Digidexo.com

MRSA endetarm Symptomer

MRSA står for meticillinresistente Staphylococcus aureus. Denne bakterien har blitt resistente mot antibiotika som vanligvis brukes til behandling av staph infeksjon. Bakteriene er gjennomført på huden og nesen - og hos noen pasienter endetarmen - uten å vise noen symptomer. Bakteriene gevinster innreise til kroppen gjennom et kutt eller slitasje i huden. Symptomer ofte til stede som en hudinfeksjon.

Funksjoner

Symptomene på MRSA i endetarmen kan starte med kviser eller byller. Endetarmen kan være hoven og betent med infeksjon. Små støt på huden kan fort bli til smertefulle abscesser som kan kreve drenering av en lege.
Om lag en tredjedel av befolkningen har staph infeksjon på huden eller andre områder av kroppen, inkludert endetarmen. Personer som har staph infeksjon, men ikke viser noen symptomer er kolonisert og kan passere smitte videre til andre.
MRSA som finnes i endetarmen utgjør en alvorlig helserisiko dersom huden blir ødelagt på grunn av hemorroider eller andre sår på huden i denne regionen.

Identifikasjon

Byller og humper i endetarmen som faktisk MRSA hudinfeksjon må diagnostiseres av en lege å avgjøre om tilstanden er faktisk MRSA. En vevsprøve av det infiserte området er analysert for å verifisere om motstandsdyktig stamme av staph er ansvarlig for infeksjon.

Forebygging

Forebygging av symptomene på MRSA av rektum er et spørsmål om å holde bakteriene fra å komme i kontakt med en slitasje eller kutt. For å unngå å bli smittet med MRSA-infeksjon i endetarmen, ikke dele personlige elementer som håndklær og klær.
Hold sår dekket for å hindre at MRSA-bakterier infiserer et åpent sår.

Betydning

Symptomene på MRSA er raskt blitt en krise i det medisinske miljøet. Hold et øye med sår og hudinfeksjoner i endetarmen og få behandling så snart som mulig. MRSA er i dag mulig å behandle, men det kan bli resistente mot medisiner som brukes nå. Noen infeksjoner har allerede vist tegn til motstand mot de nyeste antibiotika.

Advarsel

Endetarmen er et følsomt område og kan være utsatt for huden sår og sår for de som lider av anal sprekker og hemorroider. MRSA som er tillatt å gå inn i kroppen i dette området kan infisere blod og bein hvis den forblir ubehandlet. Lungebetennelse forårsaket av MRSA-infeksjoner er en alvorlig komplikasjon og meget vanskelig å behandle.