Digidexo.com

biceps tendinitt injeksjon teknikk

Behandling for Biceps tendinitt

Behandling for Biceps tendinitt


Biceps tendinitis er betennelse i den lange hodet av biceps, som er koblet til skuld bein, ifølge American Academy of Orthopaedic Surgeons. Behandlingen inkluderer vanligvis en kombinasjon av hvile, medisinering, is og mosjon.

Betydning

Det første trinnet i å utvinne fra biceps tendinitis er å hvile og unngå å løfte armen over hodet. Resten kan bidra til å forhindre ytterligere irritasjon i senen.

Typer behandling

Personer med biceps tendinitt kan ta anti-inflammatoriske medisiner som ibuprofen eller naproxen å redusere betennelse, hevelse eller smerter. Leger kan foreskrive en kortison skudd for mer alvorlig smerte.

Andre typer behandling

Ice bør brukes ved 20-minutters intervaller i løpet av dagen, spesielt i løpet av de første 48 timene. Ifølge Mayo Clinic, reduserer isen betennelse og hevelse ved midlertidig å begrense flyten av blod til biceps.

Effekter av Exercise

Når den første inflammasjon og smerte er under kontroll, kan visse strekkøvelser og motstands bidra til å øke mobiliteten og styrke i biceps.

Advarsel

Bruk aldri is direkte på huden. Dessuten er det alltid best å ha en lege diagnostisere biceps senebetennelse i tilfelle deres er en betydelig slitasje. I det tilfellet, kan kirurgi være nødvendig.

Time Frame

Det tar vanligvis opptil seks uker eller lenger for å komme seg fra biceps senebetennelse, ifølge University of Michigan Health System.

Biceps tendinitt Øvelser

Biceps tendinitt Øvelser


Biceps tendinitt er en smertefull betennelse i sener som ligger i bicepsen din. Den senebetennelse kan utvikle som følge av misbruk av senen eller enkle overforbruk. Mens disse øvelsene gir en rettesnor, er det viktig at du snakker med legen din om din enkelt tilfelle og få hennes godkjenning før du begynner en øvelse diett.

Vekt Curls

Begynn rehabilitere din sene ved å gjøre lette armhevinger. Start med hendene på din side. Holde en én-kilos manualer, bøy hånden mot skulderen din. Hold mens du teller til fem og slipp, gjenta 10 ganger. Øk vekten når du begynner å vokse seg sterkere.

Strekninger

Strekk sene ved å sakte bevege armene over hodet mot taket. Hold mens du teller til fem og slipp, gjenta 10 ganger. Strekke litt lenger hver dag til du kan strekke armene deres maksimale lengde uten smerte.

Vegg Strekker

Mot veggen og stå en armlengde unna det. Strekke ut hendene dine, "walk" fingrene opp og ned veggen går opp og ned, og fra side til side. Strekke så langt du kan uten å føle ubehag. Fortsett i fem til syv minutter.

Utstrakte armer

Stå opp eller sitte ned komfortabelt. Løft armene opp slik at de er flate og kroppen din danner en T-form. Beveg overkroppen i motsatt retning av den skadde armen til du føler en strekk i bicepsen din. Hold i fem til ti sekunder og gjenta ca 10 ganger, stoppe hvis du føler smerte eller ubehag.

Hvordan Heal Biceps tendinitt

Tendinitis er preget av betente sener, fibrene som fester muskler til bein. Denne tilstanden kan oppstå i biceps eller andre deler av kroppen. De vanligste årsakene er skade eller overforbruk av det berørte området. For det meste, konservative egenomsorg tiltak er tilstrekkelig til å helbrede tendinitt. Kirurgi er nødvendig hvis du har sprukket senen. Healing Tiden varierer avhengig av alvorlighetsgraden av skaden og hvor flittig du følger gjenopprettingsprosedyrer.

Bruksanvisning

Healing Ditt Tendinitt

Hvil det berørte området for å oppmuntre healing og hindre ytterligere skade. Hvis din bicep senebetennelse skyldes en idrettsskade, ta en pause fra det aktivitet før skaden er leget. Ikke løfte noe tungt. Snakk med legen din for veiledning om hvilke personlige og faglige aktiviteter er passende og upassende. Han kan også foreslå hvor lenge du bør hvile armen. Ikke tving deg selv til å gjøre ting hvis du opplever smerte; dette vil bare forsinke bedring.

Bruk is til det berørte området. Du kan bruke en ispose, frosne grønnsaker eller is innpakket i en klut. Gjør dette i 15 til 20 minutter tre til fire ganger om dagen.

Ta over-the-counter NSAIDs (ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler) for å lindre smerter og betennelser. De inkluderer aspirin, Motrin, Aleve, Advil og tilsvarende medikamenter. Hvis smertene er mer alvorlig, kan legen forskrive kortikosteroider, administrert enten lokalt eller via injeksjon.

•  Vurder å se en fysioterapeut som kan lære deg øvelser for å styrke senen. Dette kan lette smerte og bidra til å forhindre fremtidig skade.

Pakk bicep med en ACE bandasje eller annen komprimering materialet til hevelsen har gitt seg. Din lege eller fysioterapeut kan vise deg til riktig måte å bryte den. Hun kan også foreslå iført en slynge for å immobilisere bicepsen.

Vurder å bruke naturlige kosttilskudd som oppmuntrer helbredelse eller behandle betennelse. The University of Maryland Medical Center foreslår følgende kosttilskudd som kan bidra til å lindre din senebetennelse. Men ta kontakt med legen din først. Du trenger ikke å ta alle supplement, som noen tilbyr de samme fordelene.

Vitamin C (500 mg, to ganger om dagen) fremmer helbredelse, kalsium (1,500mg en dag) og magnesium (750 mg daglig) fremme muskelstyrke og helbredelse av bindevev; bromelain (750mg tre ganger om dagen) letter betennelse og hevelse; og curcumin (400 mg tre ganger daglig) behandler betennelse.

