Digidexo.com

Hjem rettsmidler og varmepakninger

Hjem rettsmidler og varmepakninger


Hvis du har vært til smertelindring seksjonen et stoff butikk nylig, har du sannsynligvis sett en kjemisk hot pack. Dette er den nyeste inkarnasjonen av en gammel hjem rette: bruke varme for å lindre smerte og lette helbredelse. Heat er en effektiv hjem rette for noen forhold, men det fungerer ikke for alt. Det er også folk som ikke bør bruke varmepakninger.

Typer av varmepakninger

Det er i utgangspunktet tre typer varmepakninger: elektrisk, ikke-ledning, og kjemisk. Elektriske varmepakninger plugge inn i veggen og er vanligvis kjent som varmeputer. Non-ledning varmepakninger krever en ekstern varmekilde. Eksempler på dette er ris eller bønne pakker du varmer i mikrobølgeovnen og varmeflasker. Kjemiske varmepakninger generere sin egen varme gjennom kjemiske reaksjoner.

Ved å bruke en Heat Pack

Varmepakninger er effektive hjem rettsmidler for mange sykdommer i skjelett- og muskelsystemer. The Mayo Clinic hjemmeside råder ved hjelp av varme til å behandle leddgikt, mens spine-health.com anbefaler varmepakninger for å behandle ryggsmerter. Ifølge spine-health.com, varmepakninger virker ved å øke blodsirkulasjonen i det berørte området; Dette lindrer smerte og hjelper bringer blod og næringsstoffer til skadde vev, bidrar til å fremme helbredelse.

Når vi ikke bruker varmepakninger

Selv om varmepakninger er effektive hjem rettsmidler for noen forhold, det er tider når de kan gjøre mer skade enn godt. Hvis du har lidd en belastning eller forstuing, vil du mest sannsynlig oppleve hevelse. Å tilføre varme i de første 72 timer etter denne form for skade kan gjøre svelling verre. Ice skal brukes umiddelbart etter en skade der hevelsen er involvert. Dette bidrar til å få ned hevelsen.

Sikkerhets concearns

Noen personer bør ikke bruke varmepakninger eller andre varmeutviklende hjem rettsmidler hvis de er følsomme for varme og mer sannsynlig å få brannsår. FDA anbefaler deg å unngå varmepakninger hvis du har sirkulasjonsproblemer, hvis du ikke kan oppdage temperaturendringer på grunn av lammelser eller tap av følelse i en kroppsdel, eller hvis du ikke er i stand til å fjerne varmeputen selv. Også, anbefaler FDA ikke bruker varmeputer på spedbarn.