Digidexo.com

Hvordan å miste vekt Watching Kalorier

Hvordan å miste vekt Watching Kalorier


Mange moter hevder å hjelpe deg å miste vekt. Disse moter spenner fra krasje dietter til slankepiller, men det er ingen magisk pille. En av de beste og mest effektive måter å gå ned i vekt er å telle kalorier. Den kalorier på / kalorier-out ligningen er det som til slutt hjelper en person slippe pounds. Å spise mindre, men fremdeles spise nok er avgjørende også. Poenget er at du må forbrenne mer kalorier enn du spiser for å gå ned i vekt.

Hvordan å miste vekt Watching Kalorier

Mål å redusere matinntaket med 500 kalorier hver dag. Du mister £ 1 ved å brenne av 3500 kalorier, så ved å kutte ut 500 kalorier om dagen, bør du miste 1 kilo i uken. Du kan gjøre dette med en kombinasjon av å trene og spise mat med færre kalorier.

Les etikettene på matvarer som du spiser. Prøv å spise måltider som er mellom 400 og 500 kalorier og snacks som er mellom 100 og 200 kalorier. Den gjennomsnittlige anbefalte daglige inntaket av kalorier er 2000. Det er viktig å aldri gå under 1200 kalorier om dagen, da dette kan bremse stoffskiftet og faktisk føre til vektøkning.

Hold en food journal. Skriv ned alt du spiser og hvor mange kalorier var i den. På denne måten kan du holde oversikt over alt du har spist og hva slags fremgang du har gjort.

Vei deg en gang i uken, på samme tid - for eksempel hver lørdag morgen før frokost. Dette vil hjelpe deg å få et bedre inntrykk av hvordan vekttap kommer sammen.