Steroid injeksjon Teknikker for Plantar fasciitis

Plantar fasciitis er en vanlig tilstand som forårsaker smerter i hælen av foten. Det er vanligvis en stikkende smerte som oppstår med de aller første trinnene i morgen. Imidlertid har smertene også blitt kjent for å oppstå etter at du har vært på føttene etter en lang periode, eller når du reiser deg fra sittende stilling. Vanligvis smerten avtar når musklene i foten har blitt strukket ut i morgen, men smertene kan komme tilbake i løpet av dagen. Steroidinjeksjoner er en mulig behandling.

Årsaker og diagnose

Plantar fasciitt påvirker det meste løpere, folk som er overvektige, gravide og personer som bruker sko som ikke gir den nødvendige støtte.

Plantar fasciitis er forårsaket av ørsmå tårer i plantarfascien. Plantarfascien er den delen av foten som fungerer som en støtdemper og støtter buen på foten din. Over tid, kan de små tårer og repetitivt strekking av denne delen av foten tillate fascia blir betent og irritert.

For å nøyaktig diagnostisere plantar fasciitt, ​​vil legen ofte ønsker å kjøre noen imaging tester som en x-ray eller MR. Disse testene er pålagt å sikre at det ikke er en annen underliggende årsaken til smertene, for eksempel et bein anspore eller klemt nerve som forårsaker smertene. Når en diagnose er gjort, vil legen din anbefale en passende behandling.

Steroidbehandling

Selv om det finnes mange typer av behandling som er tilgjengelige for å bekjempe plantar fasciitis, er kortikosteroider ofte brukt i behandling av tilstanden når den er fanget tidlig. Jo tidligere i behandlingen steroider administreres, jo bedre sjanse til en vellykket utvinning. Før anbefale steroidbehandling injeksjoner for denne tilstanden, vil legen ønsker å være sikker på at det er denne tilstanden forårsaker problemet, og ikke noen form for svulst, som steroider kan faktisk forverre visse andre fotproblemer. For eksempel kan steroidinjeksjoner ha en negativ innvirkning på tumorvekst ved å oppmuntre svulsten til å vokse seg større. Studier viser at steroidinjeksjoner har vært vellykket i nesten 70 prosent av pasientene som er berørt med denne tilstanden.

Injeksjoner

Steroid injeksjoner gis i legens kontor på poliklinisk basis. I løpet av behandlingen avhenger av alvorlighetsgraden av tilstanden og suksessen til kortikosteroider ved å administrere smerte og oppmuntre til ombygging av friskt vev. Du vil føle en viss brodd, som å få et skudd, når injeksjonen gis. Aktuelle anestesimidler kan gis for å lindre smerten av injeksjon ved behov.

Hva er behandlingen for Bicipital Tendinitt?

Bicipital tendinitt, også referert til som biceps senebetennelse, er irritasjon og betennelse i biceps. Den biceps forbinder biceps muskelen til overarm og skulder. Denne senen hjelper til med å løfte, nå, dra eller kaste og repeterende bevegelser som disse kan føre til bicipital tendinitt.

Symptomer

Symptomer på bicipital tendinitt kan omfatte smerte i forsiden av skulderen. Smerten kan forverres når du løfter armen over hodet, eller når du utvider arm ut foran. Den smertefulle området kan være rød, hoven og øm å ta på. Smerte er verre først i morgen eller om natten. Snapping lyder kan bli hørt når du flytter armen eller skulderen.

Typer behandling

Behandling vil innebære hvile, is-applikasjoner, smertestillende midler og rehabiliteringsøvelser. Den skadde området bør holdes fra enhver aktivitet og en slynge kan gis for å hvile armen. Bruk is noen få timer i 10 til 15 minutter de første dagene etter skade for å lette betennelser. Over-the-counter medisiner som Advil eller Aleve kan lindre smerte. Kortikosteroid injeksjoner kan gis for alvorlige skader i biceps.

Betraktninger

Biceps tendinitt må hvile i minst 3-6 uker for sene til å gro skikkelig. Lys stretching og rehabilitering terapi kan tillates etter en hvileperiode. Rehabilitering øvelser kan omfatte skulder flexing som innebærer å strekke armen ut foran så løfte den over hodet. Lette krøller bære å løfte en boks med suppe til skulderen og ned igjen.

Advarsler

Rehabilitering øvelser bør bare forsøkes etter at senen har hatt tilstrekkelig tid til å hvile. Når du starter treningen, går sakte. Stopp eller skalere tilbake terapi hvis smertene forverres. Du må vente på legen din godkjenning før retur til enhver sportslig aktivitet.

Forebygging / løsning

Varm opp ved å strekke før noen form for sportslig aktivitet og kjøle seg ned når du er ferdig. Bruk is hvis du plutselig føler biceps smerte og la senen å hvile i noen dager. Rådfør deg med legen din når du endrer et treningsprogram. Legen din kan også gi deg råd om hva øvelser bidra til å styrke biceps muskel og sene.

Behandling og Kliniske resultater av bicepsen senebetennelse

Biceps tendinitt beskriver betennelse i sene i biceps muskelen. Denne betennelse fører til smerte i de fremre partier av den øvre arm og skulderen.

Årsaker

Denne typen senebetennelse vanligvis oppstår på grunn av en idrettsskade, ofte med overforbruk av skulderen og armen.

Behandling

Biceps tendinitis vanligvis ikke krever kirurgi og kan behandles effektivt med en kombinasjon av forskjellige fremgangsmåter. Medisiner, fysiske øvelser og bruk av isposer kan avlaste senebetennelse.

Typer medisiner

Anti-inflammatoriske legemidler kan redusere betennelser og smerte. Kortikosteroid injeksjoner kan også anvendes direkte på stedet av inflammasjon.

Recovery

Det kan ta litt tid å komme seg helt fra biceps tendinitis. Milde skader kan leges i løpet av bare noen få uker, mens mer alvorlige skader kan ta mer enn seks uker å helbrede.

Når skal gjenoppta aktivitet

Pasienter bør unngå aktivitet som forverrer senen. Du kan gå tilbake til normal aktivitet når du kan fritt bevege skulderen uten å kjenne smerte, og du har full styrke i den elendige felles.

