Digidexo.com

Hvordan Fyll en Mediflow Vann Pillow

Hvordan Fyll en Mediflow Vann Pillow


Mediflow vann puter er et utmerket alternativ til standard puter fordi de tillater brukeren å tilpasse sin komfort nivå ved direkte å kontrollere nivået av fasthet og støtte. De kan også bidra til å lindre nakke-og ryggsmerter. Disse putene er relativt enkle å vedlikeholde og ta vare på. Å vite hvordan du skal fylle din Mediflow vann pute er det første skrittet for å få en god natts søvn.

Hvordan Fyll en Mediflow Vann Pillow

Bruk multipurpose verktøy som fulgte med pute for å fjerne vanntett cap. Hetten og ventilen er plassert på undersiden av din Mediflow pute, noen få inches bort fra venstre kant. Plasser bunnen bunnen av verktøyet inn ventilens cap og vri den mot klokken til capsen er løs nok til å fjerne.

•  Bruk samme multiverktyg som en trakt for å legge vann til puten. Sett bunnen av verktøyet inn ventilåpningen igjen av hetten og stramme provisorisk trakt på plass. Dette vil tillate deg å enkelt legge vann uten risiko for søl.

Legg til mengden av vann som direkte tilsvarer ønsket nivå av fasthet. For å gjøre dette, stå puta oppreist i en stol for å få støtte. Ved hjelp av din krukke, helle vann ned i puten gjennom trakten til puten når ønsket fasthet. Det anbefales at du starter ut på et middels fasthet, som krever omtrent 80 til 100 gram vann. Hvis du finner ut at puten er for fast eller for myk, kan du legge til eller trekke vann til din smak.

Fjern gjenværende luft igjen i puta. La puta å holde seg oppreist på stolen etter at du har fylt den. Bruk begge hender, finne linjen der vannet begynner i puta og luften begynner. Tømme denne luftfylte delen ved å trykke lett og flytte hendene i en feiende bevegelse mot ventilen. Dette vil sikre at vann og fasthet er fordelt jevnt utover puten.

Sett ventilhetten tilbake på puten. Fortsett å legge trykk på den tomme delen av puten og skyv lokket tilbake på plass. Tips puten over nær vasken for å se etter lekkasjer og for å sørge for at lokket er riktig installert.

Hint

  • Hvis du hører en skvulpet lyd når du bruker puten, er det fortsatt luft i puten som må fjernes. Fjern lokket igjen og gjenta trinn fire og fem for å eliminere all luft.
  • Hvis du bruker vann fra springen til å fylle puta, trenger du ikke å tilsette kjemikalier. Hvis du bruker godt vann, sted bare en dråpe eller to av blekemiddel i det å holde vannet ditt fra avl bakterier.
  • Endre vannet i Mediflow pute minst en gang i året. Endre vannet mer regelmessig vil ikke skade din pute på noen måte.