Digidexo.com

kloring av lusekam?

Hvordan bruke en lusekam

Hvordan bruke en lusekam


Håndteringen av lus er en uheldig overgangsrite at mange familier må gå gjennom. Selv om det kan gjøre huden klør og krype bare å tenke på det, når du har et tilfelle av hodelus i ditt hjem, er det nødvendig å iverksette umiddelbare tiltak. I tillegg til eventuelle andre behandlinger du bruker, vil du også nødt til å kjøpe og bruke en lusekam å fullt kvitt hår lus og luseegg. Les videre for å lære å bruke en lusekam.

Hvordan bruke en lusekam

Forbered deg på å bruke en lusekam

•  Kjøp en lusekam på apoteket, ser spesielt eller ber om en metall kam. Plast lus kammer er ikke så effektive som de med fortanning.

Coat håret av den berørte person med matolje for å forebygge floker og snarls mens du kjemmer. Oljen har også lagt fordelene med kvalte noen av lus og holde håret våt mens du gre det.

Plasser en komfortabel stol i sterkt sollys eller nær en lysende lampe som gir deg mulighet til å se klart. Seat personen hvis håret du skal gre i stolen, slik at hodet er i øyehøyde og legg et håndkle rundt skuldrene hans.

Sett en bolle med såpe dishwater i fanget, der du kan swish kammen som du bruker den. Vaskemiddel i vannet vil drepe lus og luseegg (lus egg) kjemmet fra håret hennes.

Pin Up deler av håret om det er veldig lang, bruker barrettes eller Bobby pinner.

Bruk en lusekam

Børst eller gre håret med en disponibel hår verktøy for å fjerne eventuelle floker.

Separer en liten del av håret i en seksjon om bredden av lus kam. Det er viktig å ta en liten mengde hår for å tydelig se alle nits og lus.

8. Hold den delen av håret i en hånd og, på den annen side å plassere lus kammen i en skrå posisjon med den buede side av tennene som vender mot hodebunnen.

9. Plasser lusekam nær hodebunnen siden de fleste nits ligger mindre enn en tomme fra hodebunnen.

Rake kammen sakte gjennom den delen av håret ikke mindre enn tre ganger.

Se avsnittet i håret for å sikre at det er fri for lus og luseegg, og pin den ut av veien.

Swish kammen i bolle med såpevann og sørge for at det også er fri for lus og luseegg.

Gjenta denne prosessen til du har finkjemmet alle deler av håret.

Rydd opp etter Bruke en lusekam

14. Skyll innholdet i bollen med såpevann ned i toalettet.

15. Rensemiddel lus kam for gjenbruk ved å koke det i et minimum av 15 minutter, eller ved å dyppe det i en løsning av ammoniakk-vann. Løsningen kan være forberedt ved å legge en ts. av ammoniakk per to kopper varmt vann. Bruk en nailbrush å skrubbe kam, og fjerne eventuelle gjenværende rester med tanntråd eller en gammel tannbørste.

Vask håndklær du brukte og alle klær som ble båret av den berørte personen i varmt vann syklus i vaskemaskinen. Tørk dem godt i en svært varm tørketrommel.

Fjern salatolje fra håret ved sjamponering nøye og gjenta om nødvendig.

Hint

 • Siden gre for lus kan være en krevende prosess hvis du bruker lusekam på et lite barn, bør du vurdere å plassere stolen foran fjernsynet og la henne til å se en film for distraksjon.

Hvordan bruke en lusekam i tørt hår

Hvordan bruke en lusekam i tørt hår


En lusekam kan du oppdage og fjerne lus før de øker i antall, eller spre seg til andre mennesker. De fine tenner av en lusekam også sørge for at du har fjernet alle lus under behandling, samtidig som det gir en enkel måte å sjekke om du er infisert, og hvis antallet lus har gått ned. Lær hvordan du skal gre håret når det er tørt å effektivt ta vare på helsen din og fjerne lus.

Bruksanvisning

•  Påfør din daglige hårbalsam på tørt hår fra rot til tips. Sørg for at håret er helt mettet, og hodebunnen er dekket.

Plasser lusekam mot hodebunnen og sakte og jevnt trekk det fra røttene til spissen. Når du kommer til enden av håret og fjerne kammen, merk mengden lus fjernes. Rengjør lusekam ved å kjøre den under vann, eller å tørke den med en klut eller håndkle. Fortsett å gre til du har dekket hver tomme av hodebunnen og håret.

Bruk lusekam hver fjerde dag, eller oftere ved behov. Ta antall lus som en indikasjon på hvor ofte å gre; store tall innebærer at gre bør gjøres daglig, mens lavere antall lus tillate deg å redusere gre til annenhver dag eller mindre. Kombiner tørrkjemming med lus behandling kremer og sjampoer hvis ønskelig.

Hvordan stoppe og avlaste Scalp Itch Naturligvis

Å ha en kløende hodebunn kan være irriterende og distraherende. En person med denne typen hodebunnen tilstand kan bruke medisinert sjampo, men noen foretrekker naturpreparater. Heldigvis finnes det flere måter å håndtere og forebygge hodebunnen kløe uten bruk av kjemikalier. Når en kløende hodebunn vedvarer etter hjem rettsmidler, kan imidlertid en tur til en lege hjelpe. Noen skalp forhold krever medisinsk behandling.

Bruksanvisning

Behandle kløende hodebunn

Bruk en sjampo eller balsam som er laget av helt naturlige ingredienser og designet for sensitive skin.This kan hjelpe hvis kløe skyldes en sensitiv hodebunn eller allergi mot kjemikalier som finnes i sjampo og balsam.

Reduser frekvensen som du vasker håret. Vaske håret for ofte kan stripe hodebunnen sin naturlige oljer og bidra til kløe.

Hold håret godt fuktet for å hindre uttørking som bidrar til kløe. Velg en lett fuktighetskrem som ikke irriterer hodebunnen eller tette porene. Ifølge Natural-HomeRemedies.org, kan du bruke safflower olje som en fuktighetskrem.

Kjøp hairstyling produkter som er laget av alle naturlige ingredienser som er høstet fra planter. Dette kan lindre kløe som er forårsaket av kontakt med irriterende kjemikalier.

Håndkle tørke håret eller la det lufttørke. Varmen fra fønefunksjon kan tørke hodebunnen nok til å forårsake kløe eller bidra til det.

Drikk mer vann. Drikker for lite vann kan bidra til tørr hud som klør over alt, inkludert på hodebunnen din.

Bli kvitt hodelus. Noen mennesker prøver belegg håret med majones og sette en dusjhette over belagt hår overnight.This kan kvele lus, slik at du kan vaske det ut og gre håret med en lusekam i morgen.

Legg et par dråper tea tree olje til sjampo for å behandle flass, som er preget av hvite flak som kaster fra hodebunnen og bidrar til kløe. Ifølge NaturalHealthnBeauty.com, kan det også bidra til å mette håret med eple cider eddik og pakke inn håret i et håndkle, vaske det ut etter ca 60 minutter.

