Digidexo.com

Hvor å Unngå Bad Foods etter et hjerteinfarkt

Dårlige matvaner, som resulterer i høyt kolesterol og høyt blodtrykk, er betydelige bidragsytere til hjertesykdom. Når legen sier til "unngå dårlig mat etter et hjerteinfarkt," det første skrittet er å føre krig på fett og salt. Litt kreativitet og et åpent sinn vil gå en lang vei mot å nyte et hjerte-sunt kosthold.

Hvor å Unngå Bad Foods etter et hjerteinfarkt

•  Reduser inntaket av transfett og mettet fett. Disse fettsyrene vanligvis finnes i kjøtt og meieriprodukter, spesielt de som er stekt eller pre-bakt.

Cut smør, margarin og forkorting fra kostholdet ditt. Også unngå bacon, saus og krem ​​sauser. Sjekk etikettene på alle matvarer-selv de som er merket med fraser som "redusert fett" er sannsynlig å inneholde skadelige transfett.

Kontroller at mettet fett utgjør mindre enn syv prosent av det daglige kaloriinntak, med transfett til sammen mindre enn 1 prosent, per American Heart Association anbefalinger.

Sett trans-og mettet fett med flerumettet og enumettet fett som raps og olivenolje. Vær forsiktig med å begrense selv disse "gode" fett fordi alt fett inneholder et stort antall kalorier. Vær kreativ og prøve forskjellige pålegg på bakte poteter som salsa, nøtter eller yoghurt i stedet for smør eller rømme.

Utnytte uraffinert hele korn med fiber, som bidrar til å redusere kolesterol. Mål å konsumere mindre enn 300 daglige milligram kolesterol.

Kjøp magert kjøtt, fjærkre, fisk og magre meieriprodukter, mens minimere oster og yoghurt med mindre de er drastisk redusert i fett.

Substitute 1 prosent eller fettfri melk for hele eller 2 prosent. Ignorer kjøttpålegg, pølser, pølser, eggeplommer, innmat som lever, eller noen form for bearbeidet kjøtt.

Kjøp kjøtt som er merket "loin" eller "runde", da disse er normalt lavere i fett. Bake, broil eller grill i stedet for yngel. Kjøpe enten skinn fjærfe eller hud det selv.

Nyt fet fisk som laks, ørret og sild. Omega-3 fettsyrer som finnes i denne typen fisk fett bidrar til å opprettholde hjerte helse. Betrakt spise denne type sjømat minst tre ganger ukentlig.

Konsumere bare friske eller frosne grønnsaker og frukt. Disse er fullpakket med næringsstoffer og fiber som bidrar til å senke blodtrykket. Unngå hermetisert produkter med mindre de er merket som lav-natrium og pakket i vann eller juice. De fleste hermetiske grønnsaker og frukt inneholder store mengder salt og sirup.

Hint

  • Utforske nye måter å spise som du kanskje ikke har vurdert tidligere. Vegetariske retter kan være velsmakende og tilfredsstillende. Bønner, erter og linser er gode kilder til protein. De inneholder små mengder av fett og kolesterol, og tjener som utmerkede erstatninger for kjøtt. Soya protein produkter som veggieburgers, snarere enn hamburgere, er nytes av mange. Men selv begrense dette, for bearbeidede soyaprodukter er vanligvis høy i natrium.
  • Reduser natrium til mindre enn 2000 milligram daglig (en teskje) for å bidra til å senke blodtrykket. Ikke glem at saltinnholdet i sauser som ketchup og sennep er ekstremt høy. Unngå bearbeidet mat som hermetisert suppe. Lag dine egne sunne supper hjemme med ferske ingredienser og urter og krydder. Salterstatninger som er levedyktige alternativer, men selv de fleste av disse produktene inneholder noen nivåer av natrium. Ta hensyn til alt du forbruker-salt er en del av mange elementer som kan overraske deg, som brus og andre drikker.