Digidexo.com

Secrets for Growing Taller

Ifølge vokse-taller.com, vokser den gjennomsnittlige person to inches per år fra fylte tre gjennom ungdomsårene. Men ditt fulle vekstpotensial kan ha blitt endret av en sykdom eller en fysisk ulykke. Det finnes måter du kan gi en illusjon om at du er høyere, slik som står rett opp eller iført hæler. Men ifølge growtallersecretsx.com, selv som voksen kan du fortsatt vokse høyere, med alternativer som kosttilskudd, veksthormoner, øvelser og kirurgi.

Kosttilskudd

Den enkleste måten å få høyde er ved å ta bestemte typer av naturlige kosttilskudd, ifølge growtallersecretsx.com. Nettstedet råder ta daglige caplets som inneholder en blanding av aminosyrer, glukosamin og multivitaminer. Sjekk med en lege før du tar kosttilskudd, som du ikke vil ha dem til å samhandle med andre kosttilskudd eller medisiner du kan ta.

Veksthormoner

Ifølge growtallersecretsx.com kan ta menneskelige veksthormoner permanent legge til fem inches til høyden din på bare fem måneder. Men nettstedet sier også at denne metoden er bare at effektive i løpet av tenårene, en tid i livet ditt når du kan fortsatt være økende uansett. Også disse veksthormoner er dyrt, koster opp til $ 18 000 i året, ifølge vokse-taller.com. Tar menneskelige veksthormoner er tidkrevende, så du har til å injisere deg selv hver dag. Grow-taller.com advarer om at veksthormoner har risikable bivirkninger som høyt blodtrykk, vektøkning, muskelkramper, hodepine, diaré, svimmelhet, håravfall, tretthet og depresjon.

Øvelser

Må daglig stretching å forlenge ryggraden. Dette vil gi deg en høyere utseende, reduserer noen slouching. Ikke forvent å kjapt vokse høyere fra tøyningsøvelser. Også, må du fortsette å gjøre disse øvelsene selv etter at du ser resultater, for at resultatene skal vare. Ifølge growtallersecretsx.com, kan du vokse opp til en tomme høyere fra å rette ut ryggraden gjennom øvelser.

Kirurgi

Kirurgi bør være siste utvei for å vokse høyere fordi gjenopprettingsprosessen er smertefullt, ifølge growtallersecretsx.com. Snakk med legen din for å se om operasjon er det rette valget for deg.