Digidexo.com

Hvordan legge på seg med en lav BMI

BMI, eller Body Mass Index, er en enkel metode for å bestemme kroppsfett nivåer basert på inndeling kroppsvekt etter høyde. Mens det er et dårlig valg når du arbeider med idrettsutøvere som har en tendens til å ha høye nivåer av muskelmasse, noe som forskyver ligningen, er det en god metode for å avgjøre om noen er undervektig.

Den enkleste metoden for å "fikse" en lav BMI er å bare få lean body mass, eller muskler. Hvis du spiser mer enn du for tiden spiser og løfte tunge vekter, vil din BMI øke på en positiv måte.

Hvordan legge på seg med en lav BMI

Spis Big to Be Big

•  Spis mer. Det tar en betydelig kalorioverskudd for å få vekt, spesielt for de med naturlig lav BMI. Disse personene har en tendens til å ha unormalt høye metabolske priser og et overskudd av energi som manifesterer seg som "nervøs" energi, i form av uro og konstant bevegelse bursts. Du trenger å øke kaloriinntaket mellom 500 og 1500 kalorier per dag eller mer.

Drikk én liter helmelk hver dag. Den GOMAD metoden eller "Gallon Of Milk A Day", er en tid-bevist metode for å raskt øke kroppsvekt.

3 Begynn GOMAD ved å øke melkeforbruket ved å legge til én eller to kopper melk per dag. Gradvis øke mengden til en gallon av dagen i løpet av to til tre uker.

•  Vurder kosttilskudd. Tilskudd av GOMAD kosthold er egentlig ikke nødvendig, ifølge trener Mark Rippetoe, forfatter av "Starting Strength, Basic Barbell Training", men kan være gunstig.

Ta en multivitamin hver dag og en kreatin monohydrat supplement. Kreatin er det mest forsket diett hjelpemiddel i historien. Det er ingen publiserte undersøkelser som illustrerer negative bivirkninger. Det er alt anekdotiske bevis som vanligvis refererer til løftere som var under-hydrert.

"Jeg anbefaler også L-Glutamin, aminosyren," sier trener Troy West, cscs, eier av Empower Fitness i Portland, Oregon. "L-Glutamin har vist seg å redusere, og til og med hindre, etter øvelsen sårhet. Det er en enkel måte å holde motivert om å løfte."

Løfte tunge ting gjør musklene større.

Løft tunge vekter. Løfte tunge vekter vil gjøre deg sterkere. Styrketrening sikrer at kalorioverskudd skapt av GOMAD diett utnyttes for proteinsyntesen i stedet for å bli lagret som kroppsfett.

Løft tre ganger per uke, med en helkropps styrke rutine bygget rundt vektstang knebøy, benkpress og markløft eller strøm renser. Disse sammensatte-bevegelsen, multi-felles øvelser fremme maksimal muskel gevinst ved å aktivere flere muskler per øvelse enn enklere, maskinbaserte øvelser.

Start ut med en vekt som er bare moderat utfordrende, og legge til fem pounds til hver øvelse, hver treningsøkt. Denne metoden gjør det mulig å foreta raske gevinster uten over-arbeider selv til et punkt av avtagende avkastning.

Hint

  • For laktose intolerant, det er fordøyelses hjelpemidler som Lactobacillus-Ease tilgjengelige som hjelper kroppen å bryte ned laktose. Andre kan velge å prøve geitemelk som et alternativ.
  • Soyamelk er ikke anbefalt for GOMAD, siden det er betydelig bevis for at det har en negativ effekt på mannlig hormon produksjon.
  • Se din lege før du begynner på ny diett og treningsprogram.