Digidexo.com

Hvordan plassere Caps om Baby Teeth

Hvordan plassere Caps om Baby Teeth


Baby tenner krever optimal omsorg på grunn av deres sensitive natur. Mange foreldre glemme viktigheten av babyen tennene omsorg, siden baby tenner vil etter hvert bli erstattet av nye tenner. Men WebMD sier, "Eksperter anbefaler at barnets tannhelse starte ved 12 måneders alder." Og hvis barnet ditt har en skade eller en annen tann problemet, bør du oppsøke tannlege før.

Tannråte og baby-flaske tannråte utvikler vanligvis på grunn av en usunn diett. For å sikre at de nye tennene er skikkelig utviklet, må du gå til tannlegen umiddelbart å gjenopprette babyens råtnet tennene. Hvis ikke gjenopprettet riktig, kan en endring i barnets bite utvikle, som krever kostbare prosedyrer når nye tennene kommer i stedet for forrige. Landskamper for baby tenner er en vanlig form for restaurering og kan brukes av mange grunner.

Bruksanvisning

•  Arranger en avtale med en pålitelig tannlege som ser babyer på en jevnlig basis og la ham undersøke ditt barns tenner. Caps, også kjent som kroner, dekker misfargede eller ødelagte tenner samt tannimplantater. Misfarging av babyen tennene oppstår av ulike grunner, og kan noen ganger løses gjennom riktig rensemetoder fastsettes av tannlegen din.

Spør tannlegen årsakene til forfallet eller misfarging av babyens tenner. Hvis det er grunn til barnets kosthold eller forbruk av sukker, så du må endre kostholdet umiddelbart og begrense hennes sukkerinntak for å hindre ytterligere forfall. Ifølge National Institute of Dental og kraniofaciale Research, er det også viktig å gi barnet ditt bare vann --- og ingen andre drinker --- før sengetid for å unngå babyen flaske tannråte.

Spør tannlegen din om de ulike alternativene som er tilgjengelige for tildekking babyens tenner. Caps er tilgjengelig i ulike materialer, inkludert metall, porselen, harpiks og keramiske. Også be tannlegen om sikkerheten av caps, som noen caps kan inneholde skadelige stoffer, som kvikksølv eller BPA. Ifølge WebMD, bisfenol A, eller BPA kan ha skadelige effekter på human helse, spesielt på et barns utvikling.

Ordne foreløpige helsesjekk for utarbeidelse av babyens caps. Cap plasseringer er vanligvis utført ved to tannlegetimer. Den første avtale vil ta røntgen av babyens tenner for å bestemme plassering av caps og området rundt. Hvis det er nødvendig, er tannen omformet og inntrykk er laget for plassering av caps. Disse inntrykkene blir så sendt til en dental laboratorium for produksjon av caps.

Besøk tannlegen igjen på den planlagte datoen for din avtale for å få caps montert på babyens tenner. Tannlegen vil fjerne de midlertidige kroner, om noen, og nøye fikse de nye caps. Tannlegen vil også gi råd om hvordan å ta skikkelig vare på babyens caps og kanskje planlegge en sjekk.