9. Løsne skalaer av hodebunnen psoriasis eller seboreisk eksem ved å bruke olje til hodebunnen og dekker håret med en dusjhette før du går å sove om natten. Begge forhold er preget av rødlig hud, utvikling av skalaer i hodebunnen og kløe. Ifølge Mayo Clinic, kan mineralolje fungere godt i lindre disse forholdene.

Tips og advarsler

 • Noen ganger sopp og hudsykdommer forårsake en kløende hodebunn og kreve medisinsk behandling. Hvis du har kløe som ikke er lettet etter å ha prøvd naturlig rettsmidler, se en lege eller hudlege.
 • Hodebunnen psoriasis og seboreisk eksem gi lignende symptomer. Men med seboreisk eksem, de reddened flekker av hud er fet mens hodebunnen psoriasis patcher er dekket med skjell som vises sølvfarget. Skalaene av seboreisk eksem er lett å fjerne, mens hodebunnen psoriasis skalaer kan forårsake blødninger ved fjerning. I tillegg kan hodebunnen psoriasis vise seg utenfor en persons hårfestet mens seboreisk dermatitt er usannsynlig å gjøre dette.
 • Ikke klø. Kloring kan ytterligere irritere hodebunnen, noe som gjør det enda itchier. Det kan også forårsake åpne sår til å vises på hodebunnen, noe som kan bli smittet.

Olive Oil Treatment Prosedyre for hodelus

Hodelus er svært smittsomt, spesielt blant barn. Disse små, vingeløse insekter legge sine egg eller luseegg på individuelle hårstrå. De kan være svært vanskelig å se, noe som gjør fjerne dem spesielt vanskelig. Selv om kjemisk-baserte sjampo er et populært middel for lus fjerning, ville noen foreldre foretrekker en mer naturlig måte å fjerne lus. Olivenolje har vært spioneringen som en stor kvelningsmiddel av leger og spesialister, som det er bevist å drepe lus og gjøre nit fjerning mye enklere.

Identifikasjon

Catching lus på sitt tidligste stadium kan være avgjørende i behandling som angrep kan skje ganske raskt. Hvis du ikke ser noen faktiske feil, identifisere at lus er til stede kan være vanskelig. Se etter overdreven hodet skrape og røde irritasjoner på baksiden av halsen. En oppsamling av flass kan også være en indikasjon på at lus er truende. Gjøre en grundig hodesjekk på barnet ditt, på jakt etter små nits følges hårstrå. Skall er tan farget og er på størrelse med en smule, så omhyggelig kontroll er avgjørende. Ta ekstra tid til å se bak ørene og over hårfestet i nakken da disse er hot spots for egglegging.

Olive Oil & Lice

Leger og spesialister både har vært å anbefale bruk av olivenolje som et alternativ behandling for å bekjempe lus i mange år. En uformell test ble gjort av Harvard School of Public Health der forskerne plassert seks lus bugs i olivenolje, og seks lus bugs i en tom beholder. Etter 2 timer, fant de at lus i olivenolje hadde omkommet, mens lus i den tomme beholderen levde i 18 timer. Selv om dette var bare en test, uten formelle funn, mange eksperter på feltet mener olivenolje å være en effektiv kvelningsmiddel, og har hatt stor suksess i sin behandling mot hodelus.

Behandling

På grunn av sin evne til å kvele lus, olivenolje kan brukes på forskjellige måter å behandle denne sta tilstand. En behandling alternativ er å liberalt slukke håret med olivenolje til den er mettet. Dekke hodet med en dusj cap og la olivenolje til å sitte i 8 timer. Sove med olivenolje er en god måte å fordrive tiden. Et annet alternativ som ikke krever så mye tid er å skape din egen lice sjampo. Tilsett 3 ss olivenolje, 1 ts av tea tree olje og 1 ts av eukalyptus olje til en liten mengde vanlig sjampo. La sjampo mix på håret i 30 minutter under en dusj cap. Etter enten behandling, vask håret grundig for å fjerne alle spor av olivenolje. Vær oppmerksom på at det kan ta noen sjampo for å oppnå dette.

Gre

Det neste avgjørende skritt i behandling av lus er nit fjerning. Den mest praktiske måten å oppnå dette på er gjennom gre. Denne prosessen kan virke skremmende, men det er den viktigste del av behandlingen, og bør utføres på riktig måte for å være effektive. Gre mens håret er vått vil gjøre fjerning mye enklere. Dette kan gjøres samtidig som olivenolje behandling er fremdeles i håret, etter skylling eller den ut. Før du begynner å gre, er det nyttig å dele opp håret i seksjoner. Bruk en lusekam eller kam som tenner er tett sammen, og forsiktig gre gjennom. Etter hvert slag, skyll kammen ut i en kopp med vann. Denne prosessen vil tillate deg å se om du skal fjerne nits. Hvis du ser små, brune prikker flytende i koppen, så du er vellykket.

Oppfølging

Riktig oppfølging behandling er avgjørende med lus. På grunn av insekter 'sykliske natur stadig legge egg, er det viktig å fjerne hvert eneste nit. Dersom mengden av nits som du ser i koppen ikke synes å være avtagende etter hvert kam-through, gjenta olivenolje behandling. Gre er en integrert del av prosedyren. Sørg for å følge opp med daglige kam-throughs opp til en uke etter et utbrudd. Målet ditt er å ha en klar kopp vann med ingen nits etter en kam gjennom.

Hjem Utbedring Cures for Ezcema

15 millioner mennesker i USA USA USA har en type eksem (atopisk dermatitt), ifølge National Institute of Health. Selv om eksem oftest rammer barn under 5 år, kan det påvirke voksne også. Mange barn vokse tilstanden mellom 5 og 15. Du kan ikke "fange" eksem fra noen andre eller kurere det, men du kan med hell behandle det med en god at-home rutine.

Årsaker og symptomer

Eksem har flere årsaker, blant annet genetikk, stress eller allergi mot kjemikalier, mat, miljøfaktorer, materialer, vaskemidler eller sigarettrøyk. Du kan utvikle eksem når noen av disse faktorene overbelaster immunsystemet ditt.

"Eksem" er et generelt begrep som beskriver betent hud. Eczema.net beskriver denne tilstanden som "klør som utslett." Du kan få eksem hvor som helst på kroppen din --- selv hodebunnen. Kloring vil føre til rød, tørr og rashy hud. Huden din kan føle irritert, skjellete, weepy eller humpete, og det kan sive blod eller væske. Du kan klø og klø i løpet av natten uten å vite det til morgen.

