Digidexo.com

Eksempler på Low Carb Foods

Low-carb dietter har sett monumental suksess de siste årene. Annet enn diabetikere, folk ofte ty til denne diett plan for å miste vekt og komme i form så raskt som mulig. Det er mange hele matvarer som er lav på karbohydrater, og det er også low-carb matvarer som er produsert.

Funksjon

Karbohydrater er hovedbrennstoffkilde av kroppen. De er ansvarlig for å gi kroppen energi for kortere og lengre perioder, og de også bidra med kognitiv funksjon også.

Typer

Det er noen matvarer som er naturlig lav i karbohydrater, og noen matvarer blir behandlet så lav carb. Noen eksempler på naturlig lav-carb matvarer ville være nøtter, frø, grønne grønnsaker, grønne bønner, melk og asparges. Noen bearbeidet mat kan inkludere brød, bagels, tortillas, muffins, pasta, frokostblandinger, kjeks, skorper og godteri barer.

Identifikasjon

Mange bearbeidet mat har det som kalles "nettoeffekt karbohydrater" eller "effektive karbohydrater." Nettoeffekten karbohydrater er mengden av karbohydrater til overs etter at fiberinnholdet er tatt ut. Tanken er at fiber ikke blir fordøyd, så det påvirker ikke blodsukkeret.

Betraktninger

Fiber er svært viktig å kontrollere appetitten og hjelpe skylle kroppen av urenheter og giftstoffer. Matvarer som biff, kylling, egg, ost og fisk har praktisk talt null karbohydrater og null fiber. Ta dette i betraktning når du følger en lav-karbo diett.

Forebygging / løsning

Å spise low-carb matvarer er gunstig for folk som har diabetes eller høyt blodsukker. Etter en low-carb diett kan bidra til å holde regulere insulinfrigjøringen og også holde blodsukkeret stabilisert.