Digidexo.com

Hvordan kan en kvinne miste 5 pounds i en uke?

Hvordan kan en kvinne miste 5 pounds i en uke?


Slanking ofte begynner etter ferien. Leger anbefaler å miste ikke mer enn 3 kg. hver uke, men du kan tape mer i din første uke av slanking. Nøkkelen til en vellykket vekttap programmet er å forbrenne mer kalorier enn du forbruker. Et høyt nivå av forpliktelse er også nødvendig for å miste 5 kg. eller mer i en uke.

Hvordan kan en kvinne miste 5 pounds i en uke?

Øvelse for 40 til 60 minutter hver dag. Effektiv hjerte-øvelser brenne et stort antall kalorier og inkluderer, men er ikke begrenset til, løping, svømming, dans og power walking. Trening DVDer tillate deg å trene hjemme.

Skjær ut mat høy i karbohydrater, fett og sukker. Redusere eller fjerne multigrain ingredienser som er høy i gjær, som brød, pasta og kaker.

Drikk minst åtte poeng. vann daglig. Vann spyler ut giftstoffer i kroppen og bidrar til å hjelpe vekttap ved å lindre sultfølelsen og gjør at du føler deg full.

Fjern all alkohol og brus fra kostholdet ditt. Disse drikkene inneholder tomme kalorier, som betyr at de inneholder lite eller ingen næringsverdi. Vann bør være din primære drink.

Drikk svart te eller kaffe og gi avkall på melk og sukker. Svart te og kaffe inneholder få kalorier.

Konsumere bare fersk fisk eller hvitt kjøtt og dampede grønnsaker for ditt siste måltid på dagen. Denne type måltid er høy i protein og lite fett. Et sunt måltid gjør at næringsstoffer som skal absorberes raskt og hjelpemidler i fordøyelsen.