Digidexo.com

Hvor lenge Ear Infeksjoner Siste?

Øret infeksjoner er infeksjoner som utvikler seg i det indre øret fra sinus drenering og væske bygge opp. Symptomer på en infeksjon kan være feber, øreverk og svimmelhet. Mer ekstreme symptomer kan være kvalme og tap av hørsel. Øret infeksjoner tendens til å være mer utbredt hos barn hvor ørene ikke er så utviklet og væske kan bli fanget enkelt.

Øret infeksjoner kan vare alt fra et par dager til en uke eller så, avhengig av hvor fort infeksjonen ble fanget opp av en lege og hvilken behandling ble brukt. Antibiotika kan bidra hastighet helbredelsesprosessen om det er en bakteriell infeksjon, men hvis det er viral, så denne tilnærmingen ikke vil hjelpe. Også antibiotika vil ikke fjerne det indre øret væske. Tørking dråper kan hjelpe med det, men det er noen ganger smertefulle. Viral ørebetennelser tendens til å vare lenger siden viruset har til å gå sin gang. Det eneste som kan gjøres er å behandle symptomene for å gi pasienten noen trøst.

En ørebetennelse som er igjen helt ubehandlet kan helbrede seg selv i tid, men det kan føre til hørselsskader. Dette er fordi øreinfeksjoner føre trykk mot trommehinnen. Trykket kan noen ganger bygge til et punkt at trommehinnen kan briste. Dette vil, i det minste, føre til et midlertidig tap av hørsel og noen ganger et permanent. Hvis trommehinnen sprekker, kan det ta flere uker for øret å helbrede, men smertene fra øret infeksjon avtar vanligvis noe fordi væsken slippes.