Digidexo.com

er colchicine godt at spise dagligt

Hvordan spise Clean Med IBS

IBS er ikke en ny tilstand; imidlertid er nytt navn. En gang kjent som kolitt eller spastisk colon, folk pleide å tenke denne sykdommen var rent psykologisk, ifølge Answers.com. Selv om stress kan utløse dette problemet, det medisinske fellesskapet nå er enig i at IBS er faktisk en fysisk lidelse. Symptomer på IBS inkludere magesmerter, forstoppelse, diaré, gassiness, oppblåsthet og kvalme. Det finnes ingen kur; Imidlertid kan endringer i kostholdet lindre symptomene.

Hvordan spise Clean Med IBS

Endre din diett

•  Unngå visse matvarer. Ifølge everydiet.org, visse matvarer synes å være et problem for IBS lider. Du bør holde deg unna alkohol, brus, sjokolade, kaffe, smør, majones, fløte, pommes frites, is, rødt kjøtt og noen matvarer som inneholder mye mettet fett.

Overvåk meieri inntak. Mange IBS lider er laktoseintolerante, ifølge everydiet.org. Du bør fjerne melkeprodukter på en prøving og feiling basis for å se om du er laktoseintolerante eller ikke. Prøv først å ta melk ut av kostholdet ditt og se om det hjelper. Everydiet.org tyder på at hvis du trenger å eliminere alle meieri fra kostholdet ditt som du gjør opp proteintapet ved å spise substitutter.

Spis mindre og oftere. Snarere enn å spise tre store måltider om dagen, prøver å spise fire eller fem mindre måltider. Det er viktig at du ikke hopper over måltider.

Prøv high-fiber matvarer. High-fiber matvarer har en tendens til å holde folk mer regelmessig. Du kan få fiber gjennom korn, korn, bønner, frukt, grønnsaker og hele korn brød. Hvis du ikke er vant til å spise fiber, gradvis innføre det i kostholdet ditt. Ikke legg alle disse matvarene på en gang.

Hint

 • HelpForIBS.com gir rikelig med tips som du kan prøve. Drikk rikelig med vann hele dagen, men unngå isvann. Også prøve å ikke drikke så mye med måltider fordi det kan hemme fordøyelsen. Tygg maten godt. Å spise for fort og svelger luft kan føre til problemer. Derfor bør du også unngå tyggegummi fordi du vil svelge for mye luft. Det er bedre å spise salat på slutten av måltidet i stedet for begynnelsen.

Hvordan du spiser sunt ved Baker Plassen

Når du tenker på restauranter, Baker Plassen sannsynligvis ikke gjøre listen når vi leter etter en som tilbyr sunne forretter. Heldigvis er det noen elementer som er på den lysere siden av menyen som du kan føle deg godt om å spise. Dessverre, som ikke inkluderer en del av kaken.

Hvordan du spiser sunt ved Baker Plassen

•  Unngå å spise brød med måltidet. Selv om den er fersk, er det tomme kalorier, særlig hvis du legger til smør.

Velg elementer som er grillet eller bakt snarere enn stekt eller panert. Et element som grillet fisk er et sunnere alternativ til battered fisk med like mye smak. Du kan spare deg selv nesten 700 kalorier og ca 20 gram fett.

Hold deg unna ekstra ost og krem sauser. De vil legge ekstra fett og kalorier til måltidet. Hvis du ser på ost som proteinkilde, bør du vurdere et måltid laget med grillet reker, fisk eller kylling i stedet.

Se etter fornuftig eller smarte valg del av menyen. Hvis de ikke er tilgjengelige, kan du prøve Lite Appetite delen gjort for mindre appetitt. Selv om det ikke er den ideelle metoden for å spise sunt, kan du spare deg selv halvparten av fett og kalorier ved å spise halve delen du normalt ville.

Velg lys eller olivenolje og eddik som salat dressing. Hold deg unna vanlig ranch eller honning sennep dressing. Du kan spare deg selv omtrent 32 gram fett og 300 ekstra kalorier per porsjon av ett.

Hint

 • Hvis tilgjengelig, sjekk restaurantens hjemmeside på forhånd for å fungere som en guide for ernæringsmessige informasjon.
 • Spis så mange grønnsaker som du kan. Dette vil gjøre at du føler deg mettere og ikke legge noe fett eller kalorier i kostholdet ditt.
 • Hvis du må ha dessert, prøv et gresskar eller sitron marengs pai. Gresskar har 15 gram fett og 340 kalorier, sitron marengs har 11 gram fett og 330 kalorier, noe som er lavere i kalorier og fett enn paier som ikke har tilsatt sukker, som eple. Det er 23 kalorier og 360 gram fett i uten tilsatt sukker eplepai. Uten tilsatt sukker banan Bløtkake har også 28 gram fett og 380 kalorier.
 • Unngå å drikke regelmessig brus mens du spiser. Et bedre valg ville være vann, te eller diett brus.

Best Diabetiker Diet Foods å spise

De beste diabetic diett mat er de som en diabetiker kan føle deg godt om å spise, gang på gang, fordi med hver bite diabetiker person blir litt sunnere. Disse super-mat finnes og diabetikere kan dra nytte umiddelbart av de sunne fordelene disse matvarene har å tilby. Imidlertid er nøkkelen til sunn diett diabetes styring en konsekvent og moderat diett, ikke fokuserer på å spise mat eller en to typer mat mye.

Ginger: Source av Active Tioler

Ingefær er en type mat som, hvis inkludert i en diett på en daglig basis, vil forbedre helsen. Ingefær inneholder et stort antall aktive tioler, som er viktig i proteinsyntese, og som øker avgiftning substrater og enzym-aktivatorer. Dette hjelpemidler stoffskiftet, noe som forbedrer glykemisk respons og insulinfølsomhet. Disse aktive tioler kan også finnes i andre matvarer som løk, hvitløk, Brassica spirer og egg.

Bær: Rik på Anthocyanidins og Andre Flavanoids

Bær som blåbær, bringebær, jordbær og andre er rike kilder til anthocyanidins. Antocyaniner er en type av flavonoider, også kjent som bioflavonoider, og er kjent for sin antioksidantaktivitet. Polyphenolic forbindelser som flavonoider er bemerkelsesverdig for sin anti-allergisk, anti-inflammatorisk og anti-kreft aktivitet. UCLA forskere funnet at røykere som inge høye nivåer av flavonoider i kostholdet hadde lavere nivåer av å utvikle lungekreft, i en 2008 studie. Spesielt for diabetikere, har flavanoids vist forbedringer i fastende glukose nivå, glukose toleransenivåer og insulinfølsomhet. Andre flavanoid holdige matvarer inneholder spinat, lima bønner, nyre bønner, salat og løk.

Nøtter og frø

Nøtter og frø er perfekt for diabetikere, for en rekke årsaker. Diabetikere trenger essensielle fiber i kostholdet, minst 14 eller 15 gram om dagen; lav fiber har vært assosiert med redusert glykemisk respons. Muttere og frø inneholder høye mengder av fibre, samt vitaminer og mineraler som vitamin E og selen. Nøtter kan være høy i fett, men vanligvis er laget av hovedsakelig enumettet og flerumettet fett, ikke så verst for deg som mettet eller transfett. Videre, nøtter har høye nivåer av plantesteroler og omega-3 fettsyrer, som har vist seg å senke LDL-kolesterol (low-density lipoprotein, dårlig slag). De har også lav glykemisk indeks, noe som betyr at de ikke vil provosere en sterk glukose reaksjon. Typene inkluderer mandler, cashewnøtter, flaxseeds, sesamfrø og valnøtter.

Hvordan å miste vekt på fem dager

Vellykket og varig vekttap tar tid og innebærer en langsiktig livsstilsendring. Andre ganger du ikke har den luksus av tid, men trenger å passe inn i den kjolen eller de buksene i bare noen få dager. Det finnes måter å miste vekt i fem dager uten å ofre din helse på grunn av en kjepphest kosthold.