Teknikk for Administrasjon subkutant insulin injeksjoner

Personer med type I diabetes krever insulin injeksjoner fordi kroppene deres ikke produserer insulin, og derfor ikke kan kontrollere blodsukkernivået i blodet. Personer med type 2 diabetes, eller høyt blodsukker, kan ikke være i stand til å kontrollere blodsukkernivået med oral medisiner eller diett alene og trenger insulin i tillegg. En måte å levere den nødvendige insulin er gjennom subkutane injeksjoner, eller skudd inn i huden.

Klar Injection

Vask alltid hendene før injeksjonen. Observer insulin flasken, se etter misfarging, klumper eller krystaller. Ta sprøytestemplet, trekke tilbake for å fylle sprøyten med luft til ønsket dosering. Sett nålen inn i gummiproppen på toppen av insulin flasken og sprøyt luften. Deretter snu flasken opp ned og trekker insulin inn i sprøyten ved å trekke i stempelet. Dobbeltsjekk at du har riktig dose. Sjekk om det er luftbobler. Hvis det er noen, trykker sidene av sprøyten, slik at de stiger til toppen. Da slipper bobler med stemplet, og nok en gang trekke riktig dose opp i sprøyten og fjern nålen.

Forbereder injeksjonsstedet

Knip en tykk hudfold. Unngå muskel, føflekker eller arr. Dessuten tillater en 2-tommers diameter området rundt navlen å forbli injeksjon fritt. Beste nettstedene er de med nok fettvev, vanligvis magen, lår, rumpe og baksiden av armene. Rotere injeksjonssteder, etterlot seg en finger bredde mellomrom mellom områder.

Injisering av Insulin

Hvis du har en tilstrekkelig fett laget, injiserer rett inn i huden, i en 90-graders vinkel. Hvis injeksjonen er for et barn eller slank person, kan en 45-graders vinkel være å foretrekke. Skyv nålen rett i, og injisere insulinet ved å skyve stempelet jevnt helt til insulin er gått inn i kroppen. Justere hastigheten på injeksjoner til du finner den mest komfortable måten. Vent i noen sekunder før du slipper klype huden og trekker ut nålen. Kast kanylen raskt i en spesiell beholder for skarpe gjenstander.

Måter å hjelpe Cure skulder Tendinitt

Skulder senebetennelse er betegnelsen for betennelse i senene i rotator cuff eller den øvre enden av biceps muskelen. Det kan skyldes mange årsaker, inkludert arbeidsplass overforbruk eller repeterende bevegelser, aldersrelatert degenerasjon, direkte innvirkning eller deltakelse i idretter som baseball, svømming og tennis. Mens ubehag forbundet med skulderen tendinitt kan være betydelig, har teknikker blitt utviklet for å helbrede eller minske dens effekter.

Symptomer på skulder Tendinitt

Hvis du opplever virkningene av skulder senebetennelse, kan symptomene er smerter eller uforklarlig svakhet forbundet med overhead bevegelse og ømhet sentrert på den berørte senen. Smertene dine kan være verre om natten, spesielt hvis du sover på den berørte skulderen. I noen tilfeller kan du oppleve en snapping følelse i skulderen.

Egenomsorg alternativer

Behandling for skulder senebetennelse vanligvis begynner med egenomsorg alternativer. Hvis skulderen er i smerte, må du midlertidig stanse noen aktiviteter eller bevegelser som forverrer tilstanden din. Det er ikke nødvendig å stoppe all aktivitet; bare sørg for at du beskytter skulderen din. Prøv å bruke kjøleelementer til skulderen i 20 minutter om gangen, huske å unngå direkte kontakt mellom is og hud. Du kan også være lurt å bruke en ikke-steroide anti-inflammatoriske (NSAID) smertestillende som for eksempel aspirin, naproxen (Naprosyn, Aleve) eller ibuprofen (Motrin, Advil) for å kontrollere ubehag. Vær oppmerksom på at NSAIDs er i stand til å forårsake leverskader, nyre og mageproblemer. Sørg for å følge anvisningene i ethvert produkt du bruker, og ikke overmedicate.

Medisinsk behandling

Hvis smertene ikke blir bedre, bør du oppsøke lege for en full diagnose og eksamen. Etter å ha bekreftet tilstedeværelsen av senebetennelse (i motsetning til skulder impingement eller annen mulig skade), kan han velge å videre behandle din skade gjennom strenge immobilisering av skulderen din. Han kan også ta din smerte gjennom bruk av et kortikosteroid. I så fall vil han trolig injisere denne kraftige anti-inflammatorisk sammensatte direkte inn i området av den skadede sene. I mange tilfeller gir kortikosteroid injeksjon dyp smertelindring, men disse medikamentene vil gjøre noe for å løse de underliggende forholdene som gjorde at din senebetennelse. I tillegg kan bruk av kortikosteroider faktisk svekke senen, som fører i ekstreme tilfeller til seneruptur. Konsultere legen din grundig for å forstå risikoen og fordelene ved denne tilnærmingen.

Fysioterapi

Når smertene blir tilstrekkelig kontrollert, kan legen anbefale at du besøker en fysioterapeut for å lære øvelser for å styrke skulderen din. Ved å bygge opp musklene forbundet med sener, vil du tillate dem å kompensere for stress som vanligvis bidrar til senebetennelse utvikling. Hvis du er en idrettsutøver eller sport entusiast, kan det hende at terapi også inkluderer omskolering av bevegelsene du vanligvis bruker under sportslige aktiviteter. Selv små justeringer i teknikken kan forbedre din motstand mot fremtidig skade.

Kirurgi

I noen tilfeller er seneskader omfattende nok til å kreve kirurgisk reparasjon. Dette kan skje hvis senen selv er revet, eller hvis bein eller et bein anspore trenger seg inn i området normalt reservert for sene. Legen vil gjøre en vurdering om behovet for kirurgi, og anbefaler hvordan du går frem.

Botemidler for Tendinitt

Tendinitis oppstår når inflammasjon utvikles i en eller flere av sener. Selv om tilstanden er vanlig i skuldre, håndledd og albuer, kan tendinitt utvikle seg i noen sene. Vanlige symptomer er smerter, ømhet og hevelse; og senebetennelse vanligvis resultater fra en skade. Men heldigvis finnes det måter å kurere senebetennelse og stoppe betennelser.

