Digidexo.com

Diabetiker Compliance

Diabetiker Compliance


Diabetikere utgjorde om lag 7,8 prosent av den amerikanske befolkningen som i 2007, ifølge American Diabetes Association. Leger oppfordrer sine pasienter til å bli og forbli kompatibel med diabetesbehandlingsregimer. Selv om det er langt fra en enkel reise, compliance krever engasjement og en beslutning om å vurdere fremtiden.

Identifikasjon

Diabetiker compliance betyr pasient med diabetes strengt følger hennes legens ordre. Hvis legen gir henne en bestemt diett, stikker hun til det. Hun får den anbefalte mengden av trening. Hun tester hennes blodsukkerverdier på de gangene hun blir bedt om å sjekke dem. Pasienten påfyll og tar hennes diabetes medisiner eller injiserer insulin til tider når det er foreskrevet.

Tilnærming

Det er en push i det medisinske feltet for å komme bort fra å bruke begrepet "compliance" når det gjelder kroniske sykdommer som diabetes. I Journal of American Medical Association, Martha Mitchell Funnell, MS, RN, CDE, og kolleger forklare behovet for en ny tilnærming. De sier at legene ville være mer vellykket med sine pasienter om de tok den tilnærmingen at pasienter er ansvarlig for sin egen behandling i stedet for å overholde en behandling pålagt dem av en lege. Legen spør pasienten hva han ønsker å oppnå for seg selv som en person med diabetes, og legen hjelper ham å oppnå sine mål.

Effekter

Diabetiker etterlevelse kan hjelpe pasienten hindre nyresykdom. Compliance kan hjelpe pasienten unngå diabetisk nevropati, en tilstand der visse deler av kroppen, spesielt føttene, bli nummen eller tingly. Diabetisk retinopati, en øyesykdom relatert til høyt blodsukker, kan være relatert til lovbrudd. Hjertesykdom, sier American Diabetes Association, påvirker to av tre personer med diabetes. Compliance har effekten av å minimere alle disse risikoene.

Forskning

Personer med diabetes responderte godt på sosial støtte og vennlige påminnelser til å utøve og følge andre forhold av samsvar. Ifølge en 18 mai 2010, artikkel i Wall Street Journal, en Stanford forskningsstudie viste at pasienter som fikk oppmuntrende telefonsamtaler og milde påminnelse e-post forbedret deres nivå av trening dramatisk.

Advarsel

Diabetiker overholdelse kan være vanskelig for mange mennesker. Som L. Pendleton og kolleger forklare på en 1987 Public Health Reports artikkelen, kan diabetikere ikke se noen signifikante forskjeller før han har vært ikke-kompatibel for år. Pasienten som har diabetes kan ha store komplikasjoner før innser hvor viktig hans kosthold, trening og medisinering rutiner er til hans helse. Siden diabetiske regimer er ofte ganske komplisert, er det mange pasienter som ikke overholder.