Forebygging

For å forebygge eksem flareups, redusere trangen og evne til å klø. Starte og holde en dagbok over symptomer og mulige årsaker. Spor matinntak, miljømessige utløsere (kjæledyr, vær endringer, kjemikalier, etc.), Og stressnivå. Legg merke til mønstre av årsaker og reaksjoner, og deretter lære å unngå triggere. Trim negler ofte, og holde dem rene. Bruk hansker ved rengjøring og håndtering av kjemikalier eller vaskemidler. Bruk bomull klær, og holde seg borte fra ull og andre harde materialer. Bruk milde såper, deodoranter og kremer.

Bathtime

Dr. Daniel F. Soteres av Astma & Allergi Associates of Colorado anbefaler å ta nattlige bad i 20 til 30 minutter med uparfymert olje i vannet. Umiddelbart etter å komme ut av badekaret (innen 3 minutter), bruke fuktighetskrem eller vegetabilsk fett. Deretter forsegle i fuktighetskrem med fuktig gasbind wraps eller dempet pyjamas. For eksem på føtter eller hender, sette på varme og våte sokker og hansker. Hvis eksemet er alvorlig, bade og fukte to ganger om dagen.

Andre rettsmidler

Du kan også minimere eksem episoder med steroider (aktuell eller muntlige) og antihistaminer som er foreskrevet av en lege. Du kan finne lindring hjemme fra ultrafiolett lys behandling, luftfuktere, luftrensere, homeopati, aromaterapi og andre alternative modaliteter. For vanskelige eksem patcher, bruke kalde omslag. Dessuten gjør det et mål å redusere stress, og dermed risikoen for eksem, med meditasjon, yoga eller selvhypnose.

Hvordan du enkelt kan bli kvitt hodelus

Hvordan du enkelt kan bli kvitt hodelus

Hodelus er svært smittsomme parasitter som lever i håret. Klørne er spesielt godt egnet til å gripe håret og henger på. Barn er mest sannsynlig å få lus fordi de er mer sannsynlig å komme i nærkontakt med andre barn. Dette, sammen med deling av klær, børster og hatter, fører til spredning av lus. Når diagnosen, behandling av lus er en enkel prosess.

Hvordan du enkelt kan bli kvitt hodelus

•  Gni majones inn i befengt hår. Majones vil kvele den voksne lus. Mengden av majones, avhenger av hvor mye hår barnet har. Arbeid det inn i håret, mye som sjampo og la den sitte i tre timer.

•  Vask majones ut med sjampo og skyll den grundig med eddik. Eddik vil tjene til å smøre håret slik en kam kan komme gjennom det enkelt.

Bruk lusekam å gre ut håret når du er ferdig med skylling. Gre små deler av håret på en gang, se nøye for å sikre at du gre alle eggene, også kalt nits og døde voksne lus ut av håret. Fortsett denne prosessen til du har fått alle lus og luseegg. Dette tar vanligvis en uke eller to.

Forhindre reinfestation ved å sette alle utstoppede dyr, puter eller noe annet barnet kan ha hugged eller snuggled med inn i en søppelpose i to uker. Ved slutten av denne periode ble vaske alt som er vaskbare.

Hint

 • Hvis denne metoden ikke fungerer, bør du oppsøke lege. Du vil sannsynligvis få en resept for en skylling eller lotion for å drepe lus. Uansett hvilken metode som brukes, må du følge instruksjonene nøye for å unngå skade på hodebunnen. Etter behandlingen, gre håret med en lusekam, eller en fintannet kam. Du må kanskje gjenta behandlingen i 7 til 10 dager.
 • Bruk aldri farlige kjemikalier, som parafin eller insektmidler, for å drepe lus.

Hvordan hodelus begynner å vokse i håret?

Hvordan hodelus begynner å vokse i håret?

Kontraherende hodelus

Hodelus er svært smittsom, ofte gått rundt barn i skolen. Du kan få hodelus ved å stå ved siden av noen som har lus eller håndtering elementene som den personen med lus brukes, for eksempel ark fra en seng, en lue eller en jakke.

Når kontrakt

Når lus komme inn i håret ditt, de begynner å legge egg. Disse eggene kan vises klar eller hvit som små flak av flass. De er festet til håret sjakter tett inntil hodebunnen. De vil ikke komme av lett. De kunne fjernes manuelt, men det er ingen måte å være sikker på at du fikk hver egg. Behandling anbefales for selv den minste tilfelle av hodelus. Hvis hodet ikke er behandlet, vil lus klekkes fra eggene sine og begynner å vokse i til voksen lus. Voksne lus ser ut som små brune bugs. De er mer lang enn bred. Med tiden vil du begynne å se dem vandre rundt i håret ditt.

Personlig behandling

Alle apotek bære en over-the-counter hodelus sjampo. Den infiserte individ trenger å vaske håret med hodet lice sjampo og la den på hodet for den foreslåtte beløpet av tid. Når hun skyller sjampoen ut, vil hun trenger noen til å gre gjennom håret med en lusekam. Denne kammen er gitt i kit med sjampo eller kan kjøpes separat. Håret må da være kjemmet hver dag i et par dager for å være sikker på at alle lus er fjernet.

Husholdningenes Treatment

Det er viktig at du ikke bare behandle håret ditt, men også behandle alt du rørt. Alle sengetøy og klær må vaskes i varmt vann. Alle møbler og bil sete må sprayes med en lus spray som også er tilgjengelig på apotek. Dine utstoppa dyr og klut-lignende leker bør også sprayet og stues bort i plastposer i en måned. Etter det, vil eventuelle lus som var i live være død. Som en forholdsregel, kan det være lurt å behandle alle andre familiemedlemmer med lus sjampo. Dette bør alt gjøres på samme dag, slik at eventuelle gjenværende lus ikke re-hjemsøke deg neste dag.

Hvordan virker hodelus Infestation oppstå?

Hvordan virker hodelus Infestation oppstå?

Hvor går Lus kommer fra?

Hodelus er kontrahert ved direkte kontakt med lus nits, nymfer eller voksne lus. Voksen lus kan leve i opptil to timer på klesplagg, møbler, puter, børster, håndklær, utstoppede dyr og husholdningsartikler, og nits, eller egg, kan leve for en uke på slike elementer. Hodelus infestation er vanlig blant barn som ofte deler infested elementer som hatter, frakker, kammer, hår bånd eller skjerf.

Hodelus lever ikke utendørs, i bakken eller luften. De er menneskelige parasitter, og har sannsynligvis eksistert så lenge mennesket. Faktisk har egg av lus (nits) blitt oppdaget på hodene til flere egyptiske mumier.

Infeksjons Symptomer

Voksne lus trenger å mate på blod. Når klekket, tar det en nymfe om en uke for å utvikle seg til en voksen. På grunn av dette behovet for blod, er hodelus funnet oftest bak ørene, og nær baksiden av halsen, langs hårfestet. Hodelus bruk kroklignende klør for å holde på håret mens de spiser. De er sjelden funnet andre steder på kroppen.

Barn som har hodelus kan klage over "kiling" i håret og en kløe følelse, som er en allergisk reaksjon på lus spytt. De kan klør seg i hodet og selv utvikle sår fra skrape.