Rest

Velg dine aktiviteter med omhu, og unngå aktiviteter som irriterer skaden. For eksempel, hvis tendinitis utvikler seg i skulderen, kan aktiviteter som tennis og andre idretter forverre symptomer og forlenge skaden. Holde skadet sene immobilisert med en slynge eller bandasje også fremmer helbredelse.

Påfør Ice Pad

Anvende en is eller kald pakke direkte til skadelidte sene reduserer betennelse og hevelse. Bruk en ispose eller en pakke med frosne grønnsaker. Pakk pakken i en tørr klut for komfort, og bruke den til din skade flere ganger om dagen i 20-minutters intervaller.

Elevation

Hevelse er et symptom på senebetennelse. Hvis tendinitis oppstår i underkroppen, holde beinet eller skade forhøyet for å redusere hevelse. Plassere flere puter under beinet, og holde den skadde beinet hevet over ditt hjerte. Drikke mye vann og redusere natrium inntaket kan også bekjempe hevelse.

Medisiner

Hjem rettsmidler for senebetennelse inkluderer over-the-counter smertestillende midler som ibuprofen, paracetamol og aspirin for å lette smerter. Hvis disse medikamentene er ineffektiv, kan leger anbefale en steroid injeksjon for å stoppe betennelser og smerter. Andre alternativer er resept-styrke aktuelle medisiner.

Fysioterapi

I alvorlige tilfeller kan fysisk terapi bli nødvendig for å kurere tendinitt. Med hjelp av en fysisk terapeut, vil du preform en rekke øvelser som skal styrke skadde sener og bedre mobilitet. Terapi kan redusere smerte og hjelpe deg å gjenoppta normale aktiviteter raskere.

Behandling av Tendinitt

Tendinitt utvikler seg når en sene blir irritert eller betent, forårsaker smerte. Tilstanden kan utvikle seg i noen sene, noe som er en snor feste en muskel til et bein, men det er mest utbredt i skuldre, albuer, hæler og håndledd. Skader som forstuinger eller stammer kan forårsake senebetennelse, men oftere, utvikler tilstanden fra overforbruk eller repeterende bevegelser. Vanlige symptomer på tilstanden er smerter og ømhet i det berørte området. I noen tilfeller kan noen mild til moderat hevelse også utvikle.

Medisiner

Senebetennelse kan være en smertefull tilstand, så over-the-counter smertestillende midler er ofte et første skritt for behandling. Ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler som Aleve og Advil er et godt valg for smertelindring. Legen kan også foreskrive et kortikosteroid som behandling. Aktuelt versjoner av kortikosteroider er tilgjengelige for å bli brukt til det berørte området, men injeksjoner er et annet alternativ. Injeksjoner utgjøre noen risiko, men fordi gjentatte injeksjoner kan svekke senen og gjøre det mer sannsynlig til å sprekke.

Home Care

Resten er en viktig del av behandlingen ved tendinitis. Å hvile det berørte området, unngå aktiviteter som forårsaker smerte. For å bidra til å lindre smerten, ice området for 15 til 20 minutter flere ganger hver dag. Mens glasur området, kan du prøve å holde det hevet over hjertet for å hindre eller redusere hevelse. I tilfelle området er hovent, pakk den med plaster eller wraps inntil hevelsen avtar.

Terapi

I noen tilfeller kan en fysioterapeut hjelpe folk med senebetennelse ved å utvikle et sett med øvelser for å styrke de berørte sene og de omkringliggende muskelgrupper. Disse øvelsene, som kan inkludere vektbærende eller range-of-motion aktiviteter, vil trolig må gjentas regelmessig for å bygge opp styrke og bidra til å unngå smerter fra senebetennelse.

Kirurgi

I alvorlige tilfeller, eller når senen har sprukket, kan kirurgisk reparasjon være nødvendig. Når tendinitis påvirker mobilitet eller når senen er helt løsrevet, kan kirurgisk reparasjon bidra til å gjenopprette normal funksjon. Det er viktig å merke seg at kirurgi er normalt ikke brukes til behandling av senebetennelse. De fleste tilfeller av tilstanden kan effektivt behandles med hvile og smertestillende midler.

Radiesse Teknikker

Radiesse Teknikker


Radiesse er en dermal filler som brukes i ansikts-området for å reversere effekten av ansikts lipoatrofi eller ansikts sløse. Sunken kinn og en hul ser ansiktet beskrive de typiske resultater fra ansikts lipoatrofi. Det er en bivirkning av medikamenter som er tatt for HIV hos mange pasienter. Plastiske kirurger bruker Radiesse for kosmetiske formål og benytter ulike teknikker i bruken.

Skin Injection

Radiesse blir injisert inn i huden av pasientens ansikt. Radiesse inneholder kalsium hydroxylapatite, beskrevet som mikrosfærer av selskapets hjemmeside. Produktet suspenderer mikrokulene i en vann-basert gel. Foruten en filler for å endre pasientens utseende, er Radiesse fremmet som stimulerer kroppen til å produsere ny kollagen som naturlig vil fylle ut ansiktet. Dette fungerer for både ansikts lipoatrofi og ansikts folder og rynker.

Forinnsprøytningen

Legen vil diskutere og identifisere områder for injeksjon med deg, og da vil innhente samtykke. Hun vil da gjelde en aktuell bedøvelse, nerve blokk eller is til nummen i ansiktet. En ikke-permanent penn vil indikere steder eller områder i ansiktet for injeksjoner. Hudrensingsprodukt eller alkohol vil bli brukt på injeksjonssteder. Legen vil utarbeide en sprøyte med en skikkelig nålelengde basert på pasient og behandling.

Injeksjon

Flere teknikker finnes for injeksjoner avhengig av ønsket resultat. Dypet av injeksjoner avhenger hud tykkelse og areal. Multiple injeksjoner kan foretas i et område i en teknikk kjent som Fanning. Det beste er å sprøyte inn det på ulike nivåer for maksimal effekt. Lineær threading innebærer parallelle injeksjoner langs brettelinjene. Kombiner de teknikker for å oppnå visse ønskede resultater.

