Digidexo.com

Hvordan komme gjennom lønnsforhandlinger Stage of Grief

Sorg er ikke bare vanskelig fordi vi føler vanskelige følelser. Det er også vanskelig fordi vi tror vanskelige tanker. Ifølge en av de tidlige forskerne i sorg, Elisabeth Kubler Ross, det er fem stadier av sorg. Siden hennes opprinnelige studier, har vi oppdaget mer og mer om disse stadiene, inkludert det faktum at de ikke skje i en bestemt rekkefølge. Disse stadiene er: fornektelse, sinne, sorg eller depresjon, lønnsforhandlinger, og til slutt aksept. Jeg kaller disse "stadier av aksept", fordi hver gang vi prøver å tilpasse seg en ny eller vanskelig virkelighet, vi går gjennom disse stadiene. En av de vanskeligste stadiene er lønnsforhandlinger. Grunnen til denne vanskeligheten er at vi kan spille alle slags triks på oss selv i denne fasen. I utgangspunktet går handelen noe sånt som dette: Hvis jeg .... da vil du.

Bruksanvisning

Kjenn dine gode kjøp å overvinne dem

•  Det første trinnet i å overvinne den forhandlingsstadiet av sorg er å lære om dine gode kjøp. Lønnsforhandlinger kan bokstavelig talt gå på i år etter at det har oppstått en vanskelig virkelighet. Det er en slags magisk tenkning som hindrer oss i å virkelig å måtte akseptere noe vi bare ikke vil godta. Hvis for eksempel, er du i et forhold som ikke fungerer, kan du overbevise deg selv igjen og igjen at denne gangen du skal si eller gjøre akkurat den riktige tingen som vil gjøre din ektefelle få det og endring. Hvis du hadde foreldre som var konstant kritisk, kan du forhandle med denne virkeligheten i mange år, ved å prøve hardt, hardere, hardest å behage ham. Det viktige i dette trinnet er å få tydelig på hva din handel er.

Bbegin å se på de mange ganger at du har forsøkt å gjøre handelen gå igjennom. Du har sagt alle de riktige tingene, du har gjort alle de riktige tingene, du har prøvd og prøvd og prøvd, men ingenting har forandret seg. Din mann er fortsatt en alkoholiker. Din far er fortsatt hyperkritiske. Din kone er fortsatt kaldt og likegyldig til deg. Dette er harde ting. Men i hovedsak hvis du virkelig ønsker å få til aksept, den siste fasen av sorg, og finne fred, må du stoppe lønnsforhandlinger.

Nå er det på tide å se på det faktum at denne virkeligheten er bare ikke til å endre seg. Du kan ikke lage din mor til en kjærlig støttende kvinne uansett hvor mange ganger du fortelle henne sårbar informasjon om deg selv. Hun er alltid kommer til å gjøre det samme - si noe harde og kontrollerende. Uansett hvor mange måter du prøver å overbevise mannen din at han er alkoholiker, har han ikke lytter. Dessuten trenger han en annen drikke.

Når du har sett på det faktum at din vanskelige virkeligheten ikke kommer til å endre, kan du ta en beslutning om å slutte å prøve å få det til å endre seg. Men, vi sjelden stoppe en ting uten å starte noe annet. Så på dette punktet kan det være lurt å vurdere hvilke ting du kan gjøre for deg selv som tillater deg å gi slipp på lønnsforhandlinger. Stedet for å ringe mamma og fortelle henne en annen sårbar problem i livet ditt, håper denne gangen vil hun være snill, ring noen som du vet vil bli pleie og slag. I stedet for å prøve å snakke mannen din til å få hjelp, gå får noen for deg selv.

Repetisjon er den måten vi lærer hver nye ting. Terpe de proaktive atferd som du har iverksatt for å erstatte for lønnsforhandlinger. Mens du gjør dette, kan du oppleve at sorg og sinne oppstår igjen. Men så du vil til slutt komme frem til aksept. Aksept vet at virkeligheten er hva det er, og kan leve med det, eller uten det, som tilfellet kan være. Aksept er et fredelig sted for bare å vite at du kommer til å være i orden med denne virkeligheten. Du kan også finne at du er endret på en kjerne nivå ved å få forbi din sorg. Forhandlinger, men holder bare du sitter fast i sorg.

Tips og advarsler

  • Hvis du arbeider med lønnsforhandlinger og sorg er for vanskelig for deg, søke profesjonell hjelp for å hjelpe deg i å få gjennom denne viktige liv passasje.