrking er en effektiv måte å forebygge skader i akillessenen. Achilles sene skader kan ha mange årsaker, blant annet overforbruk, feil skotøy og ulykker. En anstrengt eller revet akillessene er vanlig blant løpere. Rupturer av denne sene er også utbredt i sprint og i Racketsport. Kalven raise er en skånsom øvelse du kan gjøre for å styrke akillessenen.

Bruksanvisning

•  Stå med fronten av begge føttene på kanten av øvelsen eller aerobic trinn. Pass på at trinnet er stabilisert. Du kan også bruke en bunn trapp trinn.

Sakte lavere begge hælene. Understreke denne nedadgående bevegelse.

Snu bevegelsen og bruke tærne til å stige opp igjen. Om nødvendig, kan du redusere presset på en skadet beinet ved hjelp av god etappe for å bære mer av vekten.

Gjenta 10-15 ganger eller så mange ganger som du er komfortabel med. Øk antall repetisjoner gradvis å bygge styrke.

Strekk legger og bein etter trening. Hvis det er nødvendig, gjelder kulde terapi til akillessenen etter strekking for å redusere muskelspasmer, smerte og hevelse.

Tips og advarsler

 • For akillessene styrking, bør du starte lett og øke treningen intensitet gradvis. Utøve akillessene bare når den er fri for smerter og betennelser. Ikke holde på noe under øvelsen; det er beinmuskulaturen du vil bruke til å løfte vekten.

Hvordan behandle sene skader

Sener er fibrøs vev som kobler muskler til bein. Skade kan oppstå på grunn av overforbruk, forårsaker betennelse. Det er forskjellige stadier av skade. Seriøse sene skader krever legehjelp. Imidlertid kan de ikke-alvorlige skader behandles hjemme.

Bruksanvisning

Hvordan å behandle en seneskade

•  Unngå all aktivitet som involverer den delen av kroppen med den skadde senen. For eksempel, hvis akillessene er skadet, må du ikke bruke den foten. Et ess bandasje kan brukes til å vikle området for å gi området noen stabilitet. Hvile senen er det viktigste steget i helbredelsesprosessen. Det kan ta flere uker å helbrede.

Umiddelbart etter skaden, bruke is eller en kald komprimere til området i opptil 15 minutter. Gjør dette fire ganger om dagen i tre dager for å holde hevelsen ned. Dette vil også nummen smerte.

Om nødvendig kan en smertestillende som ibuprofen eller acetylsalisylsyre tas. Bruk bare som anvist. Som med du tar noen medisiner, ta kontakt med en lege på forhånd, særlig hvis du for tiden tar andre reseptbelagte medisiner.

Selv om du kan være hvile den skadde senen, range-of-motion øvelser fortsatt må gjøres daglig. For å unngå stivhet, bevege leddet hele veien gjennom sin naturlige utvalg av bevegelse.

Når smerten avtar, sakte gjenoppta normal aktivitet. Varmer opp og gjennomføre tøyningsøvelser før aktivitet er viktig.

Hint

 • For alvorlige skader, bør lege konsulteres. En spenne, splint, slynge eller støpt kan være nødvendig. Du må kanskje også fysioterapi. I sjeldne tilfeller kan kirurgi være nødvendig.

Hvordan styrke lungene etter å slutte å røyke

Røyke sigaretter kan forårsake alvorlig skade lungene. Avslutte er den beste måten å stoppe skaden som allerede er gjort. Når du avslutter, kan du gjøre flere ting for å øke styrken i lungene dine og fremmer den naturlige helbredelsesprosessen. Den grad at du kan forbedre lunge helse vil avhenge av hvor lenge og hvor mye du hadde vært røyker, og hvis du allerede har kjøpt noen luftveissykdommer som emfysem eller kols, men alt du gjør er gunstig.

Bruksanvisning

•  Hold deg unna passiv røyking. Røyken fra andres sigaretter kan være skadelig i tillegg hvis du puster det inn på en jevnlig basis. Hvis du forbinder med røykere, be dem om ikke å røyke rundt deg.

Tren regelmessig. Regelmessig mosjon styrker lungene og bedrer lungekapasitet. Sikt i minst 30 minutter om dagen flere dager i uken. Ikke start en øvelse diett uten å snakke med legen din først; han kan hjelpe deg med å utforme en treningsøkt rutine som er effektiv og hensiktsmessig for din nåværende nivå av form. Som du bygge utholdenhet, kan du intensivere rutinen.

Praksis pusteøvelser som gir bedre lungefunksjon. Snurpet leppe pusting er en vanlig øvelse; inhalerer gjennom nesen og puste ut gjennom kniper leppene, som om du blåser ut et stearinlys. Din puster bør være dobbelt så lang som din inhalerer. Spør legen din eller en åndedrettsterapeut om dette og andre hensiktsmessige pusteøvelser. Han kan vise deg hvordan du gjør dem og gi anbefalinger om antall repetisjoner og annen relevant informasjon.

Spis en diett rik på mat som fremmer lunge helse. Antioksidanter bekjempe betennelser og styrke lungene; frukt og grønnsaker i alle farger er rike kilder. Mineralet selen er også gunstig. Den finnes i fisk, nøtter, korn, egg, kylling, lever og hvitløk. Magnesium er også bra; kilder inkluderer grønne blader, nøtter, hele korn, melk og kjøtt. Du kan også snakke med legen din om vitamin og mineraltilskudd. Han kan tilby foreslåtte doser.