Digidexo.com

Lap Band Krav

Lap Band Krav


Den runde band vekttap prosedyren er et kirurgisk inngrep for å gå ned i vekt. I denne prosedyren et gastrisk bånd er plassert rundt den øvre delen av magen. Dette begrenser mengden mat det tar før du har følelsen av å være full. Den runde band kan også justeres under vekttap prosess for å hjelpe pasienten mister en større mengde av vekt. Denne prosessen er regulert av National Institutes of Health med spesifikke krav til potensielle runde band kirurgi pasienter.

BMI

Den første og viktigste runde band kirurgi kravet er å ha en BMI på over 40. Din BMI (Body Mass Index) er en matematisk nummer som representerer din vekt i forhold til høyden din. Dette gjør at du kan se hvor du står i forhold til en sunn vekt for din høyde. Du kan ha en BMI under 40, men du må også ha en tilhørende medisinsk lidelse som påvirker din helse i forhold til vekten din. Ingen med en BMI på mindre enn 35 kan kvalifisere for lap band kirurgi.

Diabetes

Hvis du har en BMI på 35 eller høyere, og også har blitt diagnostisert med diabetes, kan du også være kvalifisert for lap band kirurgi. Diabetes kan ha potensielt fatale konsekvenser når kombinert med fedme. På grunn av dette NIH tillater pasienter med lavere BMI for å kvalifisere seg til operasjonen på grunn av den ekstra risiko for deres helse.

Hypertensjon

Pasienter med en BMI på 35 eller høyere, så vel som å ha blitt diagnostisert med hypertensjon er også kandidater for lap band kirurgi. Hypertensjon kan føre til blodkar skader, hjertesykdom, hjertesvikt og en rekke andre potensielt dødelige lidelser. Fordi hypertensjon er negativt påvirket av fedme, risikoen forbundet med hypertensjon oppveier risikoen ved å ha kirurgi på et lavere BMI nivå.

Høy Kolesterol

Høyt kolesterol er en annen co-eksisterende helseproblem som gjør at pasienter å ha fanget bandet kirurgi ved en BMI så lavt som 35. Høyt kolesterol er ofte forbundet med fedme og kan forårsake plakk å bygge opp i blodårene. Dette kan føre til hjertesykdom, slag eller hjerteinfarkt. Igjen, siden farene forbundet med høyt kolesterol oppveier farene forbundet med en nedre BMI, tillater NIH lavere nivå til å gjennomgå kirurgi.

Tidligere forsøk på vekttap

Mange forsikringsselskaper kan også ha et ekstra behov for lap band kirurgi. Dette kravet innebærer forsøk på andre former for vekttap før prøver vekttap kirurgi. Disse kan omfatte dietter og treningsregimer som har blitt anbefalt og foreskrevet av din personlige lege eller ernæringsfysiolog. Du kan fortsatt ha kirurgi hvis du ikke har prøvd andre metoder for vekttap, men din forsikring vil mest sannsynlig ikke dekke det.