Digidexo.com

Food Products Nyttig i Diabetes

Food Products Nyttig i Diabetes


I diabetes sykdom ledelse, er det svært viktig å velge matvarer som vil bidra til å holde blodsukkeret lavt. Matvarer som inneholder mye sukker avspore forsøk på å kontrollere blodsukkeret. Matvarer med lite sukker og lav GI (glykemisk indeks) vil være svært nyttig i å holde blodsukkeret under kontroll.

Kjøtt

Kjøtt har ingen karbohydrater, og dermed noe kjøtt vil fungere godt. Likevel, spise i moderate mengder, fordi de høye kalorier fra animalsk fett kan føre til vektøkning. Kylling, fisk, svinekjøtt og oksekjøtt er alt bra.

Grønnsaker

Plukk grønnsaker med lavere mengder karbohydrater. Unngå stivelsesholdige grønnsaker som poteter. Gode ​​valg er spinat, bok choy, salat og brokkoli. En stor del av tallerkenen din bør være dekket i lav-karbohydrat grønnsaker.

Egg

Egg har en svært minimal mengde karbohydrater og bør spises i moderate mengder. For å redusere mengden fett og kolesterol, er det best å konsumere bare eggehviter.

Drinker

Enhver drikk med lave mengder sukker er gode. Vann og diett brus er blant de gode valgene. Fruktjuice og sportsdrikker bør inntas med måte på grunn av den høye mengden av sukker.

Unngå Krydder med sukker

Unngå krydder og sauser med store mengder sukker som ketchup og biff saus. Velg alternativer uten sukker som sennep, salt og pepper.

Advarsel

Informer legen din og kostholdsekspert før du gjør noen store endringer i kostholdet ditt.