Digidexo.com

redusere urinsyre nivå

Diett for å redusere urinsyre nivå

Justere kostholdet ditt kan hjelpe deg å unngå gikt smerter og medisinering. Gikt angrep oppstå når urinsyre i blodet krystalliserer i leddene. Dette skjer når urinsyrenivået i blodet blir for høyt enten fordi kroppen din ikke kan bli kvitt det gjennom urin eller du spiser matvarer også høy i puriner, som vanligvis er mat med høyt protein. Ditt kosthold kan bidra til å justere puriner slik at mindre urinsyre skjemaer i systemet.

Make It Low Purine

Velg lav-purine mat å spise så mye som mulig. For eksempel, begrense kjøtt, fisk og fjærkre, og i stedet trekke mer av protein fra lav-purine matvarer som egg, tofu og magre meieriprodukter. Andre høy-purine matvarer inneholder øl, alkoholholdige drikkevarer, ansjos, sild, gjær, orgel kjøtt, belgfrukter, sauser, sopp, spinat, asparges og blomkål.

Drikk mer væske

Begrense alkoholforbruket, spesielt øl. Men du bør øke det samlede væskeinntaket så mye du kan. Jo mer du drikker, jo mer vil du urinere og mer urinsyre du vil eliminere, selv om det bare er en liten bit hver gang.

Grønnsaker og frukt

Som med alle sunt kosthold, frukt og grønnsaker spiller en rolle. Grønne bladgrønnsaker (salat, kål, brokkoli) anbefales for gikt lider. Andre grønnsaker som kan hjelpe holde av gikt angrep inkluderer gulrøtter, rødbeter, agurk og snittebønner. Epler, bananer og druer er frukt som vil hjelpe deg å holde urinsyrenivået lavt.

Jordbær og moreller

Jordbær og moreller vil hjelpe deg å unngå å få en gikt angrep. Jordbær nøytralisere urinsyre og kirsebær bidra til å redusere urinsyre. Fruktene gir også verdifulle vitaminer og mineraler for å hjelpe deg å opprettholde god helse.

Hvordan redusere urinsyre raskt

Hvordan redusere urinsyre raskt


Urinsyre er en naturlig forbindelse som består av karbon, oksygen, nitrogen og hydrogen og. For mye urinsyre kan føre til en form for leddgikt kalles gikt. Du vil ønske å redusere nivåene av urinsyre hvis du er utsatt for gikt.

Hvordan redusere urinsyre raskt

ANIMAL indre organer - Slutt å spise dyreorganer slik lever og nyrer hvis du trenger å redusere urinsyre. Urinsyre er også funnet i bønner, kylling, svinekjøtt, sjømat og andre hvete og hvete produkter. Spise disse matvarene i moderate mengder hvis du trenger å redusere urinsyre. Også se opp for sopp, asparges, grønne erter, spinat og blomkål.

FRUKTOSE - Slutt å spise matvarer med fruktose i dem hvis du trenger å redusere urinsyre. Matvarer med høy fruktose mais sirup i dem er ikke bra for deg noen måte, og de er spesielt ille hvis du har høye nivåer av urinsyre. Fruktose er også i sukrose. Unngå brus og annen mat med noen form for fruktose i den.

arvelig - Det kan være at du har høye nivåer av urinsyre naturlig fordi det går i familien din. Det kan være vanskeligere for deg å kontrollere urinsyre hvis dette er tilfelle. Du kan fremdeles kontrollere urinsyre ved å spise riktig, men husk at du trenger urinsyre og du ikke vil at dine nivåer for å bli for lavt.

Hvordan redusere urinsyre Fast

Urinsyre er et biprodukt opprettet fra matvarer som er høy i puriner. Høye urinsyrenivåer assosiert med gikt, som er en form av artritt i foten. Urinsyregikt kan være svært smertefullt for den lider. Kontrollere urinsyre vil bidra til å kontrollere gikt. Det er lett å kontrollere urinsyre ved å styre inntak av visse matvarer.

Hvordan redusere urinsyre Fast

LIMIT ANIMAL orgel PRODUKTER - Unngå å spise mat som inneholder dyreorganer. Matvarer som nyrer, hjerte, lever og hjerne av dyr som kuer, griser, kylling, kalkun og andre er svært høy i puriner som slår inn urinsyre.

Høye urinsyrenivåer øker risikoen for gikt.

LIMIT FRUKTOSE - Unngå mat som inneholder fruktose, høy fruktose mais sirup eller andre sukkerprodukter. Fruktose er også svært høy i puriner som konverterer til urinsyre.

Å vite hvordan du kan redusere urinsyre vil hjelpe deg å unngå gikt.

LIMIT Belgfrukter - Visse bønner, hvetespirer og grønnsaker kan også øke urinsyre nivå.

Hvis du trenger mer informasjon om urinsyre eller urinsyregikt, se Resources nedenfor. Å vite hvordan du kan redusere urinsyre kan hjelpe deg til å forebygge og kontrollere gikt.

Juice som reduserer urinsyre

Urinsyre er et biprodukt av nedbryting av puriner, som er til stede i en rekke matvarer. Urinsyre er ikke et problem for mange, men for noen kan det bidra til gikt, som er en ekstremt smertefull, leddgikt-type tilstand som vanligvis påvirker leddet i stortåen. Mens gikt er tilstanden oftest assosiert med høye nivåer av urinsyre, kan høy urinsyre også forårsake urinsyre nyrestein.

Noen juice kan bidra til å redusere sjansen for gikt eller nyrestein ved å redusere mengden av urinsyre i systemet.

Cherry Juice

De helsemessige fordeler av kirsebær juice blir fortsatt undersøkt, men det er god dokumentasjon på at visse forbindelser som finnes i kirsebær juice kalles anthocyaniner, bidra til å senke nivåene av urinsyre i kroppen din.