Hvordan å miste vekt på fem dager

•  Reduser inntaket av mat fra dag 1. Enten du teller kalorier, karbohydrater eller fett gram er ikke viktig. Vær oppmerksom på din sult. Spis bare når sulten, tygge maten godt, og spiser bare til poenget med å tilfredsstille din sult. Selv en liten reduksjon i mengden av mat du vanligvis spiser bør starte å miste vekt nesten umiddelbart.

Endre kostholdet ditt umiddelbart. Går dagligvare shopping og kjøpe nok sunn mat til å vare i hele 5 dager. Kjøp sunne måltider, sunn snacks og rikelig med matvarer du mest sånn er bra for deg. Eliminer alle hvitt sukker og raffinert korn, inkludert hvitt mel og hvit ris. Redusere inntaket av karbohydrater og samtidig øke inntaket av proteinkilder og grønne og røde grønnsaker. Eventuelle karbohydrater du spiser bør være hele korn. Les alle mat etiketter for å sjekke ingrediensene. Reduser inntaket av svært stivelsesholdige grønnsaker som hvite poteter og korn.

Tror ikke du må spise bare lav-fett matvarer eller kalorifattig mat. Gjør imidlertid redusere fettinntaket totalt og sørg for at du spiser høy kvalitet fett. Konsumere moderate mengder enumettet fett, som for eksempel ekstra virgin olivenolje og fisk som er høy i omega-3 fettsyrer, som laks.

Begynn en aerobic treningsprogram på dag 1 også. Svømming er en av de beste øvelsene for å miste vekt generelt, og er svært nyttig hvis du ønsker å gå ned i vekt i 5 dager. Tren på en tredemølle, gå eller vandre utenfor, bruker en elliptisk maskin, går sykling eller bruke en ergometersykkel. Start med å få 10 til 15 minutter med aerobic trening en gang eller to ganger om dagen, og øker med noen få minutter hver dag. Hvis du allerede trener et par ganger i uken, trene oftere, helst daglig.

Hint

 • Drikk rikelig med vann. Med økt trening og redusert matinntak, er kroppen din sannsynligvis til å trenge ekstra væske. Varme opp og varme ned, ved hjelp av skikkelig strekk teknikker på hver treningsøkt. Kontroller at du har alle dine treningsutstyr, klær og gym medlemskap på plass når du starter 5-dagers vekttap.
 • Aldri gå på en diett, starter et treningsprogram eller redusere kalori drastisk uten råd fra en lege først. Vekt trening er ikke så effektiv som aerobic trening hvis målet ditt er å gå ned i vekt i 5 dager. Fast vekttap metoder er ikke ment å opprettholdes på lang sikt. Selv om ingen av de trinnene som er nevnt ovenfor er drastisk, kan de være for brå for deg å opprettholde dem som en livsstilsendring. Å spise bedre og trener oftere, endre vaner gradvis for effektive langsiktige resultater.

Sleep & Vekttap

Gå ned i vekt den enkle og sunn måte ved å få nok søvn hver natt. Sov godt gjennom natten og redusere ditt ønske om usunne matvaner som kroppen din stabiliserer sin energiforsyning og ønsker å ta bedre valg. Få kroppen i bevegelse i trening kombinert med å sove og spise godt og se vekten falle av.

Ideell søvn hver natt

Planlegg ditt liv til å oppnå tilstrekkelig søvn hver natt. De fleste mennesker trenger mellom syv og ni timer i natt for at kroppens funksjoner skal være i optimal helse og trengte helbredelse til å skje på en jevnlig basis. Tilbakestill kroppen din klokke ved å ta deg tid til å sove så mye som du ønsker i tre til fire dager. Gjør sove din prioritet.

Sove gjennom natten

Ta notat hvis din søvn blir avbrutt regelmessig, eller du ikke klarer å sove gjennom natten. Konsultere legen din eller helse utøveren for en permanent middel som er nonaddictive. Sovepiller arbeide for en tid, men mister sin effekt som kroppen accustoms seg til stoffet være i systemet. Prøv kamille te før sengetid og tar melatonin piller for å jevne ut kroppen syklus.

Spise riktig

Få kroppen klar for søvn ved å spise godt hele dagen. Eliminere usunn mat valg, som gjør kroppen din jobbe overtid for å behandle. Følg med når du sover bedre og gå ned i vekt. Som du spiser bedre, du sover bedre, og som du sover bedre, spiser du bedre. Søvn og spising er koblet sammen og positivt eller negativt påvirker hverandre. Syklusen starter et sted, så hvis du ikke sover godt, begynne å spise med helse i tankene.

Mosjon og Sleep

Få kroppen i bevegelse for å gjenopprette balansen i dine søvnvaner. Lag en rutine slik at kroppen din vet når du kan forvente fysisk aktivitet. Unngå å trene rett før sengetid som kroppen frigjør endorfiner som trolig vil holde deg våken, som vil i sin tur hindrer deg fra å miste vekt fordi du ikke sover godt. Som du sover bedre, kan du faktisk krever fysisk aktivitet, noe som provoserer vekttap.

Søvn og vekttap Science

Forstå at når kroppen får mindre enn dens nødvendig mengde søvn, forsøker den å gjøre opp for mangelen ved craving mer mat enn du faktisk trenger på grunn av ubalanserte hormonnivåer av ghrelin og leptin. Ghrelin gjør deg sulten, og leptin forteller deg til å slutte å spise når den er full. Uten søvn, disse hormonene går ut av balanse. Lag en plan for å sove godt, hold deg til det og se dine cravings endre og vekt begynner å gå ned.

Cure for adrenal utmattelse

Adrenal utmattelse, eller binyretretthet, er vanskelig å diagnostisere, men det er anslått at de fleste voksne lider av noen form for tilstanden. Det oppstår når binyrene ikke fungere fullstendig. Behandlinger som kan hjelpe inkludere en bestemt type diett, urtemedisiner og næringstilskudd. Stress er en stor årsaken til tretthet, som er en dårlig diett og koffein, blant andre.

Hva det er

Adrenal utmattelse kalles også hypoadrenia og er preget av en mangel i hvordan binyrene fungere. Binyrene er plassert på toppen av nyrene. Disse trekant-formet organer består av to deler: cortex, som gjør kortison og medulla, som utskiller adrenalin. Cortex hjelpemidler også i å opprettholde kroppens salt og vannbalansen, og bidrar til å regulere blodsukkeret.

Adrenal utmattelse er forårsaket av stress, inkludert emosjonell, fysisk eller psykisk; mangel på søvn; dårlig kosthold; alkoholforbruk og røyking; koffein; anstrengelse; å spise for mye sukker; og noen giftstoffer. Addisons sykdom er den mest alvorlige formen og den eneste betingelsen av binyretretthet vanligvis gjenkjent.

Symptomer

Commons symptomene er for lang eller kontinuerlige tretthet, sukker og salt krav, ingen energi, mangel på libido, manglende evne til å håndtere stress, svimmelhet, dårlig hukommelse, lav kroppstemperatur og et svekket immunsystem. Personer med adrenal utmattelse også kan være hypoglycemic og har allergi og leddgikt. Kvinner kan lide av økt PMS og overgangsalder symptomer. Mer energi i kveldstimene, fordøyelsesproblemer og lavt blodtrykk er andre symptomer.

Behandling

Det er ingen testing for å fastslå adrenal tretthet, men det er tester som kan bidra til å bestemme muligheten for konsumpsjon. Hormoner for å undersøke er DHEA og kortisol; begge er utskilt som en reaksjon på kronisk stress. Adrenalin og nonadrenaline også skilles ut i korte støt. Dette er et problem hvis de fremstilles kontinuerlig, forårsaker angst og søvnløshet, blant andre symptomer.

