Digidexo.com

Hjelp til å slutte å røyke Weed

Hjelp til å slutte å røyke Weed


Ifølge National Institute on Drug Abuse, er det mest misbrukte stoffet i Amerika marihuana, mer kjent som ugress. Marihuana kommer fra den spirende blomsten av Cannabis sativa plante, og kan røykes som tobakk å frigjøre delta-9-tetrahydrocannabinol, THC. Psykotrope effekter av THC gjør det til et populært rusmiddel blant millioner av amerikanere. Selv om marihuana er ikke kjemisk avhengighetsskapende, kan følelsene og endrede oppfatninger det skaper være psykisk avhengighetsskapende. Hvis du føler at det er på tide å avslutte avhengighet av marijuana, her er noen tips for å hjelpe deg å sparke en vane.

Weed negative effekter

Selv om mange finner røyke hasj for å være en hyggelig opplevelse, det er nok av negativer. THC og andre cannabinoider løslatt fra marihuana påvirker i hjernen reseptorer som er ansvarlig for konsentrasjon og persepsjon. Dette er grunnen til at noen som bare har røkt hasj kan ha en forsinket respons reaksjon eller oppleve følelser av paranoia. Når en person har bare røykt, er korttidshukommelsen sterkt begrenset, noe som gjør læring vanskeligere. Weed bruk har vært knyttet til kortsiktig hukommelsestap.

Menn som røyker marihuana har større risiko for å utvikle problemer med erektil dysfunksjon og redusert sædkvalitet. Gravide kvinner som røyker er å sette sitt ufødte barn i fare for eksponering for THC, noe som kan forsinke utviklingen av hjernen og resultere i en lavere skoleprestasjoner. Marihuanarøyk inneholder også en rekke kjemikalier som kan være skadelig ved innånding og kan etterlate fire ganger så mye tjære i lungene at tobakk sigaretter gjør.

Hvorfor gjør du det?

Marijuana bruk ikke er noe hvorpå kroppen blir kjemisk avhengig. Men det mentale, fysiske og sensuell høy at den produserer tilbyr en rask måte å sterkt endre din nåværende virkelighet. En av de vanligste årsakene til marihuana bruk er behovet for å flykte fra problemer i dagliglivet.

Før du prøver å slutte marihuana bruk, ta deg tid til å forstå riktig hvorfor du har brukt stoffet i fortiden og hvorfor du ønsker å slutte. Holde en journal med detaljer om marihuana bruk kan hjelpe deg med å analysere dine røykevaner og muligens fortelle deg risikofaktorer eller vante motivatorer om som du ikke tidligere var klar over. Ha en liste over årsaker til at du gjør beslutningen om å slutte å røyke hasj. Ta denne listen med deg uansett hvor du tror du kan føle trang til å røyke. Hvis du trenger hjelp til å motivere deg selv til å ikke røyke hasj, referere den listen.

Repetisjon

Som en psykologisk avhengighet, indulging i marihuana er best unngås gjennom disiplin og condition øvelser. Repetisjon er en condition prinsipp som kan endre normal reaksjon på nesten alt, inkludert luke bruk. Hvis og når du føler trang til å røyke, binder deg i et rom som er uten marihuana brukerutstyr og komme inn i en komfortabel stilling. Begynn å skrive inn et avslappet, meditativ tilstand og gjenta for deg selv noen setning som forklarer hva du ønsker å tenke på ugress. For eksempel kan det gi deg mer kontroll for å si: "Jeg er sterkere enn marihuana, og jeg trenger ikke å bruke den til å flykte." Gjenta dette et par ganger før din trang til å røyke passerer. Du må kanskje fullføre denne øvelsen flere ganger per dag når du først slutte å røyke. Jo mer du er i stand til å tro de ordene du sier, jo lettere vil det være å bli kvitt suget.

Elastisk Band Therapy

En annen conditioning øvelse som kan skape en negativ reaksjon på en stimulus kalles elastisk-band terapi. Selv om det kan forårsake mild smerte, er elastisk-band terapi en sterkere balsam enn meditative repetisjon. Vikle en strikk eller lignende elastisk bånd rundt håndleddet, og holde den der hele dagen. Når du føler noen trang eller ute for å røyke marihuana, trekke tilbake strikken som dekker undersiden av håndleddet en tomme eller så, og la det gå, la strikken knipse mot håndleddet. Målet er å få hjernen din til å assosiere marihuana røyk med smerte, og dermed redusere trangen til å røyke.

Rådgiving

På grunn av den psykologiske motivasjonen bak å røyke marihuana, rådgivning og terapi kan bidra til å støtte deg gjennom problemene forbundet med å slutte. One-on-one terapi med en rådgiver kan hjelpe deg med å håndtere årsakene til at du røyker hasj under avslutte prosessen. Noen pasienter kan selv ønsker å søke avanserte prosedyrer, for eksempel hypnose terapi. Kontakt din lokale sykehus eller sykehus for å lære om området polikliniske rehabiliteringsprogrammer eller støtte grupper for marijuana-brukere.