I tillegg til å bruke kirsebær juice for urinsyre, synes det å være verdifulle i andre sunne måter. Ifølge New Hope.com, kirsebær og andre juicer som inneholder antocyaner har også evnen til å beskytte både små og store blodkar mot skader relatert til diabetes, og også synshemning relatert til diabetes. Den anti-inflammatorisk effekt av antocyaniner som finnes i kirsebær juice reduserer også allergiske reaksjoner, ifølge newhope.com.

Orange Juice

Sammen med anti-inflammatorisk fordeler av kirsebær juice, har appelsinjuice vist seg å ha en reduserende effekt på urinsyre, senke risikoen for både gikt angrep og nyrestein, ifølge Helse og Age.com og Journal of American Society av nefrologi.

Mens appelsin og andre sitrusfrukter er syrlig i smaken, la de alkaliske rester i kroppen, noe som motvirker urinsyre og andre syrer, og overflod av vitamin C levert av sitrus juice bidrar til å regulere urinsyre i blodet.

Hvor mye juice bør du drikke?

Mens det er ingen harde og raske retningslinjer om hvor mye juice du bør drikke for å redusere uric syrer, to til tre porsjoner per dag allment akseptert som å være riktig for å bidra til å forebygge gikt eller nyrestein angrep.

Andre matvarer for å redusere urinsyre

Bortsett fra å drikke kirsebær juice og sitrus juice, det er andre matvarer du kan konsumere som vil bidra til å redusere nivåene av urinsyre. Disse inkluderer magre meieriprodukter som ost, yoghurt og melk. Også, drikke rikelig med vann for å holde systemet spyles ut og fungerer som den skal, og spise frukt og grønnsaker som blåbær, jordbær, bananer, kirsebær, tomater, kål, selleri og grønne bladgrønnsaker.

Mat og drikke for å unngå

Matvarer som er høy i puriner bør unngås, slik at du kan holde dine urinsyre ned. Disse matvarer inneholder innmat, mat laget med gjær som brød og øl, alkohol, sjømat som ansjos, sardiner, laks og makrell; oksekjøtt, svinekjøtt, lam og bacon. Spis sopp, belgfrukter, blomkål og fjærfe i moderate mengder.

Hvordan redusere urinsyre i kroppen din

Å vite hvordan du kan redusere urinsyre i kroppen din vil hjelpe deg å kontrollere din gikt eller annen sykdom forårsaket av høye nivåer av urinsyre. Urinsyre er et produkt av puriner, som finnes i store mengder i visse matvarer. Urinsyre kan forekomme naturlig i kroppen din, men høye nivåer av urinsyre kan være forårsaket av vanlige matvarer. Hvis du har høye nivåer av urinsyre i systemet ditt, kan du prøve å kontrollere det med mat.

Hvordan redusere urinsyre i kroppen din

•  Unngå av eliminere salt fra kosten din for å kontrollere gikt. Urinsyregikt er forårsaket av høye nivåer av urinsyre i systemet ditt. Urinsyre kan skyldes naturlig eller kan være skapt av puriner. Puriner kommer fra visse matvarer som du spiser. Hvis du unngå eller eliminere matvarer fra kosten din som er høy i puriner, vil du redusere ditt nivå av urinsyre og forhåpentligvis kontrollere gikt naturlig, uten å ta noen medisiner.

Unngå av eliminere matvarer høy i søtstoffer som fruktose. Ikke spis mat med høyt fruktose som gelé, syltetøy, paier og andre matvarer med fruktose eller høy fruktose mais sirup oppført på etiketten.

Foods høy i fruktose har høye nivåer av puriner som konverterer til urinsyre og utløse gikt symptomer. Kontrollere eller kurere gikt ved å redusere mengden av urinsyre i systemet ditt.

•  unngå eller eliminere matvarer fra dyreorganer. Organer fra dyr som kuer, griser, høner og kalkuner inneholder høye nivåer av puriner som slår til urinsyre og forverre gikt symptomer.

Matvarer som nyrer, hjerne, blod og hjerte er alle vurdert dyreorganer.

Urinsyregikt er en smertefull form for leddgikt som finnes i maten. Gikt symptomer kan normalt bli styrt eller kureres ved å redusere nivåer av urinsyre i kroppen.

Unngå eller fjerne visse grønnsaker som blomkål, sopp og spinat. Ved å eliminere matvarer høy i puriner, kan du bidra til å kontrollere urinsyre naturlig og redusere eller eliminere din gikt symptomer.

Leddgikt kan være svært smertefullt og ødeleggende når det er i føttene.

Unngå eller fjerne bønner og linser fra kostholdet ditt hvis du har gikt eller er utsatt for å få gikt. Gikt symptomer er smerter i tærne og føttene.

Å vite hvordan du kan redusere urinsyre i kroppen din vil hjelpe deg å kontrollere gikt symptomer.

Unngå eller fjerne visse sjømat som kamskjell, makrell og sardiner hvis du prøver å kontrollere gikt med diett. Sjømat kan irritere dine gikt symptomer eller forårsake en blusse opp. Styr gikt ved å kontrollere dine urinsyre og din purine inntak.

Lindre gikt i dag ved å eliminere matvarer fra kosten din som utløser gikt symptomer.

Hvordan redusere urinsyre i systemet

Å vite hvordan du kan redusere urinsyre i systemet kan hjelpe deg å holde gikt under kontroll. Urinsyre er et biprodukt av puriner finnes i maten. Høye nivåer av urinsyre føre til en smertefull form for leddgikt kalles gikt. Hvis du begrense inntaket av matvarer som er høy i puriner, vil du redusere urinsyre naturlig. Det er noen mennesker som er naturlig mer utsatt for høy urinsyre enn andre. Diett alene kan ikke være i stand til å fullt ut kontrollere gikt. Snakk med legen din dersom du har flere spørsmål om gikt.