Hvis du mistenker at du har binyretretthet, redusere stress. Prøv meditasjon, et varmt bad, en massasje eller aromaterapi. Fokuser på positive tanker. Få litt sollys. Trening.

En diett med hele korn karbohydrater, proteiner og sunne oljer, som olivenolje og linfrø, vil hjelpe. Spis måltider regelmessig, tygge maten godt og spise med 10 AM med en annen måltid ved lunsjtid. Inkluder fiber i de fleste måltider. Unngå hydrogenert fett, koffein, sjokolade, hvite karbohydrater og junk food. Spis mye grønnsaker. Det kan hjelpe å legge litt salt i kostholdet, spesielt minst en halv time før dagens laveste energipoeng. Prøv havsalt eller Celtic salt. Personer som lider av binyretretthet trenger mer protein enn karbohydrater.

Kosttilskudd kan også hjelpe. Prøv å legge til vitamin C, vitamin E og vitamin B-komplekset. Niacin, B-6, magnesium citrate og patothenic syre er også bra å prøve.

Herbal rettsmidler inkluderer lakris, maca, Siberian eller koreansk ginseng og ashwagandha. Lakris, hvis de brukes over tid, kan øke blodtrykket, noe som er ønskelig med adrenal utmattelse.

Hormonbehandling kan hjelpe, men bare under en lege omsorg.

Kosthold og øvelser etter gastric bypass

Gastric bypass kirurgi resultater i vekttap ved å begrense matinntaket og redusere frekvensen av mat absorpsjon i kroppen, ifølge National Institutes of Health. Gastrisk bypass reduserer størrelsen på magen til en liten pose omdirigert direkte inn i tynntarmen, utenom de fleste av magesekken og den øvre tarm. Denne operasjonen er for sterkt overvektige og de som ikke klarer å gå ned i vekt gjennom kosthold og mosjon alene. Imidlertid er gastric bypass bare et verktøy, og de som gjennomgår operasjonen må følge en streng diett og mosjon regime for å lykkes til slutt i sine vekt-tap innsats.

Den Gastric-Bypass Diet

Etter gastric-bypass kirurgi, vil du trenger å følge en spesialdesignet diett av flere grunner: for å la magen stifting å helbrede, til å bli vant til å spise mye mindre mengder mat, for å bistå i vekttap og å unngå andre bivirkninger og komplikasjoner, som kan inkludere ernæringsmessige mangler, som strekker seg i magen, kvalme og oppkast. Oftest, vil du begynne med flytende matvarer og utdannet til most mat, etterfulgt av myke, halvfast mat og endelig fast føde.

Din flytende diett vil vare i noen dager, og vil omfatte buljong, juice, melk, klart vann, ikke-kullsyreholdige diett drikker og noen supper. Under denne og alle faser av mage-bypass kosthold, bør du spise sakte for å unngå å strekke magen og forhindre oppkast.

En most diett vil følge for ca to til fire uker og vil inkludere matvarer som kan gjøres enkelt i en lime eller væske, uten mat biter. Din most kosthold bør være godt avrundet og inkludere protein, frukt, grønnsaker og korn. Eksempler på matvarer er lav-fett kjøtt, eplemos, bananer, varme frokostblandinger som havregryn eller havregrøt, og litt snacks, som sukker-fri pudding. Blanding matvarer med en væske, slik som melk, kjøttkraft eller fettfritt saus, inntil glatt.

Den tredje fasen av gastric bypass kosthold er myke, halvfast mat som er lett moses med en gaffel. Dette kan omfatte fuktig protein som tunfisk, cottage cheese og myk tofu, usøtet hermetisk frukt og grønnsaker og kornblanding dynket i melk. Du må tygge disse matvarene godt og spise sakte. Som med alle andre faser av gastrisk bypass kosthold, er du begrenset til noen få gram av mat ved hvert måltid.

Etter åtte uker med å spise myke, halvfast mat, du kan "oppgradere" til fast føde, men du må likevel være forsiktig med å spise sakte og tygge maten til grøt. Unngå tøffe eller chewy kjøtt og matvarer som popcorn, nøtter og frø som ikke er skånsom mot din mye mindre mage.

Generelle Diet Retningslinjer

Siden du er en risiko for underernæring, legen din vil mest sannsynlig anbefale daglige vitamin-og mineraltilskudd. Du vil ikke være i stand til å drikke væske under måltider. Vanligvis vil du ønsker å fokusere på høy-protein matvarer og begrense mat med høyt fett og sukker. Planlegging dine daglige måltider og snacks vil hjelpe sikre at du får riktig ernæring og vil bistå i sunn vekttap.

Trening etter Gastric Bypass

Forskeren Dr. Dale Bond of Brown Alpert Medical School og Miriam Hospital i Providence, Rhode Island, og hans kolleger fant at mage-bypass pasienter som trener regelmessig etter deres kirurgi miste mer vekt enn de som ikke gjør det, ifølge en studie publisert i 2008 i forskning journal, fedme. De fleste pasientene i studien Gående som sin primære oppgave, som Bond bemerket er den "sikreste og mest praktiske" måte å begynne å trene etter gastric bypass.

Allina Sykehus og klinikker tyder på at-pasienter bypass mage begynner å trene sakte, begynner med fem minutter om dagen og jobbe seg opp til 45 minutter. De også si Turgåing er den beste trening etter operasjonen, men andre trygge øvelser inkluderer aerobic, svømming og dans. Innlemme trening i dagen i 15-minutters intervaller ved å gå under lunsjpausen og bruke trappene i stedet for heisen. Finne en øvelse partner eller bli med et treningsstudio er andre alternativer for trening etter gastric bypass. Gastric bypass pasienter kan også innlemme styrketrening for å bygge muskler, når deres lege fjerner sine begrensninger løft.

I tillegg til å hjelpe vekttap, utøve etter gastric bypass vil styrke ditt hjerte og bein, øke stoffskiftet og hjelpe mot stress.

Mat Cures for hypertensjon

Hypertensjon, eller høyt blodtrykk, kan senkes ved å endre hva du spiser for å inkludere matvarer som naturlig lavere blodtrykk. Inges visse vitamin og mineraltilskudd vil også arbeide for å senke blodtrykket, men ikke så godt som å spise frisk frukt, fisk og grønnsaker.

Typer

Spise en diett rik på kalium senker blodtrykket. Disse kalium-rik mat inkluderer bananer, vannmelon, poteter, tomater, spinat, mandler og appelsiner. Skummet melk og soya også inneholder store mengder kalium, og tre porsjoner med disse matvarene per dag vil regulere høyt blodtrykk eller hypertensjon.

Betraktninger

Begrense natrium (salt) inntak som overskytende mengder salt øker blodtrykket og føre til at kroppen å holde vann, noe som er dårlig for hjertet. Legge melkeprodukter i kostholdet kan motvirke de skadelige effektene av for mye kosttilskudd natrium.

Funksjon

Å spise fisk, spesielt laks, makrell og tunfisk, opprettholder blodtrykket. Tar fiskeoljekapsler daglig rids kroppen av kolesterol, forbedrer blodstrøm og blodtrykk. Omega 3, 6 og 9 er lagt til diett ved å forbruke bakken linfrø, som bidrar til god generell helse vedlikehold.

Fordeler

Legge til korn og korn til kosthold er hjertet smart og sunn. Senke blodtrykket og dårlig kolesterol ved å spise en bolle med havregryn hver dag og forberede måltider som inneholder hele korn som brun ris.

Effekter

Legge rikelig med frisk frukt og grønnsaker til ditt daglige kosthold vil bidra til å balansere din hypertensjon eller høyt blodtrykk. Dette oppnås gjennom naturlig vekttap du vil oppleve med gunstige kosthold endringer, sunne livsstil forbedringer og høyt fiberinntak, noe som forbedrer blodtrykk og kolesterol. Hakk opp og svelge tre fedd hvitløk daglig for å senke blodtrykket og forebygge blodpropp fra forming eller ta hvitløk olje kapsler, som er tilgjengelig i det hele tatt helsekostbutikker.