Post-Injection

Plastisk kirurg massasjer og muggsopp ansikts-området etter injeksjoner. Dette jevner ut ansiktet og retter eventuelle områder med for mye eller for lite filler. Påfør antibiotika krem ​​til injeksjoner "flekker å bekjempe infeksjon rundt nålen inngangspunkter.

Hip Tendinitt Treatment

Hip tendinitt normalt oppstår når musklene rundt hofteleddet kapsel bli skadet eller anstrengt, noe som medførte at sener fester disse musklene til hoftebenet bli irritert og betent. Behandlinger for hip senebetennelse er varierte, og de fleste former for behandling er utformet for å redusere irritasjon og betennelse i betent hofte sener og tilhørende mykt vev i det hippe området.

Rest

Hip tendinitt, spesielt gjentakende episoder, vanligvis et resultat av overforbruk eller over-straining av musklene rundt hofteleddet. Flere sterke, tykke sener fester disse musklene direkte til hofteleddet. Når musklene blir anstrengt eller betent, vedlagte sener ofte bli forverret og betent, en tilstand som er referert til som senebetennelse. Bare hviler hip muskler og sener er det beste løpet av behandling for hip senebetennelse. Dette betyr å avstå fra enhver fysisk aktivitet som over-påkjenninger eller overtaxes hofteleddet og de tilhørende mykt vev i hofte og lyske området. Etter en periode med hvile, hevelse og betennelse i hofteleddet muskler og sener raskt avtar. Mange ganger en lengre periode med hvile og avstå fra altfor fysiske typer aktiviteter er alt som trengs for å helbrede et anfall av hip senebetennelse.

Fysioterapi

I tillegg til hvile, hip senebetennelse behandling mange ganger omfatter ulike fysioterapi modaliteter inkludert massasje, bruk av varme eller kalde til den smertefulle betent område og elektrisk muskelstimulering. De viktigste målene for disse typer behandling er å redusere hevelse og betennelse i hofte muskler og sener, og for å øke blodstrøm og sirkulasjon til skadde og betent område, noe som bidrar til å øke frekvensen og hastigheten på bløtvevstilhelingen og reparasjon. Avhengig av alvorlighetsgraden av hip smerte og irritasjon forårsaket av hip senebetennelse, kan fysioterapi startes umiddelbart etter symptomer eller kan settes i gang etter en kort periode med hvile eller når betennelse og hevelse har sterkt stilnet.

Hip Stretching

Forsiktig strekke musklene om hofteleddet, inkludert hip flexors, extensors, quadriceps og hamstrings, er en effektiv behandling for hip senebetennelse. Mange ganger smertefulle, betente hip muskler og sener stramme opp og krympe i lengde, noe som øker hip stivhet og ytterligere forverrer den allerede irriterte området. Utføre en grundig strekker rutine konsekvent bidrar til å holde hip muskler og sener fleksible, langstrakte og litt beskyttet mot ytterligere skade. De fleste strekker regimer begynne når smerte og irritasjon har sunket nok til å gi rom for et bredt spekter av stretching bevegelser. Strekninger er gjort sakte i en jevn, kontrollert måte, og noen strekninger som forårsaker sterke smerter er motet.

Anti-inflammatorisk / smertestillende medikamenter

Anti-inflammatoriske medisiner eller ulike over-the-counter smerte medisiner er ofte foreskrevet for behandling av hip senebetennelse. Ved å bidra til å redusere mengden av bløtvev irritasjon og betennelse, og ved å redusere mengden av smerte og ubehag, kan disse typer medisiner hjelpe fremskynde helbredelsesprosessen, og at den enkelte å gå tilbake til sitt tidligere nivå av fysisk aktivitet. Mange anti-inflammatorisk og smertestillende-medisiner er tilgjengelige uten resept og fungerer svært godt i milde til moderate tilfeller av hip senebetennelse. For mer alvorlige hip senebetennelse tilfeller kan reseptbelagte medisiner være nødvendig.

Steroid injeksjon

I sjeldne tilfeller av svært smertefullt og / eller langvarig hip senebetennelse, kan en steroid injeksjon være foreskrevet for å redusere smerte og fremskynde helbredelsesprosessen av de betente, irriterte sener og bløtvev. Steroidinjeksjoner er effektive for å redusere smerte og hevelse, og de blir ofte brukt til å behandle vanskelige tilfeller av hip bursitt, hofte og kne Artrose smerte, og smerter forårsaket av bein sporer. Normalt er et steroid injeksjon blandet med en aktuell bedøvelse og injisert direkte inn i smertefulle området. En annen, og noen ganger tredje, injeksjon brukes hvis den første injeksjonen ikke klarer å produsere tilstrekkelige resultater. Langvarig bruk av steroidinjeksjoner er sjelden anbefales, da det kan føre til en rekke negative bivirkninger, men kortvarig bruk av steroidinjeksjoner er en trygg og effektiv behandlingsform.

Hvordan du injiserer Intramuskulære Arm Injeksjoner

Hvordan du injiserer Intramuskulære Arm Injeksjoner


En intramuskulær injeksjon injiserer medisin dypt inn i muskelen laget i stedet for rett under huden. Mens tanken på å administrere en intramuskulær injeksjon på deg selv eller noen du bryr deg om kan være litt skremmende, kan det være en viktig del av behandling av en rekke forhold. Med litt trening, kan denne enkle prosedyren bli andre natur. Forstå teknikk for å utføre en IM injeksjon er første skritt til å erobre din frykt og lære å gjøre det godt.

Bruksanvisning

•  Samle elementene som er nevnt ovenfor, slik at de vil være i nærheten når du trenger dem.

Velg det beste arm for å administrere injeksjonen. Velg et injeksjonssted som er gratis fra arr, støt og andre hudirritasjoner. Gi injeksjon i deltamuskelen i overarmen, ikke i de omkringliggende fettområder.

Vask hendene godt, og sette på hansker.