Hvordan redusere urinsyre i systemet

En dyreorganer

Unngå å spise dyr organ produkter som for eksempel hjerne, hjerte, nyre og blod av dyr som høns, griser, kalkuner og kyr. Dyreorganer er svært høy i puriner og kan øke urinsyrenivået betydelig.

Se nedenfor i Resources hvis du trenger mer hjelp til å kontrollere din gikt.

Fruktose og søtstoffer

Unngå sterkt søtet mat som paier, syltetøy og gelé. Foods høy i fruktose er høy i puriner som slår inn urinsyre.

Urinsyregikt kan være svært smertefullt. Hold smerten under kontroll ved å redusere eller eliminere mengden av tungt søtet matvarer du spiser hver dag.

Seafood

Unngå sjømatprodukter som sild, makrell og kamskjell å holde gikt under kontroll. Sjømat kan være høy i puriner som fører til urinsyre og forverre gikt symptomer.

Eliminere eller redusere sjømat i kosten for å unngå å utløse gikt.

Diverse Foods

Unngå visse grønnsaker som sopp, brokkoli, spinat og blomkål.

Unngå bønner og linser.

Å vite hvordan du kan redusere urinsyre i systemet vil hjelpe deg å kontrollere smertefulle symptomer på gikt i føttene. Hvis du har problemer med å kontrollere din gikt med diett, snakk med legen din.

Salt

Redusere eller eliminere mengden salt i kosten. For mye natrium er ikke sunt for noen, og kan forverre gikt symptomer. Prøv å bruke en salterstatning for eksempel et kaliumsalt basert alternativ.

Hvis du ønsker mer informasjon om hvordan du kan redusere urinsyre i systemet ditt, kan du se nedenfor i Resources.

Hvordan redusere urinsyre Night

Å vite hvordan du kan redusere urinsyre natten vil hjelpe deg å ta med smertefulle gikt symptomer under kontroll raskt. Urinsyre bidrar til en smertefull form for leddgikt kalles gikt. Puriner i visse matvarer slå inn urinsyre. Hvis du kan kontrollere matinntaket, kan du styre dine urinsyre. Urinsyre former naturlig i kroppen for noen individer, og derfor ikke kan kontrolleres ved hjelp av diett for noen mennesker.

Hvordan redusere urinsyre Night

Tungt søtet Foods

Eliminer tungt søtet matvarer fra kostholdet ditt. Matvarer som vin, syltetøy, gelé og fruktpaier er høy i puriner som slår inn urinsyre i systemet. Ikke spis mat som er høy i fruktose eller høy fruktose mais sirup hvis du har en tendens til å ha høy urinsyre eller få gikt lett.

Selv naturlig søtet mat med fruktose kan utløse gikt symptomer.

Animal Organ Foods

Eliminere matvarer som inneholder animalske organer som hjerte, lever, nyrer, blod av alle dyr, inkludert kyr, høns, kalkuner, griser og lam.

Dyreorganer inneholde høye nivåer av puriner som omdannes til urinsyre i systemet. Spise mat som er høy i puriner kan utløse en episode av gikt. Vegetarisk kosthold reduserer urinsyre. Du trenger ikke å gå helt vegetarisk, bare unngå dyreorganer eller redusere mengden av animalske produkter som du forbruker.

High Sodium Foods

Eliminere matvarer som inneholder mye natrium. Eliminere tilsatt salt helt. Du kan finne salterstatninger i din dagligvarebutikk krydder delen. Salterstatninger som smaker akkurat som salt, men har null natrium. Salterstatninger er vanligvis laget av kalium. Selv om alle trenger kalium, bør du likevel overvåke dine nivåer av kalium for å sørge for at du ikke bruker for mye.

Også unngå pakket og hermetisert mat som er høy i natrium i tillegg.
Matvarer kan senke urinsyre hvis du velger de riktige.

Å vite hvordan du kan redusere urinsyre natten vil hjelpe deg å stoppe smerte fra gikt.

Enkelte grønnsaker og bønner

Eliminer bønner og linser ut av kostholdet ditt som er høy i puriner. Du kan bli kvitt urinsyre i systemet ditt ved å se matinntaket, og etter en lav purine diett.

Eliminere visse grønnsaker ut av kostholdet ditt som er høy i puriner som slår inn urinsyre som sopp, spinat, blomkål og asparges.

Ernæringsmessige måter å redusere urinsyre

Urinsyre er et avfallsprodukt fra purin, et stoff som finnes i mange matvarer. Kroppen din normalt eliminerer urinsyre når du tisser, men i noen tilfeller kan urinsyre samle i blodet eller vitale organer. Hyperurikemi, et høyt nivå av urinsyre i blodet, øker risikoen for hjertesykdom, slag, nyresvikt og gikt, en type artritt som påvirker fingeren og store tå leddene. Det finnes måter å rekonfigurere din diett for å redusere urinsyre.

Innmat

En enkel måte å redusere urinsyre i blodet ditt er å redusere mengden av puriner i kosten. Siden urinsyre er et produkt av puriner, vil redusere puriner forårsake fall i urinsyre i systemet. En liste over matvarer med høyt purin konsentrasjoner må alltid starte med innmat som lever og nyrer. Urinsyre, som det medføres av blod, er ofte funnet i organer hvor blodet er renset eller prosessert. Animalske hjerte og hjerne også inneholde høye nivåer av puriner.

