Digidexo.com

No Sugar eller Carb Diet

No Sugar eller Carb Diet


På 90-tallet Amerika var besatt av lav-fett diett. Nå landet er besatt av low-carb dietter. Spør hvilken som helst kjendis hvordan de spiser for å holde seg i form og svaret er ofte: "Jeg kutte karbohydrater." Kutte karbohydrater er en god idé - så lenge du kutter de dårlige karbohydrater bare. Sukker er et karbohydrat og er definitivt et næringsstoff som du bør prøve å eliminere helt.

No Sugar eller karbohydrater

En karbohydrat (carb) er et sukker som kroppen din trenger for å fungere. Det er ikke anbefalt å gå på en diett som inneholder ingen karbohydrater overhodet. Heldigvis, når folk sier de ikke spiser karbohydrater eller sukker, de vanligvis bety at de ikke spiser dårlige karbohydrater. Dårlige karbohydrater vil være noen behandles eller raffinerte karbohydrater. Tenk sukker, alkohol, hvitt mel, godteri, bakevarer, brus, hvit pasta og ris. De smaker godt, men er lav i ernæring og har en tendens til å ha mange tilsetningsstoffer. Du trenger ikke disse tomme kalorier. Noen eksperter som den berømte Dr. Atkins hevder at du trygt kan eliminere de fleste karbohydrater, selv gode.

Du må utdanne deg selv om målet ditt det å eliminere karbohydrater og sukker fra kostholdet ditt. Karbohydrater lurer på flere steder enn du kan forestille deg. Ifølge nettstedet Lowcarb.ca, "[Høy] karbohydrat inneholder matvarer er korn, hele korn, bønner og belgfrukter, frukt, grønnsaker, melk og andre meieriprodukter Noen kjøtt inneholder karbohydrater også -. Lever og andre organ kjøtt, muslinger , østers og spesielt behandlet lunsj og kjøttpålegg, pølser, etc. " Du bør fokusere på å spise mat med lite karbohydrater som for eksempel alle typer bladgrønnsaker, brokkoli, selleri, aubergine, squash, grønne bønner, asparges, melon og bær. Resten av kostholdet ditt bør bestå av proteiner og fett inkludert kjøtt, fjærfe, fisk, egg, smør, olivenolje, smult, ost og nøtter.

Pros

Den beste delen av en no-carb, kosthold uten sukker er at du eliminere tomme kalorier. Det er også flott for folk med matallergi. Du trenger ikke å telle kalorier for å gå ned i vekt, som alle protein og fett du spiser vil du føle deg mett lenger. Kort vekttap er forbundet med denne type diett, men en del av tapet kommer fra vann.

Cons

Den verste delen er det sett av mat restriksjoner. Som du utdanne deg selv i hva mat har høye carb nivåer, vil du finne at masse mat gjør. Du kan få ubehage begrenser karbohydrater. Ifølge Lowcarbs.ca, "Mange, men ikke alle, opplever ubehagelige symptomer i løpet av den første perioden av å bytte til lav-carb spise, slik som intense cravings for sukker og søtsaker, eller kanskje hodepine, tretthet eller irritabilitet." The Mayo Clinic påpeker en annen åpenbar con: "Ingen kjenner de langsiktige helseeffekter av low-carb dietter."