Digidexo.com

Hvordan behandle en Abscess med hjem rettsmidler

Hvordan behandle en Abscess med hjem rettsmidler


En abscess er et puss-fylte utsparing i huden. De kan forekomme hvor som helst på kroppen, men de oftest fore på ansiktet. Hvis du har en abscess, er det noen svært effektive grunnleggende trinn du kan ta for å behandle det med hjem rettsmidler.

Bruksanvisning

Bruk varme, nummer én hjemme bøte for å behandle abscesser, for å bringe på byllen til et hode. Legg et rent, varmt ansikt klut over koke i 20 minutter minst tre ganger om dagen. Roter ansikt kluter for å opprettholde konsistent varme. Varm komprimerer vil bringe abscess til et hode.

Lance byllen når den har dannet et hode. Selv ikke den mest tiltalende hjem rette, lancing en abscess, eller koke, er enkel. Bare sterilisere hodet av en pin eller nål med alkohol eller en flamme, dytte et hull i hodet på byllen, og la pus å renne. Du må kanskje legge press for å få pus å renne.

Påfør antibiotisk salve når pus har drenert, og bandasje på byllen. Bacitracin salve er ofte brukt som et hjem rette og fungerer godt til å behandle lanced abscesser.

Fortsett å bruke varm komprimerer et par ganger om dagen i minst tre dager for å sikre at alle pus avløp fra abscess. Påfør en ren bandasje hver gang du er ferdig med å bruke en kompress.

Tips og advarsler

  • Det er noen abscesser som et hjem rette er ikke klokt. Abscesser ligger i leppe, nese, armhulen, lysken eller de i brystet av en ammende kvinne bør behandles av lege. Også uavhengig av sted, en abscess som har røde linjer som stråler ut fra det bør behandles av lege.
  • Aldri presse en abscess som ligger i nærheten av leppene eller nesen. Infeksjonen kan spre seg til hjernen din.
  • Feilaktig behandlet abscesser kan føre til blodforgiftning, som kan være dødelig i ekstreme tilfeller. Hvis du har noen bekymringer om at din abscess ikke er helbredende, kontakt legen din umiddelbart.