Mat & Exercise Journal Programvare

Mat & Exercise Journal Programvare


Hvert år, er en av de beste nyttårsfors rapportert å gå ned i vekt, og med god grunn. Fedme er offisielt et problem i utviklede land, og er fortsatt på vei oppover. Løsningen er godt kjent - spise riktig, trene mer - men hvis det er så enkelt, hvorfor ikke alle gjør det? Noen ganger kan det være så enkelt som å undervurdere matinntak og overestimere trening. Ved å balansere matinntak og mosjon, kan miste vekt gjøres lettere ved hjelp av mat og mosjon journal programvare.

Typer

Mat og mosjon journal programvare kan enten være web-basert, som Livestrong Daily Plate, eller lastes ned på en datamaskin harddisk som FitDay PC. Web-basert journal programvare har en tendens til å være mer fleksible når det kan fortsette å legge til vanlige matvarer til ernæring database og tilby støtte. Computer lastet programvare tilbyr vanligvis flere funksjoner og krever ikke tilkobling til Internett for å logginformasjon.

Mat Funksjon

Hver type programvare gir enkel matinntak sporing som vil telle kalorier, karbohydrater, protein og noen ganger vitaminer og mineraler. Noen programmer som Livestrong My Plate engang vanlige restauranter og gatekjøkken ernæringsmessige informasjon som er lagret slik at brukeren bare trenger å skrive inn navnet på måltidet og restaurant for å logge det som forbrukes mat. Hvis et næringsmiddel ikke er i databasen, kan ingrediensene kombineres til å beregne de nødvendige næringsverdier.

Øvelse Funksjon

Disse programmene også tillate enkel registrering av trening. Legge inn treningsøkter i øvelse journal programvare vil beregne kalorier brent i hver økt og ta dem. Både FitDay og min plate, så vel som mange andre, ofte selv beregne dette basert på vekten sist inn, som folk av forskjellige størrelser brenne kalorier på ulike priser.

Convenience

Den største fordelen med mat og mosjon journal programvare er det praktiske. Alt er lagret på ett sted. Alle regnestykket - ernæringsmessige verdier og caloric brenne - er allerede gjort; det bare må legges inn for dagen. Vekttap fremgang kan spores enkelt. Siden folk flest er på datamaskinen minst en gang om dagen, er tidsskriftet programvare på klar for å logge all informasjon.

Expert Insight

En studie utført av Jack Hollis, Ph.D. publisert i American Journal of Preventive Medicine i august 2008 fant at de deltakerne som holdt en matdagbok mistet dobbelt så mye vekt som de som ikke gjorde det. Studien hadde også deltakerne rapportere hvor mange minutter med trening ble utført, der de konkluderte bistått i suksessen til prosjektet gjennom "behavioral intervensjon."

Hvordan makethe Master Cleanse lemonade

Hvordan makethe Master Cleanse lemonade


The Master Cleanse lemonade detox diett er en berømt, intens lemonade detox drink og hvis de spises uten annen mat vil helt rense ut systemet ditt, og du vil miste massive vekt veldig fort sammen med å få massiv energi. I denne artikkelen vil jeg fortelle deg nøyaktig hvordan å lage en porsjon av Master Cleanse detox diett lemonade.

Hvordan makethe Master Cleanse lemonade

2 ss lemonade fra fersk presset sitroner (investere i fem dollar juicer hvis det er mulig å gjøre det enklere og raskere!)

2 ss lønnesirup (grad B økologisk hvis mulig)

1/10 ts kajennepepper (jo mer pepper bedre for rensing formål hvis du kan tolerere det legge mer.)

10 gram filtrert vann

Legg alle ingrediensene sammen og drikke lemonade varm eller kald dag og natt mens forbruker ingenting annet enn urtete. Drikk minst seks porsjoner per dag og prøve å holde på Master Cleanse lemonade detox diett i 10 dager eller mer. Etter et par dager på Master Cleanse lemonade detox diett vil du ha massevis av energi sammen med å miste mye vekt raskt!

Hint

 • Kjøpe ikke-iodized havsalt og bland 2 ss med 8 gram lunkent vann og prøve å drikke en gang om dagen for å elimenate giftstoffer og avfall.
 • Forbered bare 2 dager igjen av Master Cleanse detox diett drikke om gangen for å tillate friskhet.
 • Prøv å drikke noe annet, men hvis du gjør feil vil det fortsatt fungere veldig bra. (Jeg drakk en kopp sukret kaffe de første 3 dagene på Master Cleanse detox diett og likevel mistet 15 pounds i 10 dager!)
 • Når du kommer av rens vil du ha en ny start så holder behandle kroppen din godt og spise sunt!
 • Hvis du ikke er interessert i en 10 dagers faste deretter chack ut min link nedenfor det vil ta deg til en annen fantastisk 7 dagers diett. Jeg har gjort begge disse diettene og de begge jobber ekstremt raskt og godt!
 • For mer utfyllende informasjon om Master Cleanse detox diett jeg stongly anbefaler du sjekke ut linken under ressurser nederst i denne artikkelen!
 • Etter å ha drukket saltvann flush være i nærheten av et toalett!
 • Mye av vekten du mister vil være vann vekt slik at den gjennomsnittlige personen vil få 1/2 av vekten tapt over tid.
 • Enkelt tilbake i mat etter Master Cleanse detox diett og prøv å ikke overstadig ellers vil du få tilbake vekten tapt akkurat som med alle andre diett.

Viktigheten av et sunt kosthold

Lære å spise sunnere og hva det egentlig betyr å gjøre dette vil hjelpe deg å miste vekt og føler stor. Det hjelper også du innser at uansett hvor travelt og kaotisk livet ditt er, kan du ta deg tid til å ha gode måltider og snacks hele dagen. Etter å vite litt om hva du bør og ikke bør gjøre, vil det bidra til å sette alle andre slanking tips og triks i perspektiv.

Historie

Viktigheten av et sunt kosthold pleide å være bare om å ha nok mat å spise vei tilbake da. I tidligere tider, dette betydde vanligvis voksende din egen mat og oppdra husdyr å mate familien. Det var ingen slike ting som kunstige fargestoffer eller smakstilsetninger eller at mye bekymring om de ulike typer fett og hva sukker kalorier kan gjøre til din waistline. God fylling måltider av anstendig mat ble ansett som nødvendig for god helse.

Misforståelse

Hovedproblemet med mange dietter i dag er at de er basert på å kutte ut hele matvaregrupper for å gå ned i vekt. Det er sant, for eksempel at hvis du kutter kroppen fri fra karbohydrater, kan du miste pounds raskere, men du er egentlig ikke spise sunt. Ved å kutte ut visse aspekter av den gamle næringspyramiden du lærte om på skolen, er du ikke gir kroppen din det den trenger for å bo godt. Spise riktig, balansere alle matvaregrupper, er fortsatt den beste måten å gå ned i vekt trygt uten noen syke effekter på kroppen din. Slanking er bare å spise mindre og noen ganger ikke får de næringsstoffene du trenger å bo i god helse.

Betydning

Når jeg prøver å lære om viktigheten av et sunt kosthold, er det viktig ikke å hoppe på noen av slanking kjepphest bandwagons. Å spise riktig er det ikke bare holder kroppen i form, men også i god stand også. Hvis du er en forelder, din måltidene og snacking atferd påvirker også hvordan barna vise mat og hva som er bra eller dårlig. Din velge den sunneste ruten for rikelig med frisk frukt og grønnsaker sammen med hele korn og til og med en godbit for deg selv en gang i blant vil gi dem gode matvaner å etterligne. Mat er drivstoff og selv om det kan være en hyggelig opplevelse å spise noe du liker, bør maten aldri bli en helt eller en fiende av dine barn. Moderasjon er nøkkelen i denne som i alle andre foreldre undervisningstimer.