Behandling av hodelus

Hvis du tror barnet ditt kan ha hodelus, kan du se etter nits, som vil bli festet til hårstrå, nær hodebunnen. Det er vanskelig å se en voksen. Noen ganger er det best å ha noen erfarne sjekk for lus, for eksempel en helsesøster eller lege.

Hvis barnet ditt har lus, er det to måter å behandle det: Du kan enten bruke en medisinert sjampo eller krem ​​på barnets hode, eller du kan fjerne lus hånd. Ved hjelp av en medisinert sjampo må gjøres nøye. De gjør vanligvis drepe lus og luseegg, men de er insektmidler, og som sådan, kan føre til skade på hodebunnen i store doser. Noen barn kan ha en dårlig reaksjon på selv en liten dose.

Et annet alternativ er å gre lusa ut med en lusekam. Håret bør være betinget og våt ned først, da dette ser ut til å immobilisere den voksne lus og nymfer. Gre bør skje hver tredje eller fire dager, i to uker. Husk at lus ikke lever for lenge etter å ha falt av en person, så det er ikke nødvendig å desinfisere alt i huset ditt. Det er en god idé, men å vaske barnets puter, tepper, utstoppede dyr, luer, skjerf og klær.

Hvordan virker hodelus Shampoo fungerer?

Hvordan virker hodelus Shampoo fungerer?

Introduksjon til Lice

Lus er svært små vingeløse insekter som lever som parasitter hvor kroppshår kan bli funnet. Den vanligste stedet for å tiltrekke lus er på toppen av hodet. Lus er parasittiske skapninger. Dette betyr at lus avhenge leve av verten for å overleve. Lus overleve ved å suge små mengder blod fra verten sin. Vanligvis 3 til 14 år gamle barn opplever mesteparten av lus, men lus kan leve overalt hvor det er hår, uavhengig av alder.

Hvordan de sprer

Lus er ikke i stand til å hoppe eller fly, men de kan bevege seg svært raskt. Den vanligste måten å få lus er ved å berøre hoder. Barn kan også få lus av brukte utstoppede dyr eller andre leker. Det tar bare et øyeblikk av kontakt med én lus for å ha en eventuell angrep av lus.

Tegn på Lice

Foreldre bør konsekvent sjekke barna sine for lus i løpet av året som den fysiske tegn på lus (kløe, kloring, klaget over kilende eller flytte følelse i hodebunnen) kan ta opptil to uker å manifestere seg. Når du sjekker for lus her er hva du kan komme over. Den mest lett å se bevis på lus er lus egg, også kjent som nits. Disse vil se ut tan eller brune prikker. De kan også se ut som flass, med unntak av at de er vanskelige å fjerne ved å børste eller gre håret. Nits vil vanligvis legges tett inntil hodebunnen der de kan holde meg varm. Når Nits har klekket (vanligvis 1-2 uker etter å ha blitt lagt) de vil vokse til voksen blod suger lus ca 2 uker etter klekking. Voksne lus er grå eller brun, og er omtrent på størrelse med et sesamfrø.

Hvordan Lice Shampoo Works

Lus shampoo fungerer ved hjelp av plantevernmidler heter pediculicides. De vanligste pediculicides funnet i lice sjampo er pyrethrin eller permetrin. Umiddelbart etter sjampo brukes på hodebunnen og lus kommer i kontakt med pediculicide de lus dør. De fleste av de døde lus vil bli vasket ut med shampoo når håret skylles. I noen tilfeller kan gjenta vasking kan være nødvendig. Men selv etter å skylle lice sjampo fra hodet, kan du fortsatt trenger å gå gjennom med en kam for å fjerne eventuelle gjenværende egg eller døde lus gjenstår.

The Shampoo Process

Først lese instruksjonene nøye. Avhengig av lengden av hår, bør en bestemt mengde sjampo benyttes. Dette beløpet vil variere avhengig av hvilket merke lus sjampo du velger å bruke, og hvor sterk pediculicide finnes med produktet. Produktet bør påføres i tørt hår. Anvendelse av sjampo i dusjen eller badekaret utvanner de aktive ingrediensene og kan ikke drepe alle lus. Neste sjampo skal masseres fra roten til tuppen av håret. Lus kan raskt gå fra hodebunnen til tuppen av håret for å unngå kontakt med sjampo, så er det viktig å sørge for at håret er helt dekket. Kryss av for den anbefalte mengden av tid til å forlate sjampo i håret. I gjennomsnitt er det ca 10 minutter. Ikke la sjampo i håret lenger enn anbefalt på boksen. Forlate det lenger ikke gjøre produktet mer effektivt, og eksponerer personen gjennomgår sjampo til en økt risiko for skadelige bivirkninger. Neste sjampo trenger å bli vasket ut av håret. Når sjampoen er fjernet, trenger en fintannet hår kam som skal løp gjennom håret for å bidra til å fjerne egg og døde lus fra området. Prosessen deretter må gjentas fra en uke til 10 dager senere, i tilfelle noen av eggene levde og klekket. Ventet lenger enn 10 dager vil gi klekket lus lenge nok til å legge nye egg, forårsaker du å måtte starte helt på nytt.

Potensielle bivirkninger

Følg instruksjonene nøye for sjampo produktet du velger å bruke. Overeksponering for noen pediculicide kan skape skadelige bivirkninger, inkludert en økt risiko for kreft. Lus Shampoo er ikke anbefalt for alle barn under ett som kroppene deres ennå ikke har utviklet nok til å håndtere giftstoffer innenfor pediculicides. Enkelte barn med sensitiv hud kan ha en moderat til alvorlig allergisk reaksjon på lus sjampo. Snakk med legen din før du bruker en lice sjampo Hvis barnet ditt har en historie med alvorlige allergier eller sensitiv hud. De vil ha alternative sikrere metoder for deg å prøve på din sensitive barn.

Tilleggsinformasjon

Lus er ekstremt smittsom. Ett barn kan spre lus til en hel klasserom med barn under de rette omstendighetene. Hvis barnet ditt har en infestation, bør de holdes hjemme fra skolen, eller fra andre sosiale situasjoner, før smitten har blitt tatt vare på.

Lus i seg selv er ikke farlig. De trenger ikke spre sykdom, heller ikke de føre til umiddelbar skade på hodebunnen. Men hvis den forblir ubehandlet, kan fôring av lus på huden forlate hodebunnen tørr og irritert. Også, Hvis lusa blir stående lenge nok, eller hvis deres fôr områder er konsekvent ripete, du eller barnet ditt kan bli utsatt for en alvorlig infeksjon.

Lus kan overleve opp til to fridager i hodebunnen. Hvis du finner lus, må du vaske noen pledd, laken, putevar, og utstoppede dyr som barnet bruker på en jevnlig basis for å hindre ny infeksjon. Bruk varmt vann som er minst 120 grader Fahrenheit og tørk på de hotteste syklus i minst 25 minutter.

