Digidexo.com

Urter for å stimulere HGH

Urter for å stimulere HGH


Den menneskelige veksthormon, også kjent som HGH, har blitt en svært godt kjent del av kroppen vår, og med rette. Utgitt av vår hypofysen, er vår HGH ansvarlig for mange ting, inkludert å stimulere til vekst og celle reproduksjon, samt regenerering, med andre ord helbredende forbrenning eller kutt. HGH har blitt stadig mer i søkelyset siden den andre kvaliteter har blitt realisert. En økt HGH har blitt brukt for å bekjempe vektøkning, anvendes for å øke seksuell funksjon og til og med brukes til å forbedre noen peoplesâ € ™ immunsystemer. Det finnes naturlige måter, ved hjelp av urter, for å stimulere HGH.

Herba Epimedii

Det humane veksthormon er knyttet til seksuell funksjon og en økning i humant veksthormon er blitt knyttet til økt seksuell funksjon. En urt som stimulerer HGH i forhold til de seksuelle funksjons bivirkninger kan være Herba epimedii. Ifølge Shen-Nong nettsted, kan Herba epimedii også brukes til å øke blodgjennomstrømningen og minuttvolum, to tilsvarende funksjoner som den menneskelige veksthormon.

Vitex Agnus Castus

Vitex Agnus Castus, mer ofte referert til som agnus castus og enda mer kjent som den Chasteberry er en urt som brukes av noen for å stimulere menneskelig veksthormon. Ifølge Herb Wisdom er agnus castus trolig den mest brukte urten for å regulere hormoner. Brukes i en person med hormonmangel, ville agnus castus regulere hormonene ved å øke nivåene av mange løslatt. Den Casteberry urt er veldig populært i europeiske land i behandling av uregelmessige månedlige perioder og for å lette andre menstruasjonsproblemer.

Ginseng

Kanskje den mest kjente urt som brukes i behandlingen av en håndfull av plager, ginseng, er også en av de urter kjent for å stimulere veksthormon. Noen av de rapporterte evnene til ginseng som parallelle ansvar menneskelig veksthormon er å fungere som et sentralstimulerende, regulere menstruasjonssyklusen, fremme utholdenhet og øke levealderen. Ifølge Herb Wisdom i noen kliniske studier, har ginseng vært i stand til å hjelpe immunforsvaret og være en effektiv urt for å bekjempe forkjølelse og andre plager.