Andre matvarer for å unngå

Andre kjøtt du bør unngå er kalkun, gås og fasan. Enkelte medlemmer av sjømat familien, som laks, sild, makrell og fiskeegg, også har høye purine nivåer. Alkohol, ved siden av innmat, er en annen stor no-no, som alkohol fører til at kroppen til å tørke, noe som skaper en topp i urinsyre.

Lav purine diett

Hjørnesteinene i en lav-purine diett inkluderer egg, lettmelk og oster og nøtter (inkludert bearbeidede mutter produkter som peanøttsmør). Fruktjuice og hvite risretter er også gode innsatser. Kaffe og te er lav i purine, men ta vare for å bruke dem i moderasjon eller dehydrering kan føre med en økning i urinsyre. Selv grønnsaker er krumtappen i mange sunne dietter, pass av spinat, asparges, blomkål, sopp og grønne erter, som de alle inneholder moderate mengder puriner.

Hvordan kosthold for å redusere urinsyre

Hvordan kosthold for å redusere urinsyre


Den viktigste måte å diett for å redusere urinsyre er å unngå matvarer som har høye nivåer av puriner. Puriner er et naturlig stoff som finnes i mange matvarer. Urinsyre dannes når puriner brytes ned av kroppen. Selv om urinsyre er en antioksidant og er viktig for beskyttelse av blodkar, kan overskytende puriner bli deponert i ledd, sener, nyrer og andre organer som forårsaker gikt. Til kosthold for å redusere urinsyre, følg trinnene nedenfor.

Hvordan kosthold for å redusere urinsyre

Senk totale daglige purine inntak til 100 til 150 milligram. Noen matvarer inneholder så mye som 1000 milligram av puriner. Unngå mat med høyt puriner som sild, nyrer, lever, ansjos, makrell, kjøttekstrakter, fruktfyll, sardiner, blåskjell, hjerner, sauser, sweetbreads, og gjær.

Spis med måte matvarer som er moderat høy i purine. Disse inkluderer biff, bacon, bluefish, kylling, kyllingsuppe, kalkun, kalvekjøtt, vilt, og skinke. De fleste grønnsaker er lav i purine, men noen, blant annet asparges, blomkål, sopp, spinat er moderat høy i stoffet. Disse matvarer inneholder opptil 100 mg for en 3,5 unse servering. Havre, lima bønner og erter også faller inn under denne kategorien.

Unngå kunstige søtningsmidler, brus, øl, sprit, white-mel bakverk og kaker, sukker, brunt sukker, nøtter, syltetøy og gelé, sjokolade, hvit ris, pasta, te, salt og eddik.

Opprettholde en sunn vekt. Forskning tyder på at fedme øker purine nivåer, og at å miste vekt kan bidra til å redusere urinsyre.

Hint

  • Det finnes medisiner som kan hjelpe lavere urinsyre. Sjekk med legen din.
  • Sjekk alltid med legen din før du begynner på diett eller trening plan.

Redusere urinsyre

Urinsyre er et naturlig stoff som finnes i kroppen. Det produseres når kroppen bryter ned eller fordøyer mat som er høy i purine (som makrell, lever og sardiner). Den urinsyre reiser gjennom blodet til nyrene, hvor det utskilles som et avfallsprodukt. Forhøyede nivåer av urinsyre kan oppstå som et resultat av diett eller fra en underliggende tilstand eller sykdom som påvirker kroppens evne til å holde urinsyre i sjakk.

Hvor høy er for høy?

Det første trinnet i å redusere forhøyede urinsyrenivåer er å finne ut hvor høyt urinsyrenivå er. Du Legen kan ta blodprøver for urinsyre. Normale nivåer er mellom 3,9 og 7,0 milligram av urinsyre per desiliter. Nivåer over dette er ansett å være en indikasjon på en tilstand som kalles hyperuricemia. Hvis urinsyre er forhøyet, er det viktig å forstå hvorfor.

Redusere urinsyre ved å behandle årsaken

Kosthold er en faktor som kan påvirke urinsyre. For å redusere forhøyet urinsyre, bør du unngå purin-rik mat og / eller visse medisiner. Lever, sardiner, makrell, alkohol og kaffe er høy i purine. Tar visse medisiner, inkludert aspirin og kjemoterapi narkotika for kreftbehandling, kan også føre til urinsyre å pigge. Når det er mulig, unngå å ta disse stoffene; men hvis narkotika er nødvendig for livreddende behandling, bør du ta medisiner som anvist og behandle hyperurikemi med medikamentell behandling. Visse sykdommer og tilstander kan også forårsake hyperurikemi. Disse forholdene omfatter gikt, alcholism, leukemi, acidose, nyre (nyre) svikt, diabetes, blyforgiftning, hypoparathyroidism og giftig graviditet. Når det er mulig, bør den underliggende tilstanden skal behandles for å løse hyperurikemi. Hvis dette ikke er mulig, bør hyperurikemi styres med medikamentell behandling.

Medikamentell behandling for å redusere urinsyre

Hvis den underliggende årsaken til hyperurikemi ikke kan behandles, er den beste løsningen for å behandle de forhøyede nivåer av urinsyre med en medikamentell behandling designet for å justere måten kroppen behandler urinsyre. Probenecid er det stoffet som brukes oftest til å behandle hyperurikemi. Probenecid blokkerer kroppens opptak av urates og urinsyre. Andre legemidler, samt allopurinol og febuoxostat, hemme kroppens produksjon av urinsyre. Disse kursene handlings behandle symptomet - forhøyet urinsyre - snarere enn årsaken. Med mindre den underliggende årsaken er løst, kan du imidlertid trenger å forbli på disse stoffene på ubestemt tid for å holde urinsyrenivået lavt.