Symptomer på Hair Lice

Hodelus er små, vingeløse insekter som lever av menneskelig hud og blod. Disse irriterende gnagerne ser ut til å finne veien til barnas hodebunn, men kan påvirke voksne. Hodelus er svært smittsom og ofte er vanskelig å behandle. Symptomer er også vanskelig å finne i de tidlige stadiene, så å være klar over tidlige tegn er nøkkelen for behandling.

Stage 1 Symptomer

Under denne tidlige fasen, kløe kan være en av de eneste åpenbare symptomer, men det er ikke alltid en nøyaktig en. Hvis barnet ditt ser ut til å skrape mer enn normalt, er det tid for et hode sjekk. Etter vask håret ditt, bruk en lusekam eller en som tenner er tett sammen, og gå nøye gjennom håret i små biter. Betale ekstra oppmerksomhet til bak ørene og halsen. Etter hver kam-through, rengjør kammen av i en kopp vann. Dette vil tillate deg å se om det er noe i håret. Hvis du se små brune eller tan prikker flytende, disse er nits, eller egg, og må fjernes umiddelbart.

Stage 2 Symptomer

Hvis dette er ditt første bout med lus, er det sannsynlig at du ikke merker noen av de tidlige symptomene. Ved dette stadiet, har skrape økt, og det er sannsynlig at du har røde sår eller støt på baksiden av halsen fra kløe. Det er også mulig å se levende lus. Har en kam-through for å bekrefte og å begynne fjerningen.

Behandlinger

Det er mange hodelus behandlinger tilgjengelig, inkludert kjemiske og naturlige. Fordi lus legger egg, sørg for å fjerne hvert eneste egg eller syklusen vil fortsette. Gre nøye gjennom håret med en lusekam minst to ganger om dagen. Dette kombinert med hva shampoo behandling du bruker, bør bli kvitt lus. Hvis du ikke føler deg trygg på å fjerne lus og luseegg på egen hånd, er det selskaper, for eksempel hår Fairies, som vil gjøre det for deg.

Tips

Føne håret eller bruke en rettetang. Varmen som er kjent for å drepe lus. Ikke del hatter eller andre hår brukerutstyr.

Advarsler

Ikke forvent lus å være borte etter en behandling. Følg med kam-throughs i minst en uke etter behandling. En oppbygging av flass kan være en forløper til lus.

Eddik hodelus behandling

Hodelus er en svært smittsom sykdom, spesielt blant barn i skolealder. Det kan være vanskelig å behandle på grunn av den lille størrelsen på eggene og den mengden som kan legges. Selv om det er mange over-the-counter kjemisk-baserte behandlinger tilgjengelig, er mange foreldre leery av bivirkningene og velger en sikrere metode. Eddik er kjent for sin makt til å rengjøre og har vært spioneringen som en god at-home rettsmiddel for å fjerne lus luseegg.

Identifikasjon

En lus er en liten brun vingeløse bug som trenger menneskelig hud og blod for å overleve. "Lice" er flertallsform av lus. Lus bruker hår som et reir for å legge egg, også kjent som nits. Skall er liten og har brune eller tan prikker som holder seg til de enkelte hårstrå. Hvis barnet ditt er klødde seg i hodet for mye og / eller har et rødt utslett på nakken, er det tid for et hode sjekk.

Head Innsjekking

For å gjøre en skikkelig hode sjekk, skille barnets hår i seksjoner og nøye undersøke individuelle hårstrå for nits og / eller lus. Betale ekstra oppmerksomhet til de områdene bak barnets nakke og ører, da disse varme områdene er hvor lus liker å legge egg.

Om Eddik

Selv Hippokrates, tidlig gresk lege, anses eddik å ha antibakterielle og anti-sopp egenskaper og brukes eddik til å bekjempe infeksjonen. Leger også brukt eddik for å behandle skjørbuk under den amerikanske borgerkrigen, og for å berolige sår under første verdenskrig I.
I dag, på grunn av sin kraftige syrlig innhold, har eddik bruk utenfor matlaging eksplodert. Eddik høye nivå av surhet er kjent for å drepe bakterier og mugg, så det har blitt en moderne-dag stift i manges spiskammers samt deres rengjøring garderobeskap. Ikke bare er eddik brukes til å rense, men dens makt for å fjerne lukt og fjerne flekker er også godt dokumentert.

Eddik og Lice

En av de mest vanskelige deler av behandling lus er nit fjerning. Eddik er en stor hjelp med denne prosessen, som surhet bidrar til å løsne "limet" som holder nits festet til hårstrå. Etter vask barnets hår med sjampo, skyll den med en kopp vann og 2 ss. eddik. Dette skylling kan hjelpe ødelegge enhver lus samt bidra til å fjerne nits under kammen gjennom.

Gre gjennom

Etter vasking barnets hår, er en passende kam gjennom en vesentlig del av nit fjerning. Få en lusekam eller kam som tenner er nær hverandre. Separer barnets hår i små seksjoner, og begynner å gre. Etter hvert slag, sørg for å vaske kammen av i en kopp vann. Dette vil tillate deg å se om du får de nits. Hvis det er små brune prikker flytende i koppen, så er du med hell fjerne dem. Gre bør følges opp i minst 1 til 2 uker etter en lus utbrudd. Målet ditt er å ha en klar kopp vann etter en kam gjennom.

Hvordan End Vendende Infestation av hodelus

Hodelus er små, vingeløse insekter som trenger menneskelig hud og blod for å overleve. De legger sine egg eller luseegg på individuelle hårstrå. Lus er svært smittsom, spesielt blant barn. Det kan også være svært vanskelig å behandle, som nits er svært liten og holder seg til håret. På grunn av den sykliske natur nye eggene blir lagt, er nit fjerning avgjørende. Hvis nit fjerning er ikke 100 prosent, vil infestations gjentas om og om igjen.

Hvordan End Vendende Infestation av hodelus

Bli kvitt Lice

Hvis du vil finne ut om lus er til stede, sørg for å gjøre en grundig hodesjekk. Du kan ikke se noen lus, så du må se nøye for nits. Disse små, brune prikker følge individuelle hårstrå og er ofte vanskelig å se. Separat håret i små seksjoner. Se nøye bak ørene og halsen, da disse er hot spots for egglegging.

Når du har fastslått at lus er tilstede, sjampo med en lus sjampo. Det finnes både kjemiske og naturlige baserte shampoos tilgjengelig. Følg instruksjonene for hva sjampo du bestemmer deg.

En grundig kam gjennom er den mest avgjørende skritt i å få slutt lus. Gre små deler av vått hår med lusekam eller en kam hvis tennene er svært tett sammen. Etter hvert slag, skyll kammen av i en kopp vann. Hvis du har lus, vil du se små, brune prikker som fløt i vannet, er det disse nits. Det er viktig å gre gjennom to ganger om dagen, og å fortsette å gre i minst en uke etter utbruddet å sikre nits er borte. Du vil vite at lus er borte når koppen er helt klart etter en kam gjennom.