Rengjør området der du skal injisere medisin med en alkohol tørk. La huden tørke naturlig, som blåser eller vifting vil lede bakterier til området.

Ta hetten av nålen, og sett den inn i medisinering hetteglasset. Snu hetteglasset opp ned og trekker den foreskrevne mengde væske ned i sprøyten. Eliminiate eventuelle luftbobler ved å peke nålen oppover og forsiktig flicking siden av sprøyten. Trykk sprøytestempelet sakte til luftboblene ut av sprøyten. Sett på en ny kanyle til sprøyten etter dette trinnet, slik at nålen vil være skarpt for injeksjon, hvis ønskelig.

6. Ta tak i sprøyten med tre fingre, slik du ville holde en penn. Press forsiktig med den andre hånden og spre huden i området du skal injisere.

Sett nålen inn i huden i en 90-graders vinkel med en rask, dart-lignende bevegelse, slik at nålen vil trenge gjennom huden lett. En langsom, trykkende bevegelse gjør bildet mer smertefull. Du vil vite at nålen er satt helt inn når det ikke lenger er synlig.

8. Hold sprøyten på plass, og nøye la gå av huden med den andre hånden. Bruk den ledige hånden til å trekke sprøyten er stempelet litt tilbake. Hvis det er blod i sprøyten, trekk ut nålen og starte på nytt. Fortsett til neste trinn hvis sprøyten er fri for blod.

Injiser medisinering med jevnt press. Når sprøyten er tom, raskt å trekke ut nålen.

Hold et stykke gasbind mot injeksjonsstedet, og deretter dekke området med en liten bandasje.

Kast nålen korrekt.

Hvordan Heal Tendinitt

Tendinitt oppstår når en sene blir betent, hoven, eller irritert, vanligvis på grunn av overforbruk, skade eller alder. Ifølge National Institutes of Health, er albuen, hæl, skulder og håndledd mest berørt. Symptomer omfatter smerter i det berørte senen som kan være verre om natten eller etter bevegelse eller aktivitet. Behandling for å helbrede tendinitis er viktig, som langvarig betennelse kan øke risikoen for seneruptur eller andre skader.

Bruksanvisning

Hvordan Heal Tendinitt

Hvil betente senen å oppmuntre healing og hindre ytterligere skade. The American College of Rheumatology advarer om at du fortsetter å bruke det berørte senen kan forverre symptomene og forsinke restitusjonen. En spenne kan brukes for å immobilisere lem mens helbredelse finner sted.

Hev benet over nivået på hjertet ditt til å redusere hevelse og betennelse. Dette er spesielt viktig følgende aktivitet, når svelling er vanligvis mest alvorlige. Bruk puter til å støtte opp benet eller armen når du sitter og sover.

Ice armen eller benet for å redusere hevelse og smerte. The Cleveland Clinic anbefaler vekslende varme og is i perioder på 20 minutter flere ganger hver dag. Isposer er tilgjengelig på de fleste apotek.

Utvikle en fysioterapi plan med legen din. Deltagelse i målrettede øvelser vil strekke og styrke berørte senen, påskynde utvinning og minimere risikoen for fremtidig skade på samme sene.

Ta en over-the-counter non-steroide anti-inflammatoriske medisiner for å lindre smerte og redusere betennelser. NSAIDs bør kun brukes kortvarig på grunn av risiko for blødning, sår og lever komplikasjoner advarer Mayo Clinic.

Få injeksjoner av steroider direkte inn i seneskjede å oppmuntre healing og redusere hevelse og smerte. Mens disse injeksjonene gir ofte rask og effektiv lindring, kan gjentatte injeksjoner føre til seneruptur eller svekkelse, ifølge Mayo Clinic.

Enig til kirurgi for å klippe bort skadet og inflammatorisk vev rundt det berørte senen. Din kirurg kan forkorte eller forlenge senen for å gjenopprette funksjon og hindre ytterligere skade oppstår. The Cleveland Clinic sier at senekirurgi fokuserer på å fjerne senen fôr for å inspisere for tårer og deretter reparere eventuelle skader oppdaget under prosedyren.

Nexium hydroksokoboltamin Injeksjon bivirkninger

Nexium, et medikament som brukes til å behandle acid reflux sykdom, noen ganger fører til en vitamin B12 mangel. Den hydroksokobalamin injeksjon er en form for B12. Nexium og hydroksokoboltamin dele noen vanlige og alvorlige bivirkninger, og en lege må kanskje finne ut hvilken medisin som er årsaken til komplikasjoner.

Om Injection

Hydroksokoboltamin, en kunstig form av B12, injiseres direkte inn i en muskel som anvist av lege og kan administreres hjemme når pasienten lærer riktig teknikk.

Risiko for B12 mangel

Selv en mindre B12-mangel kan føre vaklende bevegelser og ustøhet, muskelsvakhet, inkontinens, lavt blodtrykk, humørforstyrrelser, psykose og demens, ifølge Medline Plus.

Vanlige problemer

De mest vanlige bivirkningene av injeksjonen er mild diaré, kløe, økt blodtrykk og rød urin. Utslett og hevelse er mulig, men kan også være forårsaket av Nexium.

Alvorlige bivirkninger

Alvorlige reaksjoner kan omfatte hevelse eller irritasjon i øyne, problemer med å svelge, oppkast og alvorlig allergisk reaksjon. Nexium kan også forårsake slike bivirkninger i sjeldne tilfeller.

Forsiktighetsregler

Dette injeksjon bør brukes med forsiktighet hos de med lave nivåer av kalium, gikt og enkelte øyesykdommer og høyt blodtrykk. Fortell legen din om eventuelle sykdommer du har.

Spinal Disc Pain Injeksjon prosedyrer

Ryggsmerter er en vanlig helseplage. The University of Washington Medicine nettsiden anslår at opptil 80 prosent av amerikanske voksne har opplevd slike smerter en gang i sitt liv. Det kan utløses av en skade på ryggraden, eller kan være resultatet av en lidelse så som osteoartritt, skiveprolaps eller spinal stenose. Injeksjoner i spinal plater i området for ubehag kan gi midlertidig lindring, samt viktig diagnostisk informasjon.

