Digidexo.com

Gugulipid for Weight Loss

Gugulipid er registrert navn for gummi harpiks som kommer fra commiphora mukul, en indisk medisinsk treet. Den gum-harpiks benyttes for å forberede en spesiell ekstrakt som er markedsført under navnet Gugulipid. Gugulipid, også referert til som guggul, blir brukt til å senke kolesterolnivået ved å redusere mengden av skadelige serum lipider som er tilstede i blodet. I tillegg til å senke kolesterolnivået, kan Gugulipid brukes for å fremme vekttap.

Gugulipid for Weight Loss

Studier gjort i 1964 funnet at i tillegg til å senke kolesterolnivået, i Commiphora makul treets gummi harpiks også redusert kroppsvekt av dyrene. Ifølge Drugs.com har guggul blitt brukt til å behandle fedme i flere århundrer.

Gugulipid er antatt å stimulere og fremme økt thyroid produksjon, som i sin tur vil påvirke både kolesterolnivå og metabolisme. Det er antatt at Gugulipid fungerer i å senke kolesterolet ved å redusere mengden av kolesterol som er produsert av leveren. I sin tur, er flere kolesterol og gallesyrer utskilles av kroppen, noe som betyr at mindre kolesterol og fett er absorbert. Effekten Gugulipid har på skjoldbruskkjertelen forårsaker serum lipid nivåer for å slippe. Gugulipid bidrar til å fremme vekttap ved å øke thyroid produksjonen, noe som gir raskere kroppens stoffskifte. Jo høyere en persons metabolisme, lagrer mer kalorier og fett kroppen vil bruke for å gi kroppen med energi.

Til lavere kolesterol, er den anbefalte dosen 100 mg til 500 mg per dag. En lignende dose anbefales å fremme vekttap.

Forholdsregler

Gugulipid har vært kjent for å forstyrre propranolol, diltiazem og skjoldbrusk medisiner. I tillegg kan enkeltpersoner som tar antikoagulantia og platehemmende medikamenter har en økt blødningsrisiko mens du tar Gugulipid. Snakk med legen din før du starter noen Gugulipid diett for å minimere sjansen for eventuelle negative bivirkninger eller reaksjoner.