Hvis du finner ut at du ikke kan fjerne alle nits på egen hånd, og at infeksjoner fortsette å gjenta seg, kan du prøve en av de mange selskapene som vil komme hjem til deg og fjerne nits for deg.

Hint

 • Sørg for at du og barnet ditt ikke deler noe hår brukerutstyr. Dette inkluderer hatter, barrettes og hestehale holdere. Ved utbruddet av et utbrudd, sørg for å vaske alle sengetøy og håndklær. Det finnes også spray tilgjengelig for møbler og teppe.
 • Ikke anta at lus er borte etter én sjampo. Hvis du gikk glipp av bare én nit, vil lus være tilbake.

Hva er inkubasjonstiden for hodelus?

Hodelus Identifikasjon

Hodelus er en ekstremt smittsom tilstand som har en tendens til å påvirke barn i skolealder. Det er overført hovedsakelig ved å dele sengetøy og hår brukerutstyr, herunder børster, hår band og hatter. Selv om de ikke hoppe, lus er i stand til å gjennomsøke på håret eller på tett hang ryggsekker og jakker. En av de første tegn på lus, bortsett fra en svært kløende hode, er bitte små beige smuler som holder seg til hårstrå. Disse kalles nits eller egg, og har en tendens til å bli gruppert bak ørene eller halsen. Skall er veldig klissete og vanskelig å fjerne.

Lus Life Cycle

Lus trenger menneskelig hår og blod for å overleve; de kan ikke leve på kjæledyr, utstoppede dyr, møbler eller teppe. Når en lus er av sin menneskelige vert, kan den overleve i opptil 48 timer. På sin menneskelig vert, kan en lus leve i 30 dager. I løpet av denne korte tid, har en hunn evnen til å legge 100 egg. Etter 10 dager, eggene klekkes, og innen 10 dager til de slår inn dyrket lus som er i stand til å legge ytterligere 100 egg. På grunn av den raske inkubasjonstid at hodelus har, tidlig og riktig behandling er avgjørende for å eliminere de gnagerne.

Behandling

Kjemiske og naturlige behandlinger kan bryte lus livssyklus. Du kan bruke spesielle sjampo som inneholder plantevernmidler, men sjekk etiketten for mulige bivirkninger. Andre sjampo stole på naturlige ingredienser, slik som tea tree olje. Hjemmelagde løsninger omfatter kvele lus i olivenolje og majones, som har den ekstra fordelen av å gjøre nit fjerning enklere. I tillegg til hår behandlinger, gre håret grundig for å plukke ut de nits. Bruk en lusekam minst to ganger om dagen i to uker for å være sikker på at ingen nye egg har blitt lagt, og alle nits er borte.

Lus i hodebunnen

Lus i hodebunnen


Lus er små, parasittiske insekter som lever i hodebunnen og håret av dem befengt med dem. Lus lever av små mengder blod, hentet fra hodebunnen. Lus er mer vanlig hos jenter enn gutter, og vanligvis påvirke barn fra 3 til 12 år, selv om alle kan få lus.

Effekter

Lus i hodebunnen vanligvis ikke forårsaker noen fysisk sykdom. Lus forårsake alvorlige kløe, og biter ofte føre til betennelse i hodebunnen, noe som kan føre til hudinfeksjoner. Lus er lett overføres fra en person til en annen i gruppeinnstillingene.

Tegn og symptomer

Selv små, kan lus sees med det blotte øye. De med tunge infestations kan se lus i hodebunnen eller håret. Lus egg, eller nits, er ofte funnet på håret og kan ligne på flass. Skrape hodet er et annet tegn på lus, så vel som små sår i hodebunnen, som kommer fra kløe.

Behandling

Behandlingen av lus på hodebunnen omfatter bruk av medisinert sjampoer for å drepe lus. Nits må fjernes fra håret for å hindre re-angrep. Ved hjelp av en lusekam vil bidra til å fjerne nits og levende lus fra håret.

Forebygging / løsning

Forhindre lus re-angrep er mulig ved å vaske alt sengetøy i varmt vann eller sette dem i tørketrommelen i 20 minutter. Tørr-ren ikke-vaskes i maskin klær eller utstoppede leker. Sug hårbørster, kammer og hår band i rubbing alkohol eller varmt vann. Vakuum tepper og alle setetrekk i bilen og i hjemmet.

Hvordan bli kvitt hodelus giftfri behandling

Hvordan bli kvitt hodelus giftfri behandling

Med skolen starter snart, er det på tide å forberede deg hus med de nødvendige elementer for å holde ditt barns hår fri for lus.

Hvordan bli kvitt hodelus giftfri behandling

Tidlig påvisning er nøkkelen til å holde barnet ditt fri fra hodelus. Tegn på angrep er skrape, rød hodebunn og sår. Kontrollere barnets hår ofte for live bugs og egg, spesielt i løpet av skoletiden, vil bidra til å holde barnet ditt rent. Hvis du ignorerer skiltene eller frata behandlingen vil det bare resultere i mer lidelse for barnet og mer arbeid for deg. Behandle så snart som mulig. Selv om lus ikke medfører noen helserisiko, de er svært smittsom og plagsom.

over-the-counter medisiner er den mest brukte metoden for angrep. Produktet Nix inneholder ingrediensen permetrin. Dette produktet kan brukes på barn over en alder av 2 år. Fordelene med å bruke Nix er at den fortsetter å arbeide i opptil 2 uker etter den første bruken av produktet. Ikke bruk balsam før eller i løpet av denne 2 uker som det vil strøk håret og redusere drepe effekten det vil ha på lus. Et annet produkt Rid, inneholder pyrethin og er et annet populært valg i lusebehandling. Pass på og bruke disse medikamentene som anvist for å få de beste resultatene. Ulempen med å bruke disse behandlingene er kjemikalier som vi legger på våre barns hoder. Med over bruk av produktene de lus også bygge opp en motstand slik at du kan oppleve at de ikke fungerer så bra som de hevder.

Hjem rettsmidler er økende i popularitet. Mange skoler merker at de vanlige OTC behandlinger ikke fungerer så bra på grunn av motstanden lus er å bygge opp fra over bruk. Bruke mayo eller oliven er anbefale å kvele lus. Mayo er igjen på håret i flere timer til over natten. Dette kan resultere i en stor rot og en masete barn. Etter alt dette, vil du fortsatt trenger å gre håret med en spesiell nit fjerning kam. Selve effektiviteten av disse behandlinger er ikke egentlig ingen. Noen tror at de fungerer godt fordi du fortsatt må gre håret.

Naturmidler er andre forslag. De kan bestå av tea tree olje, og andre essensielle oljer. Disse er ikke regulert av FDA og bør brukes med forsiktighet, spesielt med yngre barn.