Kosthold for å redusere urinsyre

Selv har spor av urinsyre i kroppen er ikke farlig, kan høye nivåer av stoffet forårsake leddsmerter og gikt, og hvis ubehandlet, føre til nyreskader. Vanligvis er urinsyre spyles ut av kroppen via nyrene, så hvis disse organene ikke fungerer som de skal kan det føre til andre sykdommer.

Mat Elimination

Hvis du lider av høye nivåer av urinsyre i kroppen din, bør du redusere eller eliminere matvarer fra kosten din som inneholder puriner, som de bryte opp under stoffskifte og er sentrale ingredienser i dannelsen av urinsyre. Unngå kjøtt som biff og svinekjøtt, samt sjømat, erter og bønner, og velge kylling eller kalkun i stedet.
Du bør også unngå eller redusere forbruket av matvarer som inneholder gjær, inkludert brød, bakevarer og øl, og koffeinholdige drikker.

Urinsyre Reduksjonsgir

Heldigvis er det mat og drikke elementer du kan nyte som vil bidra til å senke urinsyre. Først, drikke mye vann, samt andre væsker, for eksempel frukt og grønnsaker juice, melk og supper, for å hjelpe vaske urinsyre fra systemet. Hvis du opplever leddsmerter som et resultat av høye urinsyrenivåer drikk sitron eller svart kirsebær juice.
I tillegg til disse væskene, gresskarfrø og flaxseeds har begge vist seg å bidra til å redusere urinsyre i kroppen.

Hva er årsakene til en forhøyet urinsyre nivå?

Ifølge University of Michigan Health System, årsaker til en forhøyet urinsyre nivå inkluderer noen medisinske tilstander, noen stoffer og medisiner, for mye purin i kosten, eller hvor godt kroppen din blir kvitt overflødig urinsyre.

Hva er urinsyre?

Urinsyre former som kroppen bryter ned puriner. Puriner er organiske forbindelser som forekommer naturlig i menneskekroppen som en del av strukturen av gener. Mange matvarer, spesielt kjøtt, er høy i puriner. Selv om det normalt kroppen blir kvitt overflødig urinsyre i urinen, noen ganger kroppens urinsyre blir for høyt, kalles en tilstand hyperurikemi.

Medisinske tilstander

Nyresykdom eller nyreskade kan føre til en forhøyet urinsyre nivå. Andre årsaker er noen typer kreft (inkludert leukemi, lymfomer og multiple myelomer) eller kreftbehandlinger, hemolytisk anemi, sigdcelleanemi, eller hjertesvikt. Flere forhold som kan føre til høyt urinsyre er høyt alkoholforbruk, preeklampsi (en tilstand noen ganger oppleves av gravide kvinner), leversykdommer, fedme, psoriasis, og lav skjoldbrusk funksjon. Høye nivå av urinsyre kan også være forårsaket av sult, feilernæring, blyforgiftning, eller en sjelden arvelig gen lidelse kalt Lesch-Nyhan syndrom.

Narkotika

Narkotika eller medisiner som kan øke urinsyrenivået inkluderer noen diuretika (brukt i behandling av høyt blodtrykk og væskeansamlinger), vitamin C (askorbinsyre), lave doser av aspirin (75 til 100 mg daglig), niacin, den blodfortynnende medikament warfarin (for eksempel Coumadin), noen immunsuppressive legemidler, og noen legemidler som brukes til å behandle leukemi, lymfom, eller tuberkulose.

Puriner

Hvis du spiser for mange matvarer som er høy i puriner, kan kroppen din ikke være i stand til å kvitte seg med overflødig urinsyre. Matvarer med spesielt høye purine nivåer inkluderer innmat (lever, hjerne), rød og viltkjøtt, noen sjømat (sardiner, sild, kamskjell), og øl.

Individuelle forskjeller

Noen menneskers kropper bare produserer for mye eller ikke kan kvitte seg med nok urinsyre.

Hvordan redusere urinsyre i blodet

Urinsyre kommer fra nedbrytningen av puriner, som sirkulerer i blodet som en kjemisk avfallsprodukt. De puriner selv kommer fra mat og drikke vi forbruker, spesielt i kjøtt eller alkohol. For mye puriner i legemet øker urinsyre og kan produsere gikt, eller krystallformasjoner i skjøtene. Det er flere metoder som kan bidra til å redusere urinsyre.

Hvordan redusere urinsyre i blodet

Konsumere en kopp friske eller tørkede kirsebær daglig. Moreller inneholder en potent stoff som heter antocyanin, som gir kirsebær deres mørk rød farge. Antocyanin er kjent for å senke urinsyre. Holde seg borte fra boks eller flaske kirsebær siden disse er badet i sukker sirup og kan føre til urinsyrenivået til pigg.

Spis mat rik på fiber. Fiber kan hjelpe skylle ut urinsyre i blodet ved å binde den med kolesterol fra maten du spiser, og eliminere den gjennom avføring. Mat rik på fiber inneholder avokado, svisker, epler, bananer, rosiner og havre. Konsumere minst tre porsjoner på en daglig basis.

Drikk 2 til 3 glass vann med ferskpresset sitronsaft daglig. Sitroner inneholder store mengder vitamin C, som kan løse opp urinsyre i blodet og skylle den ut av kroppen via urinen. Klem 4 til 5 sitroner i et glass med vann. Unngå å legge sukker siden det kan forverre bukspyttkjertelen og heve urinsyre produksjon.

Hold deg unna matvarer som er rike på puriner. Disse inkluderer alle røde kjøtt som okse, svin og lam. Når puriner er oppløst i kroppen din helt, slår de til urinsyre. I stedet prøver å spise mat som er lav i puriner som brokkoli, frukt, pasta, ris og soyaprodukter (soyamelk og tofu).

