Digidexo.com

Resultater av å spise sunt

Det er svært fristende å spise usunt. Alt du trenger å gjøre er å slå på TV sent på kvelden, kan du se en rekke fast food-reklamer og bli fristet til å våge seg ut i natten for tacos, pizza eller hamburgere. Du sier at du kommer til å spise sunt igjen og igjen, men alt som trengs er en slip opp for å få deg på feil spor igjen. Kanskje ha en klar forståelse av resultatene av å spise sunt vil bidra til å motivere deg.

Mindre midje linje

Visste du at å endre hvordan og hva du spiser påvirker størrelsen på midje linje enda mer enn trening? Hvitt brød, stivelse, karbohydrater og fet mat som regel gå rett til din midsection. Hvis du erstatte disse matvarene med korn, bønner, magre proteiner og grønnsaker, kan du begynne å se inches off midjen din i løpet av bare et par uker.

Redusere sjansen for sykdom

Ingrediensene i dårlige matvarer kan føre til helseproblemer ned linjen når forbrukes i overkant. Høyt sukker matvarer kan føre til komplikasjoner knyttet til diabetes, er høyt blodtrykk forårsaket av mat med høyt natrium og hjertesykdommer resultater fra å spise fet mat med høyt kolesterol og olje, som stekt kylling og svinekjøtt ribbeina. Når du spiser sunnere mat, er du redusere sjansen for å bli plaget av disse sykdommene senere i livet.

Mer aktiv

Spise sunt også gjør deg mer aktiv. Har du noen gang hørt uttrykket "trøstemat?" Dette er mat som gjør at du føler deg bra og fornøyd, men også gjøre deg sliten og trøtt. I stedet spiser mat med høyt vitaminer, mineraler og proteiner for å gi deg mer energi og motivasjon til å flytte rundt og mosjon, som vil aktivere stoffskiftet og få deg til å miste vekt raskere.

Clear Skin

Spise sunn mat bidrar også til å klare opp huden din. Bearbeidet og fet mat tette opp huden din porene og forårsake akne problemer. Når du spiser mer grønnsaker og frukt (sammen med å drikke mye vann), hjelper det å rydde opp fet hud og kviser.

Clear Colon

En av de viktigste positive resultater av å spise sunt er det bidrar til å tømme ut din kolon. Bedre mat, som grønnsaker, fisk, havre, kli og andre naturlige valg, vil hjelpe deg å flytte tarmene. Når kolon er klart, du føler deg sprekere, lett og sterk.