Digidexo.com

Hvordan å finne en lege som behandler kronisk elveblest

Hvordan å finne en lege som behandler kronisk elveblest


Kronisk elveblest er en tilstand der en smertefull utslett vises gjentatte ganger på en persons kropp. Allergier, infeksjoner, trykk, trening, varme eller kulde kan alle føre til kronisk elveblest. Personer med denne tilstanden har et utvalg av spesialister for å slå til; allergikere, hudleger og osteopatisk hudleger kan alle tilbyr behandlingstilbud.

Bruksanvisning

Finn en lege som behandler kronisk elveblest

Se elektroniske ressurser utviklet av American Academy of Allergy, Asthma og immunologi å finne en allergolog som kan behandle kroniske elveblest. AAAAI hjemmeside har et enkelt verktøy for å finne en nærliggende spesialist. Pasienter kan søke etter by, stat eller postnummer for å finne en lege.

Finn en hudlege for å behandle kroniske elveblest gjennom verktøy utviklet av American Academy of Dermatology. AAD har et enkelt søk mekanisme på sin hjemmeside som gjør det mulig for pasienter å finne en nærliggende lege.

Søk etter osteopatisk hudleger for å behandle kronisk elveblest. Osteopatisk hudleger er leger som løser dermatologiske problemer helhetlig ved å behandle hele pasienten. Referere til den amerikanske Osteopathic College of Dermatology hjemmeside for en lett-å-bruke søkeverktøy. En klikkbare kart kan hjelpe deg å finne en lege i nærheten.

Spør din helseforsikring leverandøren. Finn en allergolog, hudlege eller osteopatisk hudlege ved å søke gjennom din helseforsikring leverandørens katalog over i-nettverk leverandører, eller ved å ringe kundeservice. Kontaktinformasjon er tilgjengelig på helseforsikring medlem kort.

Snakk med fastlegen om dine kronisk elveblest. Familien din lege bør være i stand til å henvise deg til en nærliggende spesialist som kan hjelpe deg.