Digidexo.com

Hvordan behandle hud naturlig

Hvordan behandle hud naturlig


Homeopatiske hud rettsmidler for dyr og mennesker er trygge og kan lette lidelsene til hudproblemer. Homeopati er et alternativ til konvensjonell medisinsk behandling, ikke en erstatning. Homeopatiske medisiner kommer i væsker, piller, spray, oljer og kapsler. Mange dyr og mennesker har hud problemer som spenner fra tørr hud til parasitt biter. Homøopatiske midler kan bidra til å avlaste mindre hudirritasjoner uten en kostbar medisinsk bill.

Bruksanvisning

Eat gult og grønt fargede matvarer, som er en naturlig måte å avlaste giftstoffer fra kroppen. Spising vannmelon hjelper også fordi det er et radikal scavenger som også rids kroppen for giftstoffer. Ved å kvitte kroppen av giftige giftstoffer, huden blir sunnere.

Legg marigold blomst til mat og vann. Parasitter vil ikke bite hvis du spiser marigold blomster. Marigold blomster også avlaste virus som herpes og vorter på huden når den brukes eksternt.

Gni vitamin E olje på huden din for smertelindring for fra huden abrasions.Vitamin E olje er gunstig for helbredelse for arr og arrvev i tillegg.

Sug i eple cider eddik - det er kongen av alle naturlige rettsmidler for hudirritasjoner. Apple cider eddik lindrer kløe og fungerer som en hud / hår conditioner. Det trenger ikke å fortynne; bruke den direkte på huden og la huden og håret til tørt før du skyller grundig. Eddik vil eliminere flass, også. Den tilfører fuktighet til hår og balanserer de pH-verdier på huden.

Dryss furubark støv på mat og i vann for å stoppe skrape tørr irritert hud. Frie radikaler Fjerner i furubark fjerne giftstoffer fra kroppen som forårsaker at huden til å klø. Dryss en åttendedel av en teskje av furu bark støv på mat eller i vann hver dag. Furubark hjelper kroppen til naturlig assimilere vitaminer og næringssalter med en høyere grad av effektivitet.

Tips og advarsler

  • Noen mennesker tror furubark hjelper også bekjempe kreft.
  • Hudirritasjon er en synlig advarsel tegn på at noe er galt i kroppen. Aldri overse varselskilt og søke legehjelp når naturmidler ikke klarer å jobbe.