Digidexo.com

Slik Care for en tatovering på ankelen

Slik Care for en tatovering på ankelen


Mens tatovering omsorg forblir stort sett den samme for alle plasseringen av en tatovering på kroppen din, noen unntak finnes. Noe hevelse oppstår som en ettervirkning av å motta en tatovering, og siden en ankel tatovering ligger på en ekstremitet - beinet - hevelse kan vise seg mer av et problem enn i andre områder av kroppen. I tillegg til generell tatovering omsorg, bør du arbeide for å kontrollere hevelse så mye som mulig.

Bruksanvisning

Fjern bandasje fra ankelen tatovering innen cirka to timer etter å ha fått tatoveringen. Såret må puste. Vask hendene grundig med varmt vann og såpe før du berører ankelen tatovering for å unngå å introdusere bakterier i såret.

Vask ankelen tatovering forsiktig med varmt vann og såpe, bruke hendene bare. Ikke bruk en vaskeklut eller svamp for å rense tatoveringen. Pat den rene tatoveringen tørre med tørkepapir. Ikke bruk en klut håndkle fordi det kan havnen bakterier. Vask tatoveringen din to ganger per dag, for eksempel når du står opp om morgenen og før du går til sengs.

Dekk ankelen tatovering med et tynt lag av hydro-kortison salve for å fukte og hjelpe det gro. Gjenta hver gang du vasker tatovering eller hvis tatoveringen blir tørr. Etter tre til fire dager, bytte til en uparfymert, ufargede fuktighetskrem.

Bruk sko som ikke forstyrrer med ankelen tatovering. Det må fortsatt være urørt og åpen til luft. Ikke ha noen sokker eller smykker eller bukser som kan gni tatoveringen.

Overvåk ankelen tatovering for hevelse. Hev benet oppå en pute og bruke en ispose - plastpose fylt med is og dekket i et papirhåndkle - til området i 15 minutter om gangen i løpet av dagen som du merker hevelse. Sov med beinet løftet om natten for å holde hevelse på et minimum.

Tips og advarsler

  • Forsiktig dekke tatoveringen din hvis du skal ut i solen. Solen kan falme fargene.
  • Tape et stykke plastfolie over din tatovering på kvelden, hvis du finner ut at det er oser. Dette kan bidra til å beskytte din ark.
  • Solkrem er nyttig når tatoveringen har grodd, men ikke bruke den til en helbredende tatovering.