Digidexo.com

Hvordan planlegge en Helse og Velvære Seminar

Hvordan planlegge en Helse og Velvære Seminar


Helse og velvære seminarer vil bli mer viktig som større bedrifter begynner å tilpasse seg nye helseforsikring lover i 2014. Mange organisasjoner vil ikke ønske å betale høyere helsekostnader for sine arbeidere. Dermed vil de ønsker å understreke forebyggende tiltak. Helse workshops, er faktisk en måte å spre ordet om å være proaktiv om ansattes helse. I tillegg planlegger slike sammenhenger er også gunstig for en campus med college-alder studenter, enten formålet er å utdanne dem om vanlige, men likevel forebygges seksuelt overførbare sykdommer, eller ofte dødelige sykdommer de kan tilegne seg ved å leve i residence halls.

Bruksanvisning

Vurdere organisasjonens personlige helsebehov. Lag en undersøkelse. Sirkulere det blant gruppen. Spør dem hva tema de ønsker et helseseminar til adressen.

Undersøk planen av årlige treninger organisasjonen har etablert for å se om åpne datoer og klokkeslett for helseseminarer.

Consult beslutningstakere i organisasjonen. Erverve deres tillatelse til å holde møtet.

Bruk resultatene fra undersøkelsen til å planlegge arrangementet, hvis makthaverne har blitt enige om. For eksempel, hvis den generelle konsensus indikerer en bekymring om diabetes, planlegge symposium rundt som generelt tema. Utføre et søk av eksperter på diabetes - enten de er leger, sykepleiere, eller dietitians.

Utarbeide en liste over potensielle helsepersonell for hendelsen. Samarbeide med beslutningstakere om et budsjett for ditt arrangement. Din organisasjon må betale for høyttalere, deres hotellopphold, mat og et sted.

Still inn dato for hendelsen minst seks måneder i forveien. Bestill åstedet der du ønsker å holde ditt arrangement på den tiden. Shoppe rundt etter den lavest mulig pris.

Samle høyttalerne kontaktinformasjon. Ring eller e dem så tidlig som mulig. La dem vite datoen du har valgt. Helsepersonell er travle mennesker, og jo tidligere du kontakte dem, jo ​​mer sannsynlig at de vil bli enige om å snakke på ditt arrangement.

publisere hendelsen. Bruk e-post, tekstmeldinger, nyhetsbrev, eller en kombinasjon av alle de ovennevnte i hele organisasjonen for å annonsere seminaret. La dine medlemmer vet dato, samt kostnadene ved å delta på arrangementet, hvis noen.

Sett en dato for å møte med høyttalerne over lunsj eller middag. Orientere dem om de helsemessige bekymringer medlemmer i organisasjonen har uttrykt, slik at de kan planlegge sin presentasjon tilsvarende. Bekrefte datoen som har de tidligere avtalt. Be dem om å gi brosjyrer for gjestene for videre lesing på materialet. Oppmuntre fagfolk til å også snakke ikke bare på behandling av sykdommer, men også på forebyggende tiltak for å ta, for eksempel riktig kosthold.

Gi et bord for folk som ønsker å ha blodtrykk, kolesterol eller blodsukker screenings under pauser i arrangementet.