Digidexo.com

Atferd ledelse Jobs

Atferd ledelse Jobs


Atferd ledelsen jobber er noen av de mest komplekse, men mest givende jobber innen psykisk helse eller utdanningssystemet. Utøvere forsøke å forme uønsket atferd inn i de som er mer akseptabelt i samfunnet. De gjør dette ved å undervise ulike atferd management teknikker. Opptreden støping kan utføres med eller uten hjelp av psykotrope medikamenter, avhengig av barnets diagnose.

Informasjon Gathering

Intervju barnets foreldre å samle så mye informasjon om barnet som mulig. Hva er hennes dårlige oppførsel triggere? Er hennes uakseptabel oppførsel de samme i alle miljøer? Intervjuprosessen er første skritt i å danne et generelt bilde av barnets livsstil. Det kan være problemer i hjemmet, på skolen, som mobbing, eller psykiske problemer som må tas opp. Det primære målet for en atferdsstyring jobb er å samle informasjon for å utvikle en behandlingsplan.

Individualisert Program

Utvikle et individuelt program som løser behovene til den aktuelle barnet. Atferd ledelsen jobber erkjenner at det ikke er en one-size-fits-all metode for adressering atferdsmessige problemer. Dette kan være så enkelt som å sette ett mål i måneden og finne en måte å jobbe mot dette målet. Hensikten er å hjelpe ungdommene gjøre positive valg i stedet for dagens beslutninger som er ødeleggende.

Offentliggjøring av informasjon

Skaff en utgivelse av informasjon fra lærere og andre fagfolk som arbeider med barnet på en jevnlig basis. Det er viktig å arbeide sammen med de som har en betydelig innflytelse i barnets liv. Utgivelsen av informasjon gjør at alle parter til å være på samme side når det kommer til omsorg for barn, og beskytter rettighetene til de som er involvert i barnets atferds handlingsplan.

Utvikling Rapport

Utvikle rapport med barnet for å få et bredere bilde av hans atferds triggere. Still spørsmål og engasjere ham i alderstilpassede spill for å bistå i å utvikle tillit. Utøvere ofte dele informasjon om seg selv i håp om at barnet føler seg komfortabel med å gjøre det samme. Atferd ledelse jobber krever arbeiderne til å utvikle en følelsesmessig forbindelse, og lett å engasjere seg med yngre barn og tenåringer.

Belønningssystemer

Lag et atferdsbelønningssystem med hjelp av foreldrene og barnet. Belønningen metoden oppmuntrer ønsket atferd, mens på samme tid søker å slukke uønsket atferd. Straff har en tendens til å forårsake atferds forringelse og bremser veksten prosessen, og kan også føre til at barnet å gå tilbake til gamle atferd. Ved å belønne bare ønskelig atferd, de gamle uønsket atferd slutt visne bort og er slukket. Atferd ledelsen jobber lære livslang adaptive ferdigheter til barn og tenåringer som ellers kan ha vanskeligheter med å leve i samfunnet som voksne. Ikke bare er disse jobbene som er nødvendige for samfunnet, men de er svært givende karriere for de som velger dem.