Digidexo.com

Hvor å Sjekk for progesteron mangel

Progesteron er et hormon som er avgjørende for en sunn hormonell balanse. Kvinner som er mangelfull i progesteron kan ha mange bivirkninger som bentap, følelsesmessige endringer, ustabile blodsukker, tynning av hodehår og ansiktshår vekst. Når en tilstand er diagnostisert, kan behandlingen bli utnyttet. Diett endringer og andre livsstilsendringer kan være blant de små skritt mot bedre helse.

Hvor å Sjekk for progesteron mangel

•  Vurder dine symptomer. Det første skrittet for å diagnostisere enhver medisinsk tilstand eller mangel begynner ofte når en person merknader endringer i kroppen hennes, eller har mistanker om hvordan hun føler. Å få oversikt over situasjonen starter med å vurdere symptomene. Skriv dem ned, eller holde en daglig journal.

Logg deg på en nettside som tilbyr gratis tester for evaluering av dine symptomer. Se "Ressurser" for eksempler og informasjon.

Se journal av symptomer du kan ha forberedt for å gjennomgå de registrerte symptomene, og oppnå de mest nøyaktige svar.

Svar på alle spørsmålene ved å fylle i de nærmeste svarene som gjelder. Alternativer kan omfatte vurdering symptomene dine ved hjelp av ord: milde, moderate eller alvorlige, som måle guider.

Fullfør evaluering, og vurdere svarene. Gjør en avtale med legen din hvis du føler at du har tilstrekkelig vurdert dine symptomer, og kan ha en underliggende tilstand.

Hint

  • Ikke la dine symptomer gå udiagnostisert. Ikke selv behandle enhver tilstand uten godkjenning fra en medisinsk faglig.