Digidexo.com

Hvordan bruke Tourmaline Energy

Hvordan bruke Tourmaline Energy


Den elektromagnetiske energien kroppen din produserer er basert på dine livserfaringer, og etterlater merker på cellene i fysisk vev. Healing kunst som akupunktur, shiatsu og bioenergetisk kinesiologi bruke subtile energi og krystaller til å balansere din meridian energi og chakraene, eller energisentre. Crystal energi bidrar snu negative energi spor fordi disse edelstener utstråle en atom energi som er gunstig i korrigere din personlige energi på cellenivå. Turmalin er en av disse kraftige halv gems. Tourmaline kan forbedre mental årvåkenhet og sirkulasjon, samt avlaste stress og støtte ryggraden.

Bruksanvisning

Svart og Grønn Tourmaline

Velg høy kvalitet, forboret grovt og kutte skatter. Terapeutiske gems er levende og klar i fargen. Gjør halskjeder, øredobber og armbånd, eller bruke gratis steiner for behandlinger.

Bruk svart turmalin som beskyttelse fra elektroniske utslipp mens du arbeider med en datamaskin eller ser på TV. Den svart turmalin støtter energifeltet mens du er i nærvær av mennesker som viser mørke energier som sjalusi, sinne og negativitet.

avlaste leddgikt eller ryggsmerter ved å plassere de svarte edelstener direkte på området som er problematisk deg. Turmalin begrunnelse din chakra som den vekker deg, gjør deg mentalt. Det fordriver frykt forårsaket av negative mentale og emosjonelle ubalanser.

Aktiver maskuline energi sentre ved å plassere grønne Turmalin steiner på hver av chakra punktene. Som Turmalin energi sykluser gjennom kroppen din, vil den flytte til neste nivå av energi. Det forbedrer blodsirkulasjonen, noe som gjør at du føler deg fysisk, mentalt og følelsesmessig sterkere.

Fokus maskulin energi på din svakeste leddet ved iført en grønn tourmaline kjede. Erkjenne og akseptere denne svakheten. Begynn iført en enkelt kjede konsekvent en gang om dagen i 8 til 12 timer. Arbeid deg oppover til iført grønn tourmaline 24 timer i døgnet.

Pink og Rubel Tourmaline

Kombiner rosa tourmaline smykker og Rubel Turmalin smykker mens du reiser. Mens rosa turmalin beskytter deg fra negativ energi av et publikum på en flyplass, vil det også beskytte deg mot elektromagnetisk stråling, angst og panikk. Den rosa turmalin er ikke lenger nødvendig når du sitter på flyet.

Place rosa tourmaline direkte over et organ som er healing, slik som ryggraden. Denne beskyttelse gjør at helbredelsesprosessen å operere uten avbrudd.

Åpne kommunikasjonslinjer mellom deg og din kompis av seg rosa tourmaline. Kvinnen skal ha rosa, og mannen skal ha grønne klær. Kommunikasjon flyter fritt innenfor denne balansen.

Tourmaline Hydroterapi

Rens dine steiner i en vask med rennende varmt og deretter kaldt vann i ett til to minutter. Sett perler i solen i 30 minutter, rydde unna negativ energi.

Hell en kopp havsalt i badekaret.

ionisere badet ved å holde tourmaline under rennende varmt vann. La Tourmaline i vannet som du suge.

Sug i 15 minutter mens infusjonen er den mektigste.

Tips og advarsler

  • Grønn tourmaline støtter en manns energi flyt, mens rosa tourmaline støtter og beskytter kvinnens.
  • En kvinne trenger ikke grønn tourmaline mindre blokkerte hormoner forårsaker en kamp i seksuell identitet eller hun har problemer med å hevde seg.