Digidexo.com

Den ernæringsmessige verdien av Musclemilk

Muscle Milk er et kosttilskudd utviklet av selskapet Cytosport. Cytosport hevder at Muscle Milk er designet for å likne human morsmelk og bidra til å fremme muskelvekst og rask restitusjon etter trening. Navnet Muscle Milk er brukt på en rekke produkter som spenner fra pulver kosttilskudd til klar til å drikke shakes til protein barer. Disse produktene blir brukt til å øke inntaket av proteiner og andre næringsstoffer for å maksimere effekten av en intensiv vektløfting program.

Kalorier

Cytosport anbefaler å bruke 1 til 2 strøkne måleskjeer Muscle Milk pulver blandes i et glass med vann. Dette porsjon inneholder 150 kalorier per scoop selv Cytosport tilbyr et lavere kaloripulver for de på kalorifattig diett. Muscle Milk Lett pulver er bare 97,5 kalorier per scoop. Dette besparelser på 52,5 kalorier per scoop kan virke ubetydelig, men disse kaloriene vil legge opp raskt for de som konsumerer flere porsjoner av Muscle Milk hele dagen for å supplere vanlige måltider.

Protein

En scoop av Muscle Milk gir 16 g protein og Muscle Milk Lett inneholder litt mindre med 12,5 g protein. Ifølge American College of Sports Medicine, et minimum av 0,68 g protein per kilo kroppsvekt er nødvendig for å bygge muskelmasse. De som søker å redusere kroppsfett samtidig bygge muskler vil trenge enda mer protein, inntil 0,9 g per kilo kroppsvekt. Dette betyr at en £ 160 man søker å øke muskelmasse må forbruke mellom 108 og 144 g protein daglig. Muscle Milk gir én måte å møte disse protein mål.

Fat

USDA kosten retningslinjer anbefaler at 20 til 35 prosent av totale kalorier komme fra fett. Muscle Milk er litt høy i fett med tanke på at 55 av de 150 kalorier per porsjon er fett kalorier. Halvparten av fettet i Muscle Milk er mettet fett, som USDA anbefaler å unngå. Mengden av fett og mettet fett i Muscle Milk kan passe inn i et sunt kosthold så lenge er påpasselig med å planlegge ut ordentlige måltider gjennom resten av dagen.

Karbohydrater

Muscle Milk inneholder komplekse karbohydrater som bidrar til å fremme muskelvekst og utvikling. Ifølge American College of Sports Medicine, karbohydrater er nødvendig til drivstoff musklene under trening. Muscle Milk gir disse karbohydrater samt 2,5 g kostfiber per porsjon. Kostfiber er en type ufordøyelig carbohydrat og det er viktig å opprettholde en sunn fordøyelseskanalen.

Mikronæringsstoffer

Mikronæringsstoffer er vitaminer og mineraler som kroppen trenger for å opprettholde god helse. For de som følger en 2000 kalori diett, Muscle Milk forsyninger 15 Perce t av USDA anbefalte mengden av følgende mikronæringsstoffer; Vitaminene A, B6, B12, C, D, E, tiamin, riboflavin, niacin, biotin Pantotensyre, kalsium, jern, jod, magnesium, sink og kobber. Muscle Milk inneholder også 40 prosent av den anbefalte mengden av krom, 12 prosent kalium, og 20 prosent fosfor.