Pinpointing Pain Source

Enten du konsultere en orthopedist eller en smerte spesialist for rygg eller nakke din smerte, vil den første bestillingen av virksomheten være å få røntgen eller MRI (MRI) i området av ryggraden som synes å være kilden til din smerte. Slike bilder, spesielt MRI, gi leger med en titt på områder der plater vise patologi som indikerer forringelse eller traumatisk skade. Disse bildene har også et innblikk i områder der nervene spennende ryggsøylen blir bragt mot av rygghvirvelstrukturen.

Diagnostisk verdi av injeksjoner

Selv om røntgen eller MRI kan synes å indikere en eller flere plater som kan være årsaken til problemet, kan ingen definitive konklusjoner trekkes fra disse bildene alene. Legen din vil trolig foreslå at du har en rygg plate injeksjon i et forsøk på å bekrefte om den mistenkte plate eller plater er årsaken din smerte. En injeksjon som lindrer smertene dine er ansett som en positiv diagnose at platen er minst delvis ansvarlig for din smerte. Hvis flere plater er injisert, og ingen lettelse er produsert, kan legen din foreslå at andre områder i rygg struktur, slik som fasett leddene, injiseres for å se om lettelse kan oppnås gjennom disse midlene.

Injeksjon prosedyrer

Den generelle overskriften for de fleste spinal injeksjonsprosedyrer er epidural steroid injeksjon (ESI), ifølge nettsiden til Mayfield Clinic. De tre injeksjonsteknikker som faller inn under ESI overskriften er caudal blokk, transforaminal og translaminar. Hver av disse teknikker beskriver tilnærming legen tar ved injisering ryggraden. Forberedelsene til hver enkelt er i utgangspunktet den samme. Du ligger med ansiktet ned på et bord, og området rundt injeksjonsstedet er sterilisert, hvoretter en lokal bedøvelse, slik som lidokain, administreres til nummen området. Ved hjelp av gjennomlysning for veiledning, injiserer legen en nål inn i målområdet, og leverer et sterkt kortikosteroid til området. Hele prosedyren tar bare 10 til 15 minutter, etter som du vil bli observert kort før han ble løslatt for å dra hjem.

Teknikker

I et hale blokk ESI er nålen sprøytes inn i hale kanalen ved foten av lumbalcolumna, ifølge All About Back Pain nettside. For en translaminal, eller translumbar, ESI, er nålen settes inn i epiduralrommet mellom to av ryggvirvlene, mens i transforaminal ESI, er injeksjon gjort nær en nerverot som kommer ut av spinalkanalen og vertebra gjennom en åpning som kalles foramen.

Hva er moderat supraspinatus tendinitt?

Supraspinatus tendinitt er en skeletomuscular tilstand som påvirker skulderen. Det er den vanligste skulder sykdom for personer i alderen 25 til 50.

Årsaker

Årsaker til supraspinatus tendinitt inkluderer repetitive bevegelser i skulderen, spesielt overhand bevegelser som i tennis eller kaste en baseball eller fotball. I om lag 30 prosent av tilfellene, er det et resultat av direkte traume.

Symptomer

Symptomer på supraspinatus tendinitt starter med generell skuldersmerter, som generelt blir sterkere når du beveger armen sidelengs eller opp og over hodet. Smerte øker over tid dersom behandling ikke er tatt.

Diagnose

Diagnosen er vanligvis laget gjennom en fysisk undersøkelse, og en MR kan gjennomføres på skulderen for å bekrefte diagnosen og utelukke lignende forhold, som for eksempel impingement syndrom.

Behandling

Anti-inflammatoriske medisiner, kortison injeksjoner og range-of-motion øvelser er de vanligste konservative behandlinger for supraspinatus tendinitt. Kirurgi blir vanligvis ikke utført, med mindre det er ekstrem skade på sener eller en langvarig svikt i konservativ behandling.

Prognose

De fleste pasientene som er berørt av supraspinatus tendinitt blir helt friske etter konservativ behandling, og pasienter som velger kirurgiske inngrep har også en utmerket sjanse til å vende tilbake til full, uhindret styrke.

Injeksjoner for TMJ Pain

Kjeveledd og muskelsykdommer (TMJ) kan føre til kroniske smerter. Injeksjoner for TMJ kan være gunstig for å redusere smerte og gjenopprette funksjon av leddet.

Identifikasjon

Ifølge The American Academy Of Orofacial Pain, TMJ forekommer i ca 10 til 25 prosent av befolkningen. Selv om denne tilstanden kan påvirke noen, er det mest vanlig hos kvinner i tidlig voksen alder. TMJ påvirker kjeveledd og masticatory muskler.

Symptomer

Noen av symptomene forbundet med kjeveleddet er kronisk smerte, begrenset bevegelse av kjeven og støy i den felles ved bevegelse.

Non-invasiv behandling

Leger vanligvis prøver ikke-invasive behandlinger før du går videre til injeksjoner. Noen av disse behandlingene kan omfatte fysioterapi, antidepressiva, okklusale splinter og hvile.

Invasive behandlinger

Hvis ikke-invasive behandlinger mislykkes i å frembringe smertestillende, da mer invasive teknikker kan anvendes. Injeksjoner av botulinum toxin (Botox) har blitt brukt når muskel knuger og tilbakevendende forskyvning av kjeven er en faktor. Injeksjoner av steroider og hyaluronsyre har også blitt benyttet.

Betraktninger

Pasient britiske nettstedet bemerker at mens injeksjon behandlinger for TMJ smerte med hyaluronsyre og Botulinum toxin blir brukt, er usikkert deres effektivitet. TMJ pasienter som ikke kan få smertelindring kan kreve kirurgi.

Hvordan gi intramuskulære injeksjoner for de nyfødte

Å gi medisiner til pediatriske pasienter kan være utfordrende. Noen ganger er det fordi de ikke forstår behovet for medisiner eller bare rett og slett ikke ønsker det. Pediatriske pasienter kan ha traumatiske opplevelser når det gjelder å motta injeksjoner. Når gi medisiner ved injeksjon, er sikkerhet en topp prioritet; derfor er det viktig å bruke riktig teknikk.

Bruksanvisning

Hvordan gi intramuskulære injeksjoner for de nyfødte

•  Vurdere barnets tidligere erfaring med å motta injeksjoner. Dette vil gi deg en idé om hva du kan forvente og hvordan å forberede ham for injeksjon. Hvis du er en medisinsk omsorgsperson, spør sine foreldre om han har allergi mot noen medisiner, og hva hans allergisk reaksjon var. Sørg for at han ikke er allergisk mot medisiner du er i ferd med å gi.

Klargjør medisinering. Velge riktig sprøyte og kanyle til injeksjon. Trekk medikament i sprøyten. Samle utstyret du trenger for å gi injeksjon, inkludert spritservietter, bomull baller og bandasjer. Bestem deg for hva kroppsdel ​​du vil gi injeksjonen.

Forklar prosedyren til barnet om det er alder hensiktsmessig og hans foreldre. Vis ham hvor du vil gi ham injeksjon og fortelle ham hvorfor han får den. Dersom barnet har noen spørsmål, svare dem sannferdig, uten å forårsake noen frykt.

Spør pasientens foreldre eller en annen sykepleier til å holde pasienten og ta på deg hanskene. Tørk området hvor du vil sette injeksjonen med spritservietter, vent til området for å tørke og plassere nålen i en 90 graders vinkel. Mens sprøyten holdes som en dart, raskt sette det inn i huden, og deretter aspirer. Å aspirer, sørg sprøyten er stødig, og trekk ut stempelet og se på kammeret av sprøyten som du gjør dette. Det bør ikke være noe blod i sprøytekammeret. Hvis det ikke er blod, gir injeksjon. Hvis det er blod, ikke gi injeksjonen. I stedet får en ny sprøyte og starte på nytt.

Trekk ut sprøyten og massere området med en bomullsdott. Sett et plaster over injeksjonsstedet. Etter injeksjonen, trøste barnet ved kosing eller gi ros for god oppførsel.

Fysioterapi for Tendinitt

En sene er et fleksibelt bånd av bindevev som ligger i kroppen hvor muskler og bein koble til. De er ansvarlige for muskelkontraksjon og evnen til å bevege beina. Senebetennelse er en tilstand der sener er betent, alvorlig hovne og / eller skadet. Senebetennelse er vanligvis forårsaket av repeterende overforbruk av en sene fra å utføre aktiviteter som svømming, maling, raking eller spille gitar. Andre årsaker er aldersrelaterte endringer, sykdommer (leddgikt og diabetes), høyt kolesterol og anatomiske årsaker (dårlig plassert bein eller ledd).

Vanlige typer

De vanligste stedene for senebetennelse å skje er albuen, skulder, kne, hofte, akillessene og basen av tommelen. Tennisalbue påvirker det ytre sene, mens golfalbue påvirker den indre sene i albuen. Skulder senebetennelse inkluderer bicep og rotator cuff skader. Kneet senebetennelse er også kalt "hopperkne" på grunn av overforbruk av kneet når hopping, sykling, dans og mer. Akillessene er den største senen av kroppen. Den forbinder leggmuskelen til hælen. Denne formen for senebetennelse er vanlig hos idrettsutøvere som tilbringer mange timer som understreker dette store senen.

Behandling

Tendinitis må være diagnostisert av en lege eller fysioterapeut gjennom en fysisk undersøkelse. Den innledende behandling av senebetennelse er å hvile den skadde området og unngå aktiviteter og repeterende bevegelser som forverre området. Andre innledende behandlinger inkluderer glasur området snart etter skaden, bruk av splinter og stropper for å beskytte det berørte området og ta over-the-counter anti-inflammatoriske medisiner som aspirin, naproxen og ibuprofen. Hvis du etter en uke, har din senebetennelse ikke bedre, må du konsultere legen din, som kan anbefale Kortikosteroid injeksjoner direkte i det berørte området, fysioterapi og i sjeldne tilfeller kirurgi.

Stretching / Styrking / Massasje

En av de vanligste former for fysisk terapi terapeuten din vil ha deg utføre vil omfatte strekker ledd og muskler rundt senebetennelse i en gradvis rekke økter for å bedre utvalg av bevegelse og fleksibilitet. Dessuten vil milde styrkeøvelser utføres for å forbedre funksjonen til musklene og for å bidra til å helbrede din senebetennelse. Din fysioterapeut vil tildele deg et treningsprogram rettet mot din tilstand og begrensninger. Kjerne styrking av grunnlaget for kroppen (rygg og bekken), spesielt i form av pilates, hjelper senebetennelse i mange former. Massasje av mykt vev er også brukt for å hjelpe helbredelse.

Varme og kalde Therapies

Din fysioterapeut kan også gjelde kule og varme temperaturer til din skadde området, noe som bidrar til å redusere hevelse og stimulere blodsirkulasjonen. Din fysioterapeut kan gjelde en komprimere, pakke og / eller gels direkte på huden din. En ispose kan også brukes i mindre alvorlige skader, og bør ikke plasseres på huden i mer enn 15 til 20 minutter, hver fire til seks timer i tre til fem dager. Andre fysioterapi behandlinger inkluderer hydroterapi (bruk av vann). Din fysiske terapeut kan du suge berørte områdene i visse temperaturer i et boblebad, badestamp eller bassenget, sammen med å gjøre noen vannaerobic.

Ultralyd og elektrisk stimulering

Ultralyd er en form for fysioterapi som bidrar til å helbrede sener ved hjelp av høyfrekvente lydbølger for å slappe muskler og leddbånd. Det øker også blodstrømmen, noe som reduserer hevelse og inflammasjon. Fysioterapeuter vanligvis bruker en håndholdt ultralyd tenke og bruke den over huden i det berørte området, der bølgene kan trenge opptil to inches for målrettet behandling. Elektrisk stimulering terapi innebærer en elektrisk strøm passerer gjennom huden til det berørte området for å bidra til å redusere smerte. Elektrisk stimulering bidrar til å endre nerve conduction og dermed bidrar til muskel kontraktilitet, samt øke blodstrømmen til sener.