My sikker brann metode for å bli kvitt lus uten kjemikalier er å plukke ut de lus. Jeg bruker en permisjon i conditioner å hjelpe med floker og trekke. Jeg deretter gre håret med en metall lusekam. Plast som ikke fungerer, og vondt når man drar gjennom. Du må gjøre dette i nærheten av en vask slik at du kan skylle av din kam ofte. Du ville ikke ønsker å plassere noe tilbake i håret. Del håret i små seksjoner, små nok til at du kan se hodebunnen og hvert hårstrå. Se nøye og fjern alt du ser enten med din kam eller med fingrene. Pass på og ha et godt lys skinner på håret. Hvis du savner en egg eller en bug vil det resultere i reinfestation.

Jeg har også funnet ut at hvis du har pakking tape, kan du sitte foran tv og fjerne lus og egg. Når du trekker lus eller bugs plassere dem på tape for å holde dem fra å komme på møbler eller tepper.

Kontroll og rengjøring av håret daglig er viktig. En hunnlus kan legge 3-5 egg om dagen. Eggene klekkes etter 7-10 dager. Det tar ikke lang tid å ha et problem igjen.

Foruten å fjerne lus og luseegg fra håret, må du fjerne dem fra husholdningsartikler. Pass på og vaske sengetøy og vakuum tepper. Alt som ikke kan vaskes bør settes i en pose og sett til side i 24-48 timer. Lus og egg kan ikke leve lenge utenfor menneskehode.

Hint

 • alltid følge instruksjonene for å være trygg og mest effektive
 • gjenta, gjenta, gjenta
 • aldri bruke kjemikalier på barn under 2 år

Hva som virkelig fungerer for Lice?

Hva som virkelig fungerer for Lice?


Lus er små insekter som vanligvis finnes på hodet; Men de kan også bli funnet på andre deler av kroppen også. Disse parasittene kan overføres til andre ved å dele en hårbørste eller kommer i nær kontakt med noen andre som har lus. Lus medisiner inneholder kjemikalier som kan forårsake forskjellige bivirkninger. Noen naturlige behandlinger hjemme kan lykkes i å bli kvitt kroppen av parasittene.

Nit-plukking

Ved hjelp av et forstørrelsesglass og en lusekam, bør du starte på bunnen av nakken og jobbe deg opp på jakt etter de små nits (lus egg). De kan se ut som flass; Imidlertid, når du forsøker å kjemme dem av, vil de føler seg som om de er festet til huden. Sjekk i minst to til tre dager for å sikre at alle nits er borte.

Eddik

Licetreatments.com sier at hvit eddik vil drepe lus i håret. Vask håret med eddik og lus skal være borte i løpet av de neste to dagene. Ikke bland eddik med sjampo.

Munnvann

Bruker vanlig Listerine munnvann, gni det inn i håret ned til hodebunnen. Dekk håret med en dusjhette og la på i 24 timer.

Majones Behandling for Lice

Majones Behandling for Lice

Hodelus er svært smittsomt, og det er derfor det sprer seg raskt gjennom en skole. En barnelege kan foreskrive Ovide, men dette stoffet er et plantevernmiddel som kan forårsake anfall. Over-the-counter hodelus behandling fungerer også, men det er også et plantevernmiddel. Majones er en av de mest populære hjem rettsmidler. Det kveler lus og gjør håret glatt slik at du enkelt kan fjerne lus og egg.

Søknad

Fullstendig dekke smittede personens hår med majones. Være liberale med majones og sørg for at håret er mettet fra røttene til tuppene. Pakk plastfolie rundt personens hode og hår. Pass på at det er stramt og deretter vikle et håndkle rundt plastfolie. Sett en timer i 2 timer.

Vask håret

Fjern håndkle og legg den i en vaskemaskin. Det må bli vasket i varmt vann for å drepe eventuelle lus på den. Fjern plastfolie og kaste den bort. Vask håret med sjampo og balsam for å fjerne majones. Håret kan fortsatt være fettete. Hell eple cider eddik over håret og skyll håret ut igjen. Du vil da være klar til å fjerne eventuelle nits igjen i håret.

Fjerne Nits

Kjøp en fin tann kam eller en kam spesielt for å fjerne nits fra håret. Dele opp håret i seksjoner og jobbe en del om gangen. Plasser lusekam mot hodebunnen og jobbe ut mot tuppene. Tørk av nit kam av etter hver bruk på et vev eller papir håndkle. Når du er ferdig med en del, gå videre til neste. Dette kan ta mellom 30 minutter til 1 time, avhengig av hvor mye hår er det å gå gjennom. Gjenta gre igjen neste morgen.

Lus Remedy

Hodelus er en ekstremt smittsom tilstand som har en tendens til å målrette små barn. Lus (entall for lus) er små, vingeløse insekter som lever av menneskelig hud og blod. Deres fjerning kan være utfordrende, som de legger sine små egg eller luseegg på individuelle hårstrå, som kan være vanskelig å se. Selv om det er mange kjemiske baserte lus shampoos tilgjengelig mange velger å behandle hodelus mer naturlig uten de skadelige bivirkninger av de kjemisk-baserte produkter.

Hjem Rettsmidler

Mange gode hjemme rettsmidler hjelpe bli kvitt lus. Bare åpne opp din pantry å finne noen enkle behandlinger. Olivenolje og majones anses to effektive lus smothering agenter. Med enten produkt, sette dynket håret i en dusj cap og la på over natten. Skyll grundig i morgen. Det kan ta noen skyllinger før det er helt fjernet. Eddik er en annen stor hjem rette, som sin kraftige surhet kan unglue nits fra hårstrå. Etter sjamponering, skylle håret med en kopp vann og 2 ss eddik. En grundig kam gjennom er nødvendig etter hver behandling for å fjerne eventuelle feil eller luseegg.

Naturlig sjampo

Mange gode naturlige shampo er tilgjengelig på nettet eller hos din lokale helsekost butikk. Mange av dem inneholder tea tree olje, som er en eterisk olje som lus ikke liker. Faktisk, kan du lage din egen naturlige lice sjampo. Ta noen mild sjampo, og tilsett 3 ss olivenolje, 1 ts av tea tree olje og 1 ts av eukalyptus olje. Disse oljene kan også bli funnet på din lokale helsekost butikk. Pass på å gre gjennom håret etter skylling. Oppbevar disse shampoos på hånden, som enten kan brukes som et forebyggende behandling mot lus.

Gre

Den mest effektive middel for lus er gre. Etter at håret blir skylt ut fra hvilken behandling du velger, dele opp håret ut i små seksjoner. Etter hvert slag med lusekam, skyll den av i en kopp vann. Dette vil tillate deg å se fremgangen du gjør med nit fjerning. Hvis du er vellykket, vil du se små brune prikker flytende i koppen. Under angrep, bør gre oppstår minst to ganger om dagen. På grunn av livssyklusen lus kan det ta opp til 10 dager for eventuelle nye lus å bli født, så det er ekstremt viktig å fortsette å gre i minst to uker etter smitten. Målet ditt er å ha en klar kopp vann etter en gre.

