Digidexo.com

Best Lice Removal

Lus er små insekter som lever i håret av mennesker og noen dyr og lever av blod gjennom hodebunnen, forårsaker kløe og generelt ubehag. Lus spres også svært raskt og formere seg effektivt - en hunnlus kan legge opptil 20 til 30 egg per dag; multiplisere at ved hundrevis av lus, kan utbrudd lett oppstå på skoler og bedrifter, som lus kan spres med bare fysisk kontakt. Det finnes en rekke effektive måter å kontrollere og å drepe spredning av lus.

Vaske alle klær og Sheets

Når lus er blitt oppdaget på en person, først må utbruddet som skal styres. Alle klær, hatter og laken må vaskes med såpe og varmt vann, slik at eventuelle lus som lever på disse eller egg som har blitt ligget i stoffet vil bli utryddet. Combs og børster bør bli dynket i vann over 130 grader Fahrenheit. Alle lekene bør plasseres i en plastpose og forseglet i 14 dager, som lus egg ikke kan leve så lenge. Alle møbler skal sprayes med et plantevernmiddel og dekket med et laken. Hver dag denne prosessen bør gjentas for å drepe noen langvarig lus eller egg på møblene selv.

Killing Lus på hodet

Samtidig som huset blir satt i karantene, og renset for lus, må hodet selv renses for alle levende lus og egg som kan ha blitt lagt i hodebunnen. Over-the-counter lus sjampo kan kjøpes på mange apotek, og det finnes et bredt utvalg. Det beste er pyrethrum- eller permetrin-baserte sjampo, som de kjemisk drepe de fleste lus. Noen lus er resistente mot disse shampoos, slik at andre bør prøves - noe til slutt vil arbeide og drepe lus.

Fjern Nits

Selv etter bruk av sjampo, kan egg fortsatt overleve i opptil én uke etter vask. Så manuelt fjerne nits - egg - kan være den viktigste delen av hele lus fjerningen. Med en fintannet kam, gå over hodebunnen av lus-smittet person, ved hjelp av et forstørrelsesglass hvis du har det, på jakt etter lus egg. Nits ser ut som små biter av sand eller flass, og kan være vanskelig å få øye på. Denne prosessen bør gjøres etter vask håret et par ganger med lus-drapet shampoo. Pass på at du bruker en heavy-duty kam - en plastspiralen sannsynligvis ikke vil vare gjennom denne prosessen.