Digidexo.com

Hvordan løser jeg en medisinsk forsikring Problem?

Hvordan løser jeg en medisinsk forsikring Problem?


Helseforsikring selskaper noen ganger gjøre filing og oppfølging av krav en vanskelig prosedyre. Når du har helseforsikring problemer, kan du føle deg håpløs, forvirret, og fanget. Heldigvis er det mange forskjellige metoder du kan ta for å løse helseforsikring problemer uten å ty til rettslige skritt eller tape penger. Hooping gjennom forsikrings looper kan være vanskelig, men med støtte og utholdenhet, kan du løse helseforsikring problemer.

Bruksanvisning

Finne ut problemet

•  Samle forsikringsdokumenter og medisinske kvitteringer for å finne ut hva slags forsikring problem. Vis noen dokumentasjon fra forsikringsselskapet først. Vanligvis selskaper sender ut brev som informerer deg om avviste påstander, fornektelse av dekning, eller andre mulige problem causers.

Besøk forsikringsselskaper nettsted for å finne detaljer om planen.

Ring gratisnummer på dine forsikringsdokumenter eller baksiden av din forsikring kortet. Be om å få snakke med en representant som vil forklare hva som er feil.

Kontakt folk som kan hjelpe

Start med å ringe forsikringsselskapet for å spørre hva du kan gjøre for å løse problemet.

Kontakt leger som du stoler på, aide deg hvis forsikringsselskapet trenger informasjon av nekter å samarbeide. De fleste legekontor har en person eller avdeling som tar seg av forsikring fakturering. De kan fortelle deg hva problemet er og hvordan du løser det.

Hvis alt annet mislykkes, ta kontakt med en advokat for å hjelpe deg med din påstand.

Tips og advarsler

  • Prøv å være tålmodig under ildprøve.
  • Unngå å behandle noen frekt grunn til frustrasjon. Folk er mer tilbøyelig til å hjelpe de som er snille enn de som hyle og skrike.