Digidexo.com

Alternative medisiner for overgangsalder

Kvinner som går gjennom overgangsalderen kan være skeptisk til å ta hormoner. I stedet, de søker ofte alternative medisinske tilnærminger til reseptbelagte legemidler. Alternative medisiner for overgangsalder fokus på ikke-medikamentelle behandlinger som oppmuntrer kroppen til å balansere, regulere og normalisere seg, mens under overgangen til overgangsalderen.

Fytoøstrogener

Ifølge Mayo Clinic, kvinner som følger dietter som er høy i fytoøstrogener har færre menopausale symptomer, samt lavere forekomst av osteoporose og hjertesykdom. Fytoøstrogener er østrogener, og visse matvarer inneholder fytoøstrogener, nærmere bestemt to typer fytoøstrogener: lignans og isoflavins. Lignans finnes i helkorn, linfrø og noen frukter og grønnsaker. Isoflavins finnes i kikerter, soyabønner og andre belgfrukter.

Svart cohosh

Noen kvinner i Europa supplere kostholdet med svart cohash å avverge symptomer på overgangsalder, spesielt hetetokter. Svart cohash er en urt som er rapportert å hjelpe med kroppstemperatur fluxuations, humørsvingninger og nattesvette. Urten blir stadig mer populært blant kvinner i overgangsalderen i USA. The Mayo Clinic rapporterer at klaseormedrue er trygt å konsumere.

Vitamin E

Selv om vitenskapelige studier ikke har bekreftet at vitamin E er en levedyktig medisinsk alternativ for å bekjempe menopausale symptomer, gjør Mayo Clinic rapporterer at det kan gi lindring til postmenopausale kvinner som lider av hetetokter. De advarer imidlertid at daglige doser av mer enn 400 internasjonale enheter basis kan være farlig.

Akupunktur og akupressur

Holistisk Online rapporterer at akupunktur og akupressur kan gå langt i å lindre symptomer på overgangsalder. Akupunktur rechannels energi. Behandlingene stimulerer smertestillende endorfiner og stimulere kroppen til å komme i balanse og helse på egen hånd. Holistisk Online rapporterer at akupunktur rebalanserer hormonsystemet og lindrer hetetokter, quells hodepine og selv reparerer huden tone av kvinner som går gjennom overgangsalder. De sitere en svensk studie som viste at kvinner som gjennomgår akupunktur reduserte symptomer på overgangsalder i inntil 3 måneder.

Betraktninger

Kvinner går gjennom overgangsalder bør konsultere legen sin før du begynner urte-behandlinger eller tar kosttilskudd. Enkelte produkter kan samhandle med eksisterende medisinske tilstander, så vel som forverre bivirkninger av reseptpliktige medisiner.