Digidexo.com

Hva som kan brukes i en Nebulizer?

Nebulizers brukes til å hjelpe astmatikere kontrollere sine symptomer og holde sine luftveiene og lungene fungerer så nær normalt som mulig. En lege kan forskrive medisiner for bruk i et forstøver avhengig av pasientens behov.

Mekanikk

Nebulizers konvertere flytende medisiner inn i en tåke som inhaleres av en astmatisk ned i lungene for å lette en bronkospasme. Pasienten kan bruke en av mange medisiner med hans forstøver, som vil hjelpe ham å kontrollere sin astma.

Albuterol

Legene har bred forskrivning breddegrad for å finne den mest effektive formulering av en medisin for pasienter. Albuterol kommer i en væske innelukket i en liten ampulle; dosen er forhånds målt.

Intal

Også kalt kromolynnatrium, kommer Intal i pre-målt plastampuller for bruk i en forstøver. Intal er et profylaktisk medikament for å brukes sammen med en bronkodilaterende medikamenter.

Atrovent

Denne medisinen er kjent som ipratroprium bromide monohydrat. Atrovent fungerer som en bronkodilator, og som en flytende løsning, leveres den via forstøveren.

Pulmicort Respules

Pulmicort Respules er konstruert for bruk i forstøvere jet, som leverer en trykksatt strøm av luft gjennom slangen og inn i pasientens lunger. Denne medisinen er ment å bli brukt i en forstøver av seg selv.