Digidexo.com

Kritikk av Zone Diet

The Zone Diet er en kompleks diett strategi som er avhengig av å begrense karbohydrater for vekttap. Mens det totale konseptet av Zone Diet kan være logisk, en rekke kritikk omgir diett plan.

Komplisert system

Selv om Zone Diet forsøker å bruke en lett-å-forstå system av "Food Blocks," mange mennesker ikke klarer å forstå konseptet. Å følge dietten plan, vil du trenger å forske og forstå begrepet "reguleringsplan."

Strenge retningslinjer

The Zone Diet opprettholder en meget streng kalori tildeling. Hvert måltid og snacks bør få 40 prosent av sine kalorier fra karbohydrater, 30 prosent fra protein og 30 prosent fra fett. Etter de strenge retningslinjene for sonen diett plan blir stadig vanskeligere når spise utenfor hjemmet.

Tidkrevende

Den strenge og kompliserte regiment av Zone Diet gjør det til et svært tidkrevende diett plan å følge også. Forbereder matvarer rundt reguleringsplanen prinsipper er en eksakt og tidkrevende vitenskap.

Kostnad

Skaperne av diett plan tilbyr forhånds pakket sonen diett mat som du kan kjøpe. Selv om dette gjør eliminere stresset forbundet med å forberede din egen mat, har en tendens kostnadene til å være mye høyere.

Resultater

Ifølge AskMen.com, kritiserer American Heart Association enhver diett som begrenser karbohydrater, for eksempel Zone Diet. Angivelig, disse lav-karbohydrat dietter ikke bare har inkonsistente resultater, men også øke risikoen for hjertesykdom og høyt kolesterol.