Forebygging / løsning

Lese etiketter er nøkkelen til fortsatt lære om viktigheten av et sunt kosthold uten sin å måtte ta over livet ditt. Optisk for ferske produkter som du forberede og lage er bedre enn noe du kan kjøpe i en boks eller kan. Dette gjelder for health og mesteparten av tiden tastewise også. Hvis du ikke har tid til å lage mat hver dag, selv tilbringe en kveld matlaging og frysing dine egne praktisk mikrobølgeovn måltider er verdt det. Bare koke opp og del ut mat, og kaste den i containere frysesikker som kan bringes ut og varmes på et øyeblikks varsel. Det er ingenting galt med å nyte en butikk-kjøpte forhåndslagde bekvemmelighet mat hver gang på en stund, spesielt hvis du har funnet et merke du elsker, men i det minste prøve å finne produkter som er naturlig eller organisk og ikke inneholder noe som ikke er naturlig . Tommelfingerregelen er: Hvis du ikke kan uttale en av ingrediensene, du vanligvis ikke ønsker å innta det heller.

Fordeler

Lære om viktigheten av et sunt kosthold vil føre til at du føler deg bedre om deg selv og din helse. Hvis du gjør dette for din familie også, det vil også gi deg en god følelse av å ta seg tid til å gjøre det som er best for dem.

Hvordan behandle Flatulens Naturligvis

Hvordan behandle Flatulens Naturligvis


Flatulens, ofte referert til som gass, oppstår når luft blir fanget i tarmen. Folk vanligvis utvise gass 12 og 25 ganger hver dag, ifølge Brigham and Women Hospital. Flatulens kan være ledsaget av magesmerter og oppblåsthet. Mange mennesker føler seg flau om bestått gass også. Noen medisiner til hensikt å behandle flatulens, men noen foretrekker å prøve naturlig rettsmidler først.

Unngå "gassy" Foods

Visse matvarer føre til at gass i enkelte mennesker, selv om ikke alle reagerer på disse matvarene på samme måte. Matvarer som ofte forårsaker gass inkluderer bønner, kål, brokkoli, løk, tørket frukt og stekt eller fet mat. Mat som inneholder kunstige søtningsmidler som maltitol, mannitol og sorbitol også føre til oppblåsthet i noen mennesker. Kullsyreholdige drikker er enda en mulig gjerningsmann. Holde en mat loggen kan hjelpe deg med å finne ut hvilke matvarer gir du gass. Redusere eller eliminere disse matvarer fra kosten for å redusere oppblåsthet.

Laktoseintoleranse

Melk og andre meieriprodukter inneholder en form for sukker kalt laktose. Folk trenger et enzym som kalles laktase for å fordøye laktose, men noen mennesker mangler tilstrekkelige mengder laktase. De kan oppleve symptomer som oppblåsthet, flatulens, kvalme og diaré etter å ha spist mat som inneholder laktose. The National Digestive Diseases Information Clearinghouse nettside påpeker at mange ikke-meieriprodukter noen ganger inneholde små mengder laktose, inkludert bearbeidede snacks, frokostblandinger, brød, andre bakevarer, noen typer godteri og proteinbarer. Hvis du opplever symptomer på laktoseintoleranse og reduserer mengden av laktose i kosten eller fjerne det helt kan hindre oppblåsthet.

Endrede matvaner

Det er ikke bare hva du spiser, men også hvordan du spiser, som kan bidra til utvikling av gass. The Mayo Clinic foreslår å spise sakte, tygge maten godt og spise små måltider ofte for å hindre gass. Drikke og spise samtidig fører til at enkelte personer å svelge for mye luft, som fører til gass. Å drikke fra sugerør eller sport flasker bidrar til gass i enkelte mennesker, som gjør drikker svært varme eller svært kalde drikker. Tyggegummi kan ha den samme virkning. Unngå disse atferd kan bidra til å redusere oppblåsthet.

Fysisk aktivitet

Ifølge Brigham and Women Hospital, bidrar regelmessig fysisk aktivitet forebygge overdreven gass og oppblåsthet. Går en tur rett etter et måltid ofte hjelper. Forblir i oppreist stilling for en stund etter å ha spist.

Urter som hjelper

Brigham and Women Hospital hjemmeside lister opp en rekke urter som kan hjelpe med luft i magen, inkludert anis, karve, koriander, fennikel og gurkemeie. Du kan kjøpe urter i kapselform, kan du legge friske eller tørkede urter til mat, eller du kan lage te av friske eller tørkede urter. Kamille eller peppermynte te kan også hjelpe. Snakk med legen din før du tar store doser av urter hvis du har noen medisinske problemer, er gravid eller ta noen medisiner for å sørge for at urter er trygge og hensiktsmessige for deg.

Hvordan fremme optimal helse

Hvordan fremme optimal helse


Det er sant, uten at helsen din, har du ingenting. Du vet det er viktig å ta vare på deg selv, men i dagens hektiske verden, er det ikke lett å fremme optimal helse mens du er opptatt balansering skole, arbeid og familie. For å nå målet om optimal helse, må du gjøre leve sunt en prioritet. I begynnelsen kan dette virke som en skremmende oppgave, men når en planlagt atferd blir en daglig rutine, er du på veien til en sunnere livsstil og følelsen din absolutt beste.

Bruksanvisning

•  Undersøk din livsstil. Du bør trene minst 3-5 ganger i uken. Ditt kosthold bør være sunn og næringsrik. Hvor mye du veier spiller en viktig rolle i din generelle velvære. Det er mange elektroniske ressurser som kan hjelpe deg å beregne din kroppsmasseindeks, eller BMI. The Centers for Disease Control og Prevention og National Institutes of Health tilbyr enkle kalkulatorer på sine nettsider. Hvor mye søvn du får kan ha en direkte effekt på helsen din. Nyere studier har vist at lykke er så viktig for din trivsel som kosthold og mosjon er. For å oppnå optimal helse, må du finne en balanse i livet ditt. Hvis trening, kosthold, søvn og glede er ute av balanse, er da så livet ditt.

Ta det første skrittet. Regelmessig fysisk aktivitet er en av de viktigste tingene du kan gjøre for å forbedre helsen. Begynn sakte i begynnelsen. Turgåing, sykling og svømming er gode former for trening. Den beste måten å overvåke hvor mye aktivitet du får er å kjøpe en skritteller. Iført dette hver dag vil registrere hvor mange skritt per dag du tar. Målet ditt bør være 10.000 skritt om dagen. Hvis du får disse trinnene ved å jogge eller løpe etter barna i parken, de alle teller. Får regelmessig trening minst fem ganger i uken kan hjelpe deg med å smelte bort de ekstra pounds, også.

Spis riktig. Hvis du er hva du spiser, og du spiser junk food, så du ikke gjør deg noen tjenester. Få bytte til lene, sunn mat. Dette betyr mat som er lav i fett, ikke blir behandlet, og kommer rett fra bakken. Øke det daglige inntaket av grønnsaker. Bytt fra smør til olivenolje. Olivenolje er mye sunnere og er bra for hjertet. Slutte å spise behandlet mat som hvitt mel og sukker. Fullkorn holde deg følelsen fornøyd lenger slik at du ikke blir fristet av mellom-måltid snacks. Reduser mengden rødt kjøtt du spiser. Hvis du må spise kjøtt, og deretter velge magre kutt eller bytte til kylling som et sunt alternativ. Reduser inntak av natrium. Dette er spesielt viktig hvis du har høyt blodtrykk. Sunn mat kan føre til vekttap naturlig. Ved å spise riktig, vil opprettholde vekten ikke lenger være et problem.