Slutte å drikke alkoholholdige drikker som vin og øl. Alkohol er klinisk kjent for å øke blod urinsyre. Også, unngå å drikke alkoholfrie øl og vin siden disse drikkene inneholder også små mengder alkohol. Hvis du føler for å ha en øl, drikk 2 ss. av eple cider eddik blandet med en kopp vann. Dette kan bidra til å undertrykke cravings for alkohol.

Hint

  • Du må konsultere legen din før du tar fatt på selv behandlinger for å redusere urinsyre i blodet.

Hvordan redusere urinsyre og avlaste gikt

Gjør du trenger å vite hvordan du kan redusere urinsyre og lindre gikt? Urinsyregikt er en smertefull form for leddgikt som ligger i føtter og ben. Urinsyregikt kan være svært smertefullt. Det kan også gjøre området betent, rød og sår. For å unngå de smertefulle virkningene av gikt, kan du styre din diett for å redusere mengden av urinsyre i systemet.

Hvordan redusere urinsyre og avlaste gikt

•  Unngå urinsyre ved å eliminere matvarer i kostholdet ditt som er høy i urinsyre som dyreorganer som hjerne, nyrer, lever og hjerte for dyr som griser, kuer, høner og kalkuner.

Gikt eller urinsyregikt er en svært smertefull tilstand i bena, ledd og føtter. Det påvirker oftest stortåen, ankel og kne.

Legen din kan forskrive den beste gikt behandling, men det er mange ting som du kan gjøre hjemme for eksempel spise en diett for gikt som er lav i urinsyre hverdagen. Gikt hjem rettsmidler kan ta bort alle dine gikt symptomer.

Selv om du redusere eller eliminere din urinsyre inntak, kan du fortsatt har problemer med gikt hvis nyrene dine ikke fungerer som de skal og filtrere ut urinsyre som er skapt naturlig i kroppen din.

Ta noen medisiner som legen din kan forskrive. Legen kan også foreskrive smertestillende.

Å vite hvordan du kan redusere urinsyre og lindre gikt kan stoppe leddgikt smerte.

Drikk mye vann for å hjelpe nyrene fungerer som de skal, og derfor holde deg gikt under kontroll.

Sykdommen kan utvikle seg fra asymptomatisk, til akutt, til intercritical, til kronisk hvis ikke kontrollert. Leger må kanskje sjekke blod, urin, xrays, andre kroppsvæsker og gjøre en biopsi for å diagnostisere gikt.

Hvis du har nyresykdom, diabetes, fedme eller sigdcelleanemi, kan du være på et høyere risiko for urinsyregikt.

Å vite hvordan du kan redusere urinsyre og lindre gikt vil hjelpe deg til å fortsette livet som normalt.

Hvordan du kan redusere urinsyre gjennom kosthold

Urinsyre oppbygging i legemet er en vanlig årsak til en tilstand som kalles gikt, som er en type av leddgikt. Når denne tilstanden oppstår, små krystaller dannes og ende opp pooling rundt leddene. Dette kan føre til at skarpe støt av smerte når som helst på dagen, og det kan også være ledsaget av rødhet og hevelse. Når det gjelder å redusere urinsyre gjennom kostholdet, puriner må tas i betraktning. Puriner er stoffer som forårsaker urinsyre i kroppen. Kostholdet bør være lav i purine innhold.

Bruksanvisning

•  Klipp ut stekt mat. Matvarer som inneholder mye mettet fett og er svært bearbeidet bør unngås, da de fremmer syre i kroppen og også vektøkning, noe som kan føre til stress på leddene. Unngå fast food, hel-fete meieriprodukter og raffinerte karbohydrater.

Kvitte seg med øl. Alkohol er høy i kalorier, den forårsaker blodsukkernivået synker drastisk, og det fører også til syren i systemet. Øl i særdeleshet bør brukes med måte som det er høy i purine innhold.

Unngå sjømat og innmat. Animalske organer, slik som lever, hjerte og hjerne, er høy i puriner, og de bør unngås. Sjømat, slik som blåskjell, kamskjell, fiskeegg og ansjos, er også høy i puriner og bør unngås.

Drikk vann din. Vann bærer med seg en rekke fordeler. Når det kommer til urinsyre, hjelper vann for å skylle det fra kroppen, og det bidrar også til å smøre leddene som kan bli berørt av gikt. Drikk 10 til 12 glass om dagen.

Spis lav-purine matvarer. Matvarer som er næringsstoff tett, lite fett og lavt i purine innhold bør spises. Noen eksempler på dette er lav-fett dagbok, frukt, grønnsaker, frø, nøtter, egg og ris.

Tips og advarsler

  • Skriv ned en liste over matvarer som er høy i puriner, slik at du kan ta det med deg når du spiser ute. Dette vil gjøre bestilling enklere.

Hvordan redusere urinsyre Naturligvis

Hvis du har et høyt nivå av urinsyre i systemet ditt, er det mulig å redusere det naturlig. Urinsyre produseres naturlig i kroppen og skilles ut i urinen. Unormalt høye nivåer av urinsyre kan føre til gikt, diabetes, og nyre problemer blant andre helseproblemer.

Hvordan redusere urinsyre Naturligvis

UNNGÅ ZINC - Unngå ekstra sink i kostholdet ditt. Høye nivåer av sink bidra til å øke urinsyre. Sink er bra for å øke urinsyre hvis du opplever lave urinsyre. Hvis du prøver å holde urinsyre balansert unngå ekstra sink.

Drikk mer vann - Drikk rikelig med vann hver dag. Vann er utmerket for din generelle helse. Vann bidrar til å fortynne vitaminer og mineraler i systemet som kan føre til økt urinsyre som havsalt.

