Digidexo.com

Mat som gjør at du ser yngre

Ser ungdommelig er et stort problem for mange mennesker, og mens alle aldre i ulikt tempo er det ting som du kan gjøre for å forsinke prosessen.
Folk som spiser et dårlig kosthold, røyk og drikke kommer til å se mye eldre enn folk som spiser hele økologisk mat og ta vitaminer. I tillegg kan drikke mye rent vann fyldige opp huden og redusere giftstoffer som fører til aldring.

Gulrøtter

Selv om gener spiller en rolle også, er det først og fremst våre livsstilsvalg som bestemmer hvordan vi ser ut som vi blir eldre, så folk bør bestrebe seg på å skape sunne vaner tidlig i livet. Gulrøtter er lastet med beta karoten, som bidrar til å forbedre hudens helse, fjerner giftstoffer fra kroppen, og forbedre den generelle celle helse.

Agurk

Agurker er fantastiske anti-aging matvarer, som de er lastet med vitaminer og mineraler gunstig for celle gjenfødelse. Agurker kan også være nyttig når det brukes utvendig på huden som en ansiktsvask og som en behandling for under øynene sirkler. I tillegg drikker rette agurk juice er gunstig for generelle helse.

Epler

Epler er utmerkede anti-aldring mat, i ett stykke av frukten inneholder mer enn 15.000 fytokjemikalier, som inkluderer næringsstoffer, aminosyrer og enzymer. Å spise ett femtinitti epler per dag kan bidra til å fjerne giftstoffer fra kroppen fordi pektin i frukten spyler ut giftstoffer gjennom tarmene.

Coconut Oil

Kokosolje spises rå er en svært gunstig anti-aldring mat og er også bra for hjertet og hjernen helse. Den inneholder omega-3 fettsyrer, lipider og andre vitaminer som beskytter cellestruktur. I tillegg er kokosolje også en av de få oljer som opprettholder sin struktur når du koker med den.

Jordbær

Jordbær inneholder høye nivåer av vitamin C som bekjemper frie radikaler, som forekommer naturlig som vi blir eldre. Viktige antioksidanter som vitamin A, C og E bekjempe denne skaden og beskytte cellene. Jordbær er også veldig flinke til å filtrere giftstoffer ut av blodet.