Ta vitaminer. Uansett hvor godt du spiser, er det noen vitaminer og mineraler som du trenger å supplere fordi diett alene ofte ikke kan gi tilstrekkelige mengder. Vitamin D, solskinn vitamin, har vist seg å forbedre mange helsemessige forhold, inkludert astma, og det kan hindre visse typer kreft, ifølge American Society of Clinical Oncology. De fleste mennesker ikke får nok vitamin D fra solen og krever daglig tilskudd. Fiskeolje er bra for hjertet, kolesterol og hud. B-vitaminer hjelper med stress, energi og hud og hår. Snakk med legen din om hva kosttilskudd du bør ta, og deretter planlegge dem i dagen, hver dag.

Laugh mer. Gjør ting som du liker. Tilbringe mer tid med mennesker som gjør deg lykkelig. Kom deg ut og frivillig til å hjelpe andre, og du vil føle deg bra om deg selv. Mens du er opptatt planlegge dine dager, er det lett å glemme å ta med glede. Ikke. Gjør det til en prioritet.

Gå til sengs. De fleste mennesker ikke får nok søvn. Dette frarøver deg av din helse. Ifølge Dr. Timothy Morgenthaler fra Mayo Clinic, bør voksne få mellom 7 og 9 timer søvn en natt. Mangel på søvn kan redusere immunsystemets evne til å bekjempe infeksjoner. Folk som ikke får nok søvn er mer utsatt for å bli syke hvis de blir utsatt for smittsomme virus. Omvendt, for mye søvn, mer enn 10 timer, kan fremme helseproblemer, inkludert hjerteproblemer, depresjon og vektøkning.

Kvaliteten på søvnen er like viktig som hvor lenge du sover. Å våkne om natten er ikke avslappet. Morgenthaler anbefaler en rådføre seg med legen din hvis du ikke sover godt, eller er trøtt i løpet av dagen, selv etter at du har hatt det du mener er en god natts søvn. Gjøre soverommet et fristed uten distraksjoner som for eksempel en TV. Hang rommet mørkere gardiner hvis utelys holder deg våken. Det finnes ingen erstatning for en god natts søvn og ingenting gjør du føler deg bedre.

Tips og advarsler

 • Ikke begynn et treningsprogram uten å konsultere lege først.
 • Ikke legg til kosttilskudd uten legens godkjennelse.

American Heart Assosiation Før operasjonen Diet

Mens det er mange "før kirurgi dietter" som angivelig er anbefalt av American Heart Association, er sannheten at mange av disse diettene er falske. Selv om det er en god idé å miste noen overskytende pounds før du gjennomgå noen operasjon, er det rett og gale måter å oppnå dette målet. Det som følger er de sanne anbefalingene fra American Heart Association om slanking --- enten du er planlagt for en operasjon eller ikke.

AMA og Bedrageri dietter

Kål suppe Diet er en av de mer populære AMA svindel dietter, og det anbefaler deg bestå av noe mer enn kål suppe for en syv-dagers periode for å slippe vekt før operasjonen. AMA bemerker at dette og andre kjepphest dietter er ineffektive til å holde startvekt på lang sikt og kan kompromittere din helse ved å frata kroppen av nødvendige næringsstoffer.

Ekte AMA Diet Anbefalinger

Rimelig er nøkkelen til enhver vellykket diett, og AMA forstår det faktum. AMA foreskriver et balansert kosthold bestående hovedsakelig av frisk frukt, grønnsaker, helkorn og magre meieriprodukter for å hjelpe deg å miste vekt på en sikker og effektiv måte. Eschewing påstandene om kjepphest dietter overalt, AMA sier at den eneste måten å gå ned i vekt for godt er å spise mindre og trene mer.

Øke forbruket av næringsrike matvarer

The AMA anbefalinger dreie seg om to viktige prinsipper --- spiser mer mat som er næringsstoff tett samtidig fjerne matvarer fra kostholdet ditt som er næringsfattige (dvs. "junk" mat). Dermed eliminere forbruk av tomme kalorier elementer som brus, snacks og desserter samtidig øke forbruket av magert kjøtt, frukt, grønnsaker og fiber.

Øke Omega-3 Forbruk

Erkjenner bevist vekt-tap effekt av omega-3 fettsyrer, anbefaler AMA forbruket av fisk minst to ganger i uken på diett. I tillegg til å skaffe deg omega-3 fix fra fisk, bør du vurdere også å kjøpe en over-the-counter fiskeolje supplement, ta 5 til 10 g daglig. Fiskeolje er blitt vist å ha fett-tapsegenskaper, i tillegg til å hjelpe vakt mot koronar hjertesykdom.

Ikke overse Exercise

Selv om noen dietter foreslår at du kan gå ned i vekt uten trening, gjør AMA-anbefalt diett ikke faller inn i den kategorien. Du bør sikte på minst 30 minutter med moderat intens fysisk aktivitet minst fire dager per uke --- men trener hver dag sikkert er optimal. Dette vil bidra til å forberede kroppen din for kirurgi, hvis det er aktuelt, så vil du være i bedre fysisk form og bedre i stand til å gjøre en rask oppgang.

Gastric Bypass diett med Protein

Hvis du har besluttet å ha gastric bypass operasjon måten du spiser er i ferd med å endre seg. Etter operasjonen vil du begynne å spise etter en plan som utvikler seg i flere etapper for å få magen din vant til fast føde igjen. Maten mest avgjørende for din helse og suksess er protein. Foruten å spise mat med høyt protein, vil gastric bypass operasjon kreve at du legger en høy protein pulver supplement til ditt daglige kosthold.

Diett Kjennetegn

Etter operasjonen er det daglige kosten mål å spise 60 til 100 g protein daglig. Dette kan være utfordrende å vurdere kaloriinntaket vil være 700-1000 kalorier per dag og magen vil være på størrelse med et egg. Dette er grunnen til at proteintilskudd er nødvendig.

Legen kan kreve at du å være på en flytende protein diett for to uker før operasjonen. Benytt anledningen til å finne et proteinpulver du tåler godt og eksperimentere med å lage ulike protein shakes. Bruk kun frukt uten frø og søtstoffer i stedet for sukker eller honning i dine protein drinker.

Du bør alltid spise protein først som det vil holde deg full og fornøyd. Du bør ikke overspise og aldri spise mer enn 5 g sukker på en gang.

Stadier

Ifølge dietitians Kuda Mushaninga og Robyn Stuewe, forfatterne av "The Guide til New You", etter gastric bypass operasjon, er det fem stadier av å spise som vil forberede magen for å spise vanlig mat igjen.

I den første fasen (de to første dagene etter operasjonen) kan du spise kun klare væsker: sukkerfri jello og kilder til protein like klar kjøttkraft og protein drinker. Den andre fasen er det av komp væsker. Kremen av hvete eller ris, skummet melk, fettfri krem ​​suppe, sukker gratis pudding og yoghurt er introduserer i denne fasen.

Den tredje fasen er most mat, som kan inkludere magert kjøtt for protein, lav fett cottage cheese, kokt korn, potetmos, frukt og grønnsaker. Den fjerde fasen omfatter kjøttdeig - kylling eller kalkun - for protein. Etter tre til seks måneder mest myke grønnsaker er godt tolerert.

Den femte stadium muliggjør terninger magert kjøtt og egg, så utfordringen å spise 60 til 100 g protein daglig blir lettere i dette trinn. Andre tillatte matvarer er hele hvete brød, pasta og brun ris. Hvis magen din tåler myk mat godt, kan du flytte til den siste etappen, som er representert med vanlig mat, når du kan spise alle matvarer fra de foregående stadier, men uten den spesialbehandlingen.

Betraktninger

Spise noe hardt som nøtter, frø, kli frokostblanding før du er godt til å spise normal mat. Ikke spis sukker belagt frokostblanding, grovt kli frokostblanding og noen stivelse laget av raffinert mel eller sukker lagt elementer. Magen trenger tid til å gro.