UNNGÅ SEA SALT - Ikke bruker høye nivåer av havsalt. Hvis du liker å bruke havsalt, bare gjøre det med måte.

UNNGÅ fruktose, sukrose og høy fruktose mais sirup - Unngå fruktose baserte produkter. De er ikke bra for deg noen måte, og de kan bidra til høye nivåer av urinsyre.

UNNGÅ orgel kjøtt - Unngå dyr orgel kjøtt. Kjøtt fra mange forskjellige dyr som er fra indre organer som nyrer, lever og hjerte, øke nivået av urinsyre. Unngå all mat høy i puriner. Puriner konvertere til urinsyre.

Høy urinsyre kan være arvelig, men fortsatt styres naturlig ved å kontrollere kostholdet ditt. Spør legen din om hjelp planlegger kostholdet ditt hvis du trenger å kontrollere urinsyre.

Hvordan redusere urinsyre

Hvordan redusere urinsyre


Urinsyre er et avfallsprodukt som frembringer legemet etter at det bryter ned puriner i kroppen. Etter skjer nedbryting, er den resulterende avfallet deponert i blodet før det kan bli utvist fra kroppen i urinen eller avføring. Imidlertid, når for mye urinsyre bygger seg opp i det legemet kan ha alvorlige helsekonsekvenser, en av de vanligste er gikt. Dette er grunnen til at det er viktig å opprettholde en diett som bidrar til å redusere produksjons urinsyre i kroppen.

Bruksanvisning

•  Reduser alkoholforbruket. Noen av de største synderne når det gjelder urinsyre skapelse er øl og vin. Dette er fordi begge disse produktene inneholde høye mengder av puriner. Den større mengde av puriner i væsken, jo mer urinsyre som produseres når legemet har å bryte dem ned.

Øk mengden vann du drikker. Vann er en utrolig viktig aspekt av avgiftning i kroppen. Når du øker din vann, hjelpe deg til å fortynne mengden av urinsyre i blodet. Den økte vannvolumet bidrar også til å spyle toksinet ut av blodet raskere. Du kan se dette ved økt behov for å urinere som du drikker større mengder vann. Hver gang du tisser du bidrar til å eliminere urinsyre fra systemet.

Drikk mer meieri. Ifølge New England Journal of Medicine, hvis du drikker 1-5 glass lettmelk hver dag, kan du vesentlig hjelpe urinsyrenivået og redusere sjansene for å utvikle gikt med opptil 43 prosent.

Reduser inntak av protein og øke frukt- og grønnsaksinntak. De fleste kjøtt og sjømat er svært høy i puriner. Selv om du ikke trenger å fjerne kjøtt helt fra kostholdet ditt, og erstatte noen kjøtt proteinkilder med grønnsaker og frukt kan bidra til betydelig redusere mengden av urinsyre i systemet.

Øk nivå av fysisk aktivitet. Urinsyre kan ganske ofte bygge opp på grunn av dårlig sirkulasjon. Ikke bare vil øke din fysiske aktivitet hjelpe deg til å gå ned i vekt, men det vil også bidra til å øke blodgjennomstrømningen i hele kroppen din. Denne økte blodsirkulasjonen vil hjelpe kroppen din til raskt å skylle ut eventuelle urinsyre som produseres.

Få en massasje. Å få en massasje kan hjelpe trekke urinsyre ut i musklene dine og inn i blodstrømmen. Imidlertid vil en massasje ikke hjelpe hvis du ikke drikker mye vann etterpå. Hvis du unnlater å øke vanninntaket, vil giftstoffene som ble utgitt i blodet bare omplassere tilbake inn i musklene. De kan også gjøre at du føler fysisk syk på grunn av konsentrasjonen av giftstoffer i blodet.

Tips og advarsler

  • Hvis du begynner å se tegn på gikt, bør du oppsøke lege umiddelbart. Selv om tipsene i denne artikkelen kan bidra til å redusere nivåene av urinsyre i kroppen din, kan gikt også trenge reseptbelagte stoffet intervensjon for å holde sykdommen under kontroll.

Hvordan redusere hormon nivåer

Forhøyede nivåer av hormonet østrogen har vært knyttet til livmor, eggstokkreft og brystkreft. Men de fleste moderne varianter av hormon erstatning terapi innebærer farlige bivirkninger at mange kvinner ønsker å unngå. For kvinner som er interessert i mer naturlige metoder for å kontrollere sine hormonnivåer, viser denne artikkelen fire enkle kosthold og livsstil endringer som vil resultere i en målbar reduksjon i hormonnivået. Men før vedta noen av disse endringene, må du ta kontakt med lege.

Hvordan redusere hormon nivåer

•  Legg Seaweed til kosthold. En ny studie ved University of California har funnet ut at brun tare tang kan redusere risikoen for østrogen-tilknyttede sykdommer som brystkreft, livmor og eggstokkreft. Brown tare tang utgjør mer enn 10 prosent av den japanske kosthold som vitenskapsmann tror er i stor grad ansvarlig for sine bemerkelsesverdig lave kreft priser.

Oppgave. Ifølge en studie ved University of Illinois, kan moderate nivåer av aerob trening stabilisere østrogennivået hos premenopausale kvinner. Videre reduserer mosjon fettceller, lagringsenheter for overflødig østrogen. Bygge muskelmasse og redusere fett er en effektiv måte å rense kroppen for overflødig østrogen og å hemme kroppens evne til å lagre den.

Reduser fettinntaket. Ifølge en studie utført av National Cancer Institute, hvis en kvinne skjærer henne fettinntaket i to, vil hennes østrogennivået faller med tjue prosent. Ytterligere kutt i fettinntaket vil ytterligere redusere østrogennivået.

