Digidexo.com

Er Fotpleie MD Leger?

Er Fotpleie MD Leger?


Fotpleie er lisensiert som leger of Podiatric Medicine, DPMS. De er ikke leger of Medicine, MDs. Fotpleie spesialister på behandling og diagnostisering av sykdommer, lidelser og skader i leggen og foten regionen.

Opplæring og kvalifikasjoner

For å bli en lisensiert podiatrist, må studentene fullføre tre til fire år med en lavere utdannelse og fullføre en fire års podiatry college program. Å bli lisensiert etter fullført de pedagogiske krav, må studenten få bestått score på statlige og nasjonale undersøkelser. Ifølge det amerikanske Bureau of Labor Statistics, som i 2008, det er åtte høgskoler av podiatry medisin lokalisert i USA.

Funksjon

Fotpleie behandle en rekke fot relaterte problemer og skader. Behandlingen kan omfatte sykdommer så enkelt som mais og innvokste tånegler til mer kompliserte forhold, som for eksempel diabetes og sykdommer i foten. Fotpleie er i stand til å skrive for reseptbelagte medisiner, bestille fysioterapi, utføre visse operasjoner, orden og passer orthotics og sette frakturer.

Betraktninger

Per 2008 var det om lag 12 200 arbeidsplasser for Fotpleie, i USA. Behovet for Fotpleie er ventet å øke med 9 prosent fra året 2008 til 2018, ifølge det amerikanske Bureau of Labor Statistics. Behovet for fotpleie er økende på grunn av økninger i diagnostisering av diabetes og foten relaterte problemer forbundet med å være overvektige.