Digidexo.com

Hvordan lage Food Digest Raskere

Hvordan lage Food Digest Raskere


Å spise riktig mat er et viktig skritt mot optimal fordøyelse. Å spise salater, frukt og rå grønnsaker vil sikre bedre fordøyelse, som vilje inkludert yoghurt i kosten. De gunstige bakterier som finnes i yoghurt, bistår i å bryte ned maten i magen. Alltid tygge grundig og ikke spise for nær sengen din tid. Utøve lett før frokost. Mosjon og fordøyelsen blir mer nært knyttet enn folk flest er klar over.

Hvordan lage Food Digest Raskere

•  Vent til du faktisk er sulten før du spiser et måltid. Tenk om ditt måltid. Ved å gjøre dette, spytt kjertlene begynner å jobbe produsere spytt i munnen før du tar første bit av mat. Spytt kjemisk bryter ned mat og er det første stadiet i fordøyelsesprosessen.

Tygg maten nøye og grundig. Tygging er det andre trinnet i fordøyelsen. Det representerer effektivt mekanisk fordøyelsen ved å bryte og rive matvarer i mindre biter som lettere kan håndteres av den kjemiske fordøyelsesprosessen som skjer i magen din.

Ta med mer fiber i kosten. Grovfôr er en naturlig fordøyelse stimulant.

Ta med yoghurt i kostholdet ditt. De gunstige bakterier i yoghurt bistår i å fordøye mat.

Ta med avokado i kostholdet ditt. Beta-karoten i avocado omdannes til vitamin A, noe som er viktig for å støtte en sunn slimhinnene i mage-tarmkanalen.

Ta med en multippel fordøyelsesenzym supplement i kostholdet ditt.

Spis så mange rå mat som mulig, i form av frukt og grønnsaker. Rå mat er betydelig lettere å fordøye enn kokt mat.

Ikke spis sent på kvelden eller rett før sove. Tillat fordøyelsesprosessen skal skje mens kroppen er fortsatt ganske aktiv.

Øvelse lett før frokost. Velg en flat og solid overflate. En ren del av gulvet er mest akseptabelt. Legg inn en trener matte på gulvet og ligge flatt på magen. Nå tilbake med begge hendene og ta tak i anklene og løft haken. Begynn en myk, vuggende bevegelse og telle til tjue. Tilbake til en stående posisjon og deretter gjenta øvelsen i fem til ti repetisjoner, avhengig av din tilstand av fitness.