Digidexo.com

Hva er Strayer Prosedyre?

Hva er Strayer Prosedyre?


Den Strayer prosedyre, også kjent som gastrocnemius lavkonjunktur, er et behandlingsalternativ for personer som har gastrocnemius equinus kontraktur. Navnet equinus kontraktur er å ta fra stillingen som hestene ankler, som er pekt ned. En gastrocnemius equinus kontraktur er en medisinsk lidelse som fører til strekk i leggmuskelen. For å korrigere denne tilstanden, må legene utføre en Strayer gastrocnemius prosedyre.

Betydning

Gastrocnemius kontrakturer er tenkt å skje fra arvelig, aldring og medisinske forhold. En gastrocnemius equinus kontraktur er ikke i stand til å bevege ankelleddet utover en nøytral stilling, mens kneet er rett. Mange folk automatisk kompensere for en kontraktur ved å opprettholde bevegelse gjennom leddene før ankelen. I noen tilfeller kan vanlige strekking av kalven behandle og å redusere disse symptomer naturlig.

Prosedyrer

Den Strayer Prosedyren innebærer å slippe gastrocnemius sene å forlenge leggmuskelen. Kirurgen skjærer en åpning i den bakre delen av leggen og gastrocnemius sene er avdekket. Den sene er løslatt og sys til vevet som ligger under strukket plassering.

Recovery

Etter Strayer prosedyren, en pasient normalt vil trenge 2-6 uker for å samle krefter. Pasienten vil måtte bære en spenne eller støpt i ca to uker. I begynnelsen vil det være mye smerte i leggen, men da smertene vil avta. Kalven må styrkes etter at smertene har avtatt. Enkeltpersoner generelt kan gå i seks til åtte uker. En pasient kan trenge et år for å gjenvinne 95 prosent av den opprinnelige kalv styrke.

Betraktninger

Etter en Strayer prosedyre, kan en pasient oppleve hud bonding, skade på Sural nerve, arrdannelse og kalv svakhet. Huden snitt kan utvikle koblinger til vevet som ligger over kalv muscle.This vil føre til liming av huden når leggen flytte. Men tidlig i den postoperative fasen, kan dyp muskel masserer bryte disse obligasjonene. Sural nerve er i stand til å bli direkte såret fordi beliggenheten er i nærheten av stedet av operasjonen.

Forbedringer

Korrekt pinpointing og beskytte Sural nerve er en viktig del av prosedyren. Bevissthet om de viktige strukturer som er koblet med Strayer prosedyren bør tillate kirurger for å redusere mengden av Sural nerveskader og forbedre utseendet av det kirurgiske innsnitt ved å redusere lengden.