Ikke spis grønnsaker med frø, tøffe skinn, eller trevlet som selleri. Vegetabilsk juice, kål, blomkål, brokkoli, og squash min sak ubehagelig gass.

Unngå å spise alt som er laget med hvitt mel, hvit ris eller behandlet sukker. Uker før operasjonen begynner å eliminere koffein langsomt. Ikke drikk brus fordi det vil strekke magen posen. Drikk 8 glass (64 oz) av vann og tre protein drinker daglig.

Matvarer for å hjelpe Gas & Oppblåsthet

Matvarer for å hjelpe Gas & Oppblåsthet


De fleste vil merke en litt større mage etter et stort måltid, men hva skal du gjøre når selv små måltider begynner å strekke midjen din? Hvis kalori telling og trener har sviktet deg i din søken etter en flat mage, kanskje du bør vurdere at den ekstra bulk er ikke fett, er det luft som krøp seg inn i magen og tarmene mens du spiser. Visse matvarer er mer sannsynlig å forårsake oppblåsthet eller gass, mens andre kan holde magen flat og fordøyelsessystemet fungerer optimalt.

Whole Wheat

Ved å sette sammen en sandwich til lunsj eller koke litt pasta til middag, alltid velge en hel korn eller multi-korn alternativet. Enkle sukker og karbohydrater vil ikke bare føre til at gass og oppblåsthet, vil de også bremse kroppen ned. Folk som spiser hvitt bleket brød trenger mer søvn og vil lide av tretthet i løpet av dagen. Hvis oppblåsthet gjør ikke buksa for liten, mangel på mosjon og kompromittert metabolisme absolutt vil.

Yoghurt

Neste gang du er på matbutikken, hamstre på yoghurt i stedet for de vanlige snacks. Yoghurt er probiotiske. Dette betyr at den inneholder aktive kulturer og hjelpemidler med fordøyelsen. Kombiner din yoghurt med granola til lunsj, eller lage en daglig fordøyelses helse smoothie med yoghurt, frukt og is blandet sammen.

Friske frukter og grønnsaker

Velg alltid ferske råvarer enn hermetisert. En boks med mais inneholder salt eller andre konserveringsmidler, alt som fører til ubehagelig oppblåsthet eller tarmgass. Flertallet av frukt og grønnsaker er lett fordøyd og vil ikke skape noen problemer. Noen grønnsaker bør likevel unngås, for eksempel brokkoli, blomkål og bønner.

Hot Tea

Drikker en varm væske hjelper magen å "koke" problemet mat lettere. Selv om du ikke har noen te på hånden, kan blande kanel med varmt vann gjør susen. De beste te å utrydde oppblåsthet og gass er kamille, peppermynte og ingefær. Drikk en kopp med hvert måltid for å oppleve den fulle effekten.

Hvordan spise

Uansett hvor godt du spiser, kan du fortsatt lider av en oppblåst mage eller irritabel tarm hvis du ikke tygger og svelger riktig. Oppblåsthet og gass kan resultere bare fra ekstra luft i fordøyelsessystemet. Hvis din mor ennå ikke har fått gjennom til deg om å snakke med munnen full, er i dag dagen for å endre de dårlige manerer. Tygge grundig og spise sakte. Som en belønning for den nye god oppførsel, prøve noen nye skinny jeans rett etter middag.

Vil jeg miste vekt etter galleblæreoperasjon?

Vil jeg miste vekt etter galleblæreoperasjon?


Galleblæren kirurgi ikke nødvendigvis føre til vekttap, selv om noen mennesker mister vekt etterpå. Galleblæren regulerer ikke vekt eller føre til vektøkning, skjønt, så fjerner det ikke direkte påvirke vekttap.

Galleblæren kirurgi

Den vanligste typen av galleblæren kirurgi er en laparoskopisk kolecystektomi, eller kirurgi for å fjerne galleblæren. Leger vanligvis utføre denne operasjonen når en pasient har gallestein som forårsaker smerte eller andre symptomer.

Galleblæren Funksjon

Galleblæren lagrer galle, som er laget av leveren, og utgivelser det inn i tarmen som svar på mat, spesielt fet mat. Bile bidrar til å fordøye fett.

Low Fat Diet Etter galleblæreoperasjon

Etter galleblæreoperasjon, noen pasienter ikke lenger fordøye fett veldig godt. Spise store mengder fett kan forårsake oppblåsthet, gass, diaré eller ubehag. Derfor mange leger anbefaler en fettfattig diett etter galleblæreoperasjon. Å spise en lav fett kosthold fører til mange pasienter til å gå ned i vekt.

Diaré

Noen pasienter opplever diaré etter galleblæreoperasjon. Leger aren € ™ t helt sikker på hvorfor dette er, men mistenker at det kan skyldes en økning i galle drenering i tykktarmen. Hvis diaré er alvorlig eller vedvarer over en periode av tid, kan pasienten oppleve noen vekttap.

Den umiddelbare Recovery Periode

Pasienter kan miste litt vekt i umiddelbar utvinning perioden, fordi de kan ha liten appetitt eller kanskje ikke føler seg godt på grunn av deres kirurgi. Pasienter generelt komme seg raskt fra galleblæren kirurgi, skjønt, og ikke miste mye vekt i løpet av denne tiden.

Hvordan Stopp Flatulens grunn Gastric Bypass Surgery

Gastric bypass er en type vekt-tap kirurgi som vanligvis omgår en del av tynntarmen og skaper en ny, mindre mage posen. Mindre mat er spist og vekttap oppstår. Normalt tar en stor del av fordøyelsesprosessen sted i tynntarmen, men i gastrisk bypass pasienter, ufordøyd mat går lenger enn det normalt ville, og en vanlig bivirkning er ufrivillig, smertefull flatulens. Selv om det kan være umulig å eliminere all gass, det er skritt du kan ta for å redusere den.

Bruksanvisning

•  Skriv ned hva og hvor mye du spiser hver dag, og merker av når du opplever gass. Visse matvarer kan føre til en økning i gass, for eksempel bønner, brokkoli og kål. Begrense matvarer som du bestemmer årsaken gass.

Spis og drikk små porsjoner. Spise store porsjoner vil føre til at maten skal gjære i tykktarmen lenger, øke produksjonen av gass. Diskutere nærmere med legen din.

Tygg godt og spise sakte. Spise fast øker mengden av luft som svelges, øker gass. Også, tygge maten godt gjør det lettere å fordøye og gå gjennom fordøyelsessystemet.

Bruk et produkt inneholdende et anti-gass-enzym, slik som alfa-galaktosidase. Disse er ofte tilgjengelig over-the-counter i flytende form. Bruk den på matvarer som har en tendens til å føre til at gass, slik som bønner.

Snakk med legen din om å starte et treningsprogram. Når du får klarert av legen din, jobbe deg opp til 30 minutter med aerobic trening, som jogging, aerobic dansekurs eller svømming. Trening hjelper fordøyelsessystemet arbeidet mer effektivt, noe som kan bidra til å redusere gass.

Finn ut om du er laktoseintolerante. Etter gastrisk bypass kirurgi, vil noen mennesker utvikler en intoleranse overfor produkter som melk. Hvis gass smerter bli mer alvorlig etter å ha spist mat som yoghurt, melk og ost, bør du vurdere å erstatte ulike matvarer, for eksempel laktosefrie melk. Hvis du gjør redusere meieri, snakk med legen din om kalsiumtilskudd.

Tips og advarsler

 • Slitasje produkter for å redusere lukt fra gassen. Selv om det ikke vil hindre gass fra å utvikle, iført en pute festet til undertøy som inneholder aktivt kull vil nøytralisere lukt fra gassen.
 • Hold deg unna kullsyreholdige drikker. Brus og andre typer drikkevarer med bobler øke sjansene for å utvikle gass.

