Digidexo.com

Hvordan Swank Diet for multippel sklerose

Hvordan Swank Diet for multippel sklerose


Dr. Roy L. Swank viet sitt yrkeskarriere til behandling av multippel sklerose, en uforutsigbar nevrologisk sykdom som rammer sentralnervesystemet. MS er tenkt å være en autoimmun lidelse der kroppens immunsystem feiltakelse angrep myelin, fett dekning av nerver, forårsaker synsproblemer, tretthet, nummenhet, muskelsvakhet og muskelskjelvinger. Swank, en nevrolog, vellykket behandlet sine MS-pasienter i mer enn 35 år med en diett - lite fett, særlig mettet fett - som nå bærer hans navn. Dietten hjulpet dem leve sunnere, montør og mer aktive liv ved å bremse skade på myelin og progresjon av symptomer.

Hvordan Swank Diet for multippel sklerose

Start ernæringsmessige endringer umiddelbart etter at du er diagnostisert med MS. Swank kosthold oppnådd positive resultater for nydiagnostiserte og langvarige MS-pasienter, men han anbefalte begynner så tidlig som mulig etter at diagnosen for å oppnå de beste resultatene.

Begrens mettet fettinntaket til 15 gram daglig, ca 3 ts. Mettet fett er hovedsakelig i smør og produkter fra husdyr som kyr og lam. Hydrogene prosessen blir umettet fett i mettet fett, så ta med hydrogenert eller delvis hydrogenert mat i mettet fett totalt. Dette betyr bor borte skjema bakverk som inneholder margarin eller fett, og fra de fleste produkter i den frosne matvarer midtgangen.

Hold umettet fett olje inntak mellom 20 og 50 gram om dagen. Inkluderer 5 gram (1 ts.) Tran, som inneholder omega-3 fettsyrer er viktige for en sunn hjerne. Bruke solsikkeolje, olivenolje, safflower olje, sesamfrø olje eller linfrøolje i stedet for smør, margarin og fett. Count olje som brukes i matlaging i den daglige umettet fett kvote. Varm aldri opp olje til en smoking punkt og aldri gjenbruke olje til matlaging. Oppbevar olivenolje på et kjølig, mørkt område etter åpning; kjøle alle andre oljer etter åpningen for å unngå harskning.

Unngå rødt kjøtt det første året av dietten på grunn av sin høye fettinnholdet. Etter det første året, begrense daglig inntak av rødt kjøtt til 3 gram (veid etter koking). Venison, elg og kanin er de beste valgene. Unngå all bearbeidet kjøtt, kjøttpålegg og hermetisert kjøtt.

Spis god kvalitet kilder til protein for styrke og utholdenhet. Konsumere flådd, trimmet hvite kylling og kalkun kjøtt og hvit fisk som torsk, kveite, mahi-mahi, abbor og tunfisk som kilder til protein. Spise et egg om tre ganger per uke; eggehviter inneholder null fett og er tett på proteiner og næringsstoffer. Eggeplommer inneholder 5 gram mettet fett.

Innta et vidt utvalg av frukt og grønnsaker daglig for energi, næringsstoffer, vitaminer og mineraler. Den Swank dietten tillater alle ferske frukt og grønnsaker i alle beløp unntatt avokado, sorte oliven og grønne oliven, som teller i den daglige umettet fett kvote. Velg frisk frukt og grønnsaker i løpet av hermetisert eller frosset.

Hint

  • Få nok hvile, redusere stress og holde en positiv holdning. De går sammen med riktig ernæring i behandling av MS.
  • Rådfør deg med din behandlende lege og eliminere matvarer som framprovosere eller forverre symptomer.