Hvor mye lus Kom ut av egget?

Lus er parasittiske insekter som lever av menneskeblod. De er en vanlig plage for barn i skolealder. Selv om lus ikke overføre sykdom, de formerer seg på en ekstremt rask hastighet og er svært smittsom. Til tross for mange tror, ​​kan lus ikke fly eller hoppe, men de krype ekstremt rask. Lus egg er mer sannsynlig å bli sett enn bugs selv, avhengig av nivået av infestation.

Størrelse på Adult Louse og egg

En voksen lus er omtrent på størrelse med et sesamfrø og er gul til brun i fargen. De har seks bein og kan nå modenhet i ni til 12 dager.

Lus egg, også kjent som nits, er på størrelse med en periode, men oval i form. De er festet til håret med en lim-lignende stoff som gjør dem vanskelige å fjerne. De er vanligvis festet i en vinkel, og kan variere i farge avhengig av hvilket stadium av livet de er i, men vanligvis varierer fra gjennomsiktig brun til gul, til tan.

Livsløps

Bare én levende feil kan produseres per nit eller egg. Etter at egget er lagt, tar det omtrent syv til ti dager å hatch.Once egget klekker, tar det en annen syv til ti dager å nå modenhet og begynner å legge egg av sine egne. En voksen lus kan legge opptil seks egg per dag og leve i opp til 30 dager på en vert. Dyr kan ikke få lus.

En levende lus kan ikke leve mer enn 24-48 timer ut av sin menneskelige vert. Den trenger å mate og opprettholde sin varme ellers vil den dø.

Nits kan leve litt lenger og er vanskeligere å finne og fjerne, noe som gjør behandlingen så vanskelig.

Behandling

Plantevernmidler er vanligvis brukes til å behandle lus. Flere forskjellige varianter er tilgjengelig på markedet. Det er viktig å lese merking for å sikre at du får både et plantevernmiddel (en som dreper levende lus) og en ovicide (en som dreper egg). Vanlige problemer er assosiert med folk bare ved hjelp av plantevernmidler og forutsatt at den dreper eggene. Hvis plantevernmidler brukes, så er det viktig at den infested hodet kjemmet med lusekam og undersøkt grundig for å sørge for at ingen nits forbli. Hvis bare én nit er igjen på håret, kan det klekkes og prosessen vil starte helt på nytt. En andre behandling anbefales ikke mer enn 10 dager etter den første behandling for å sikre at alt er blitt drept. Eksempler på over-the counter produkter er LiceMD, Licefree, RID og Nix.

Hjem Behandlinger

Snakk med alle foreldre, og de er sannsynlig å skryte hjem behandlinger de har utviklet eller brukt. Bruk av majones, olje og vaselin er vanlige hjem behandlinger. De er vant med ideen om at den tette produktet vil "kvele" lus.

Naturlig rettsmidler

Det er noen naturlige produkter som er plantevernmidler gratis. En er tea tree olje, samt eukalyptus. De blir vanligvis anvendt som forebyggende behandlinger, fordi det antas at lus blir forhindret av lukten.

Betraktninger

Lus er ofte og feilaktig tenkt som en "dirty persons" lidelse. Det kan ikke være lengre fra sannheten. Lus er faktisk trukket til å rense håret, er så lett å gripe inn (i motsetning til fettete eller produkt fylt hår). Vaske barnets hode hver dag vil ikke hindre lus fordi de ikke er lett vaskes bort med vann eller sjampo. Faktisk, når en lus legger sine egg på håret, har den spesielle "limet" som holder seg nit til akselen. Det er så kraftig at det gjør nit fjerning som vanskeligere.

Forebygging

For barn med lengre hår, bør fletter og ponni haler bli vurdert. Kortere hår kutt er et flott alternativ. Holde håret vekk fra kilder som potensielt har lus er en annen måte å bidra til å forhindre angrep. Kontrollere barnets hode et par ganger i uken, spesielt bak ørene, er kronen og nakken, avgjørende.

Hva om jeg har Nits, men ingen Lice?

Skall er eggene som lus lå. Det er mulig å ha nits og ikke se noen lus. Hvis dette er tilfelle, er det viktig at du handle raskt for å fjerne alle nits og for å hindre videre infisering. Selv om denne oppgaven kan ofte være vanskelig og langtekkelig, det er den eneste måten å garantere et opphør til nits og lus. Når du forstår livssyklus lus og er i stand til å identifisere de nits, kan du begynne riktig behandling å avslutte denne kløende tilstand.

Life Cycle

Lus mate ut av menneskelig blod og hud. De kan overleve i opptil 30 dager på sin menneskelige vert. I løpet av den perioden en hunnlus (entall av lus) kan legge ca 100 egg eller luseegg. Etter 10 dager, nits klekkes og innen 10 dager til, er en hunnlus kan legge 100 flere egg. På grunn av denne raske livssyklus, er det avgjørende å bevege seg raskt og for å fjerne nits.

Identifikasjon

Skall er ofte vanskelig å identifisere. En skikkelig hodesjekk kan raskt gi deg beskjed hvis nits er til stede og hvor dårlig du er infisert. Lus legger eggene sine i varme områder, så selv om nits kan finnes hvor som helst på hodet, de fleste av dem vil bli plassert bak ørene og over nakken. Deres utseende kan være lett å overse. De er bittesmå gråaktig prikker som er på størrelse med smuler. Skall holder seg til de enkelte hårstrå og er klebrig, noe som gjør dem også et problem å fjerne.

Kjemiske behandlinger

En av de mest populære metoder for å behandle og for å fjerne lus nits er med over-the-counter kjemiske behandlinger. Selv om disse kan være effektive, mange frykter deres umiddelbare bivirkninger, så vel som deres usikre langtids bivirkninger. Hvis du merker noen utslett, kortpustethet eller hevelse i ansiktet, kontakt lege umiddelbart.

Naturlige behandlinger

Det er mange naturlige behandlinger som er gode alternativer til de kjemiske seg. Eteriske oljer som tea tree kan finnes i mange shampoos tilgjengelig på helsekostbutikker. Disse sjampoer er effektive i å drepe lus og gjør nit fjerning enklere. Andre naturlige behandlinger er olivenolje og / eller majones som, hvis venstre i håret i flere timer, kan kvele eventuelle lus og luseegg løsne fra hårstrå.

Gre

Riktig kjemming er nøkkelen til nit fjerning og til oppsigelse av hodelus. Begynn med seksjonering håret i små biter. Med en lusekam, sakte gre hver del av håret. Etter hvert slag, dyppe kammen inn i en kopp med vann å peke ut noe som har levd opp til kammen. Hvis du ser noen små brune prikker flytende i koppen, så er du med hell fjerne nits.

Gre bør ikke bare skje etter noen behandling, men bør gjøres minst to ganger om dagen i to uker for å sikre at ingen nye nits er lagt. Målet ditt er å ha en klar kopp vann etter en gre.