De fysiologiske effektene av Kannibalisme

De fysiologiske effektene av Kannibalisme


Praksisen med kannibalisme, som innebærer et dyr spise medlemmer av sin egen art, er sjelden i menneskelige sivilisasjoner, men mer vanlig i andre dyr. Selv ikke mye vitenskapelig forskning har blitt gjort på de fysiologiske virkningene av kannibalisme, har forskere som har studert dette fenomenet fant at risikoen for parasitter og patogener er økt i kannibaler, som er sannsynligheten for sykdom og vekstproblemer.

Fordeler

Teoretisk kannibalisme kan ha mange fordeler for en organisme eller arter. Siden medlemmer av en art dele biologiske og kjemiske sammensetninger, ville en organisme eller dyr som spiser et medlem av sin egen art absorbere næringsstoffer avgjørende for sin egen overlevelse. For eksempel, hvis et insekt spiser et annet insekt av samme art, vil det absorbere proteinene som er tilstede i kroppen av den andre insekt som skal brukes for sin egen biologiske prosesser.

Overlevelsesevne

Kannibalisme kan også brukes til å kontrollere en populasjon og for å hindre predatorer fra å mate den avdøde medlemmer av en art. I ikke-menneskelige arter i særdeleshet, har praksisen med kannibalisme spilt en rolle i evolusjonsbiologi. For eksempel kan en art som arbeider med begrensede ressurser på grunn av overbefolkning begynne å slutte med seg selv for å sikre nok mat forblir for fortsatt overlevelse. En art kan også øve kannibalisme for å hindre konkurrerende arter fra nyter godt av å spise sine døde.

Sykdomsoverføring

Det store problemet med fysiologisk kannibalisme er overføring av sykdommen. Enkelte sykdommer er lettere overføres mellom medlemmer av samme art enn mellom artene, og praktisering av kannibalisme betyr at en hvilken som helst sykdom er til stede i mat kilde har en høyere sjanse for å bli overført til den organisme som spiser den. For eksempel sannsynlig spre hjernesykdom kuru hos cannibals i New Guinea på grunn av forbruk av et individ med en sykdom.

Bakterier Forbruk

En annen fysiologisk fare for kannibalisme er uønsket forbruk av fremmed materiale til stede i kroppen til organismen blir spist. For eksempel kan et pattedyr som spiser tarmen hos et annet medlem av dens arts risiko forbruker avføring til stede i tarmkanalen, noe som øker risikoen for sykdommer som E. coli. Denne risikoen er nært knyttet til risikoen for sykdommer som overføres mellom medlemmer av samme art, siden bakterier i ett medlem av en art lett kan flytte til et annet medlem av samme art.

Slik behandler lavt blodsukker (hypoglykemi)

Lær hvordan du effektivt håndtere lavt blodsukker, øke energi, og leve sunt.

Bruksanvisning

Hypoglykemi er en tilstand av ekstreme blodsukkernivået. Du kan finne deg selv trøtt hele tiden, svak, humørsyk, sulten, eller på en mer ekstrem nivå, erfaring stølhet eller stivhet, svimmelhet, kroppsskjelvinger, og manglende evne til å behandle tanker klart ... men det er håp! Denne guiden vil lære deg hvordan å håndtere det samlede kostholdet riktig, uansett alvorlighetsgrad. Først vil vi undersøke generell ernæring, så vil vi diskutere hvert måltid, og til slutt, hva du skal gjøre når blodsukkeret synker.

Riktig ernæring krever at vi ikke bare spise sunn mat, men at vi spiser sunt prosenter av matvarer. De fleste er ikke klar over dette! Så hva betyr et sunt måltid se ut? Hvis du forestille hvert måltid som en plate, bør halvparten av denne platen være grønnsaker og greener som ikke er store karbohydrater (dvs. gulrøtter og poteter.) Bare en videre av tallerkenen din bør være karbohydrater, og en fjerdedel protein. Uansett hva du drikker behov for å bli regnet i måltidet også (ja, et glass juice eller brus kommer til å telle som en carb!) Lar undersøke hvert måltid ...

Felles frokost elementer er havremel, appelsinjuice, toast, frukt, eller pannekaker. Så sunn som disse kan virke, er problemet at folk flest er altfor vant til å konsumere en stor mengde karbohydrater, og hva disse gjør, er spike blodsukkeret, og kroppen går inn i overtid prøver å håndtere det. En time eller to senere, kan du oppleve en "crash", som kan la deg trøtt, svimmel, svak, skjelven, eller tåkete i tanken.

En god frokost er høy i protein (egg er et utmerket valg.) Hvis du ikke liker egg, som jeg ikke, det finnes andre alternativer. Min frokost kan inkludere friske snitt agurk eller selleri, salat greener, et par stykker av fettfattig ost (for protein) eller usaltede nøtter (men ikke peanøtter.) Jeg begrense karbohydrater til ett stykke toast eller et glass appelsinjuice om Jeg føler meg ikke som å drikke vann, men jeg kan ikke gjøre begge deler.

Disse tingene kan ikke synes å fylle på overflaten, men de trenger ikke føre til at blodsukkeret til å pigge, og i prosessen, krever at du forbruke enda mer mat og sukker senere for å gjenopprette fra en sukker krasj. Det tar litt tid for kroppen å tilpasse seg en livsstil endring som dette, men når det justerer, vil du begynne å virkelig føle seg bedre. Selv hadde jeg mer energi, mitt humør bedret seg, og immunforsvaret mitt ble sterkere! Så, justere måltidene dine behov ... Hvis du trenger å spise mye, velger grønnsaker og proteiner for å levere energi.

Lunsj kan inkludere salater, grønnsaksupper og smørbrød ... hvis du velger å spise en sandwich, gjøre det med bare ett stykke brød, og den vanlige mengden av kjøtt, grønnsaker og ost som du ville sette på en vanlig sandwich .. .bare bruke mindre brød. Dette begrenser dine carb inntak. Et annet alternativ er lavkarbo wraps, som fungerer svært godt. En av mine favoritt lunsjtid sider er tørket vegetabilske chips drysset med litt havsalt. Sjekk dagligvarebutikker for like elementer.

Noen grønnsaker som fungerer godt for denne dietten inkluderer salat greener, løk, sopp, paprika, agurk, pickles, rosenkål, spinat blader, erter, asparges og reddiker. Unngå for mange gulrøtter og poteter.

Vær forsiktig med å drikke energidrikker og brus, da disse spike blodsukkeret. Hvis du blir lei av vann, kan du blande bare en liten bit av fruktjuice til glitrende vann og det ville være et langt bedre valg.

Grønnsaksupper og salater fungere like bra med middager. Dampede grønnsaker er stor. Vær forsiktig med hvor mye ris, pasta og poteter du spiser, som disse felles middag elementer heve blodsukkeret.

Uansett hvor godt du spiser, kan du fortsatt oppleve krasjer. Dette er en del av sykdommen. Det vil gi betraktelig bedre over tid med omsorg og tålmodig arbeid (i min erfaring, de ble mindre vanlige og mindre alvorlige,) som er grunnen til å spise riktig er viktig, men for de øyeblikkene når den gjør dråpe, kan det hjelpe å bære en liten pakke appelsinjuice eller de oransje stykke godteri de selger på dagligvarebutikker og bensinstasjoner. Som hypoglycemics, vi må innse det faktum at noen ganger vårt blod sukker kommer til å falle. Prøv å bruke disse minimalt om, og holde dem på hånden for nødhjelp eller når du er veldig opptatt og ikke kan stoppe og spise. Det bør bare ta ca to appelsinskiver å ta med sukker tilbake til der den trenger å være. Vær forsiktig med å legge mer sukker i kroppen din enn absolutt nødvendig, som sukker fører krasjer.

Lykke til! Med omsorg og tid, kan du leve et sunt, aktivt liv til tross for denne tilstanden. Det trenger ikke å definere deg. Du kan definere det, ved å spise riktig.