Øk inntaket av fiberrik mat. Når du er i tarmen, høy-fiber matvarer opptre som svamper som absorberer giftstoffer og hormoner. De spyle dem ut av kroppen. Østrogen er fjernet fra blodet i leveren, og deponert i tarmkanalen. Et fiberrikt kosthold oppfordrer eliminering av denne østrogen og hindrer fettcellene fra oppbevaring.

Reduser inntak av kjøtt. Mange kommersielt dyrket dyr i USA blir behandlet med kunstige kjønnshormoner for å stimulere veksten. Dessverre er disse hormonene forbli i dyret og ender opp på tallerkenen din. Nyere studier av National Cancer Institute har knyttet forbruket av kunstig østrogen til økt risiko for brystkreft. Og som svar på denne studien, har EU forbudt hormon-behandlet amerikansk kjøtt.

Hint

  • Forskere ved University of California advarer om at overdreven tang inntak bør unngås av gravide og ammende kvinner, eller de som har hyperthyroid forhold.

Redusere Kortisol nivåer naturlig

Redusere Kortisol nivåer naturlig


The Mayo Clinic definerer kortisol som kroppens viktigste stresshormonet. Det forbereder kroppen for en "fight or flight" respons ved å øke blodsukkeret og hjernens evne til å bruke den, samt avtagende andre kroppsfunksjoner som kanskje ikke er nødvendig under en stressrespons, for eksempel fordøyelse og reproduksjon. Mens kortisol er et nødvendig hormon, når kroppen vår produserer kontinuerlig for mye av det, bringer det negative bivirkninger, for eksempel mage vektøkning, søvnløshet, hjertesykdommer og fordøyelsessykdommer. Heldigvis, det er naturlige måter å redusere kortisolnivå.

Frokost og Sleep

Spise en frokost som inneholder protein med 8 am Dr. Pauline Harding, en instruktør ved University of Illinois College of Medicine, sier i en publisert artikkel at hvis du går mer enn fem timer uten å spise, kortisol nivået begynner å stige. Protein er anbefalt fordi når du går uten å spise du tømme kroppens reserve av glykogen, og protein vil gjenoppbygge disse reservene. Hvis det ikke er nok glykogen å mate hjernen din gjennom hele natten, vil søvnen bli forstyrret. Utilstrekkelig søvnen kan føre til ekstra belastning på kroppen, noe som fører til overflødig kortisol, og syklusen fortsetter.

Dette fører til et beslektet tips for å redusere kortisolnivå, som er å gjøre det et poeng å være i seng med 22:00 hver kveld.

Smerte og Avslapping

Finne en måte for å kontrollere smerte. Dr. Harding påpeker også at kortisol nivåer har en tendens til å være høyere i de som opplever smerte. For å avlaste det naturlig, prøve en teknikk som dype pusteøvelser.

En av de beste måtene å redusere kortisolnivå er å finne en måte å håndtere psykologisk og følelsesmessig stress. Smerte og mangel på søvn sette en type stress på kroppen, men du sette en annen type stress på når du ikke klarer å håndtere emosjonelle problemer. Trafikkork, tøffe medarbeidere og for mange aktiviteter kan alle føre til overflødig stress, noe som øker kortisolnivå. Prøv ulike stress lettelse metoder og plukke en som fungerer for deg. Turgåing, yoga, lesing og meditasjon er bare noen få stressdempere å se nærmere på. For tips om meditasjonsteknikker, se Resources.

Hvordan redusere CO2-nivå i et hus

Hvordan redusere CO2-nivå i et hus


Karbondioksyd er en naturlig bestanddel av luft. Mennesker og dyr puster inn oksygen og puster ut karbondioksid. Forbrenning av fossile brensler gir det også. Det er 1,5 ganger tyngre enn luft, og som et resultat, har en tendens til å samle i kjellere og andre lave partier av bygninger. Høye nivåer av karbondioksid hindrer oksygentilførsel til hjernen. Enheter er tilgjengelig for å måle nivået av karbondioksid og enkle tiltak kan iverksettes for å redusere innendørs eksponering, forklarer Propex.com nettside.

Bruksanvisning

Detection & Prevention of Overeksponering

•  Kjenn tegn på overflødig karbondioksid eksponering. Over lengre perioder, eksponering for høyere (men fortsatt relativt beskjedne) nivåer av karbondioksid enn du er vant til kan forårsake hodepine, forhøyet puls, uvanlig høy tretthet og pustevansker. Ekstremt høy eksponering (30.000 deler per million eller mer) kan utløse svimmelhet, kvalme og oppkast. "På disse nivåene kvelning eller et tap av bevissthet kan også forekomme, men dette er neppe sannsynlig i et felles hjem, hvor nivåer av karbondioksid vanligvis varierer fra 300 til 2000 ppm," Propex.com rapporter. Innendørs planter (som trives i carbon-dioxide rike miljøer) som synes å vokse fremskyndet priser kan være en indikasjon på unaturlig høy forekomst av denne gassen.

karbondioksidnivået er vanligvis høyest inne, der huseiere og deres kjæledyr tilbringe store mengder tid. Andre boligkilder karbondioksid inkluderer varmeovner, tørketromler, komfyrer og andre unvented gass-brenning apparater. Gassen kan også angi et hjem fra et stort industrianlegg eller noe som brenner fossile brensler (hvis et kjøretøy kjører i nærheten av en inntaksventilen på utsiden av en bygård, for eksempel).

Installere en effektiv, bygg-wide ventilasjonssystem for å fjerne gammel, inneluften vil redusere innendørs karbondioksid nivåer. Gass-brenning apparater må også luftes og sjekket for effektivitet og lekkasje. Du kan kjøpe karbondioksid detektorer som kan kalibreres annethvert år for å sikre nøyaktighet. Etter to år, må de tilbakestilles.