Digidexo.com

Slik Cure Feet Fungus

Slik Cure Feet Fungus


Fot sopp er oftest forårsakes av en bakteriell oppbygging på grunn av dårlig hygiene. Sopp som vokser på føttene fører ofte en sterk, uønsket lukt. Bortsett fra ubehagelig lukt, kan fot sopp også forårsake kløe og peeling. Hvis venstre ubehandlet, kan det spre seg og øke i alvorlighetsgrad. Heldigvis er det å kurere fot sopp flere måter. De mest effektive fot sopp behandlinger vil drepe det og gjenopprette føttene til en sunn tilstand.

Slik Cure Feet Fungus

•  Gå til din lokale apotek og se hva over-the-counter behandlinger er tilgjengelig for å eliminere fot sopp. Noen av de mest effektive og mest brukte behandlinger er Tinactin, Lamisil og Lotrimin. Den vanligste aktive ingrediensen i fot sopp kremer er Terbinafin hydrochloride eller klotrimazol, som er svært effektive anti-fungals. Påfør behandling daglig som anvist på pakken.

Klargjør et fotbad ved å blande to kopper av eple cider eddik og halvparten en kopp natron i to liter varmt vann. Godt nok røre fotbadet til natron er helt oppløst. Plasser føttene i vannet og suge dem i 10 til 20 minutter. Gjenta daglig for best resultat. Eddik og natron har naturlige anti-sopp egenskaper som dreper bakteriene som forårsaker sopp å vokse.

Skrubb føttene med en antibakteriell såpe daglig. Siden hudsykdommer som fot sopp og fotsopp er forårsaket av en bakteriell buildup, bør du gjøre alt du kan for å eliminere eventuelle bakterier på føttene. Desinfeksjonsmidler og antibakteriell såpe er svært effektive i å drepe bakterier som forårsaker fot sopp å vokse. Vurder å kjøpe en spesialdesignet fotsopp såpe, for eksempel Gym Soap.

Plukk opp en flaske med tea tree olje på ditt lokale helse mat eller vitamin butikken. Denne olje er en naturlig måte å drepe bakterier og herding fot sopp. Før du søker, grundig vaske føttene med en anti-bakteriell såpe. Påfør 3-4 dråper olje på det berørte området og forsiktig gni det inn i huden din. Påfør daglig til soppen forsvinner.

Endre sokkene regelmessig for å hindre sopp fra forverring. Iført ferske sokker, spesielt etter trening, vil redusere mengden av bakterier som kommer i kontakt med soppen. Bruke en medisinert spray eller pulver som Tinactin før du setter på et nytt par sokker vil ytterligere redusere mengden av bakterier på føttene.