Digidexo.com

Hvordan Test for Mold i hjemmet

Hvordan Test for Mold i hjemmet


Når mold vokser i hjemmet det kan utgjøre en fare for helsen til familien din. Mold allergi kan utvikle seg raskt, og de vil ha mange av de samme symptomene som pollen allergi eller kjæledyr allergi. Det er viktig at du teste hjemme for tegn på muggvekst ofte for å beskytte de du bryr deg om.

Bruksanvisning

Test for Dangerous Mold i hjemmet ditt

•  Leie en profesjonell, sertifisert mold inspektør å grundig inspisere ditt hjem hver årene. En mold inspektør har verktøy, utstyr, opplæring og ressurser for å nøyaktig lokalisere og fjerne mugg vokser i hjemmene.

Kjøpe et hjem, gjør-det-selv mold test kit fra en pålitelig online kilde eller fra et lokalt hjem og bygge butikk nær deg.

Insister på at en mold inspeksjon utføres før du kjøper et hus.

Kontakt Environmental Protection Agency for informasjon om deres "Introduksjon til Mold og Mold Remediation for Miljø- og Public Health Professionals" mold kurs (se Resources nedenfor).

Identifisere vanlige kilder til Mold i hjemmet

Søk etter ditt hjem for mugg i disse vanlige steder mellom dine periodiske profesjonell mold inspeksjoner for å holde familien din sunn.

Se under vasker i hjemmet ditt. Små vann drypper fra bad og kjøkkenvasker i mørket under skap er et godt bidrag til muggvekst.

Inspiser dine vegger, gulvlister og tak for tegn på vannskader og mugg. Se etter misfarging, svulmende eller sagging flekker og peeling maling.

Sjekk dusjforheng og erstatte det ofte. Dette er et sted der mold vokser i alles hjem og det er viktig å installere et nytt dusjforheng med noen måneder. En god tommelfingerregel er å erstatte dusjforheng hver gang du bytter tannbørste.

Se inni skap der mold er sannsynlig å vokse. Mat skap er et bra sted for mugg å trives fordi matrester gi det noe å mate på å sette retter bort våt vil gi den fuktigheten den trenger for å overleve.

Rengjør kjøleskapet ofte. Dreneringssumpen nederst fanger mat og fuktighet, og er et ideelt sted for mold å vokse.

Tips og advarsler

  • Test for muggvekst i hjemmet ofte, men ikke glem at muggsopp kan vokse utenfor også. Unngå raker løv og annet hagearbeid fordi mold vil blomstre